Dereotu ile mucize zayıflama yöntemi

Arkadaşlar bende tiroid hastasıyım,dereotunu yiyorum ve çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim

canım bende tiroid hastasıyım nasıl yedin değerlerine baktırdınmı biraz daha
bilgi verirsen sevinirim geçmişolsun tşk:Saruboceq:

MRB 555;
Benim tiroidlerim az çalışıyor cnm.Dereotunu zaten çok severdim faydası olduğunu duyduğumda daha sık yemeye başladım.Normalde yemeklerden 15 dk önce yenmesi gerekiyor ama ben çalıştığım için sabahları alelacele kahvaltı yaparım,daha çok öğleyin yedim ortalama 2 ay sonra değerlerim normale dönüştü.Epeydirde yemiyorum önümüzdeki hafta test yaptıracağım ona göre devam edeceğim yada etmeyeceğim.

kızlar bende çokseverim dereotunu kızartma falan yerken yoğurdun içine doğruyorum çok güzel oluyo makarnayada deneyebilirsini aaaburası diyet bölümüydü değilmi neler diyorum ben ayrıca yoğurtta yağ yakıyomuş ikidsini bir tüketirseniz çok faydalı olur bence

teşekkürederim dilerim banada iyigelir sabah hemen başlıyacağım dereotuna . sevgiler

dereotunun zayıflatıcı etkisi için tiroit hastası olmak mı gerekiyor, yoksa olmayanlara da bir etkisi var mı arkadaşlar...

mrb mısracım tşk inşallah tamamen düzelirsin bende kulanayım sonucunu
merakla bekliyeceğim geçmişolsun :Saruboceq:

dereotu kabak yemeğine konulan otmu???
hani incecik yaprakları var omu ????
sen ciddimisin şaka mı yapıyorsun..dereotunu yani ..?!

bilmen gerekir diye düşünüyorum evlisinbirde çocuğun var dereotu yoğun kullanılan bir ottur maydanoz dereotu bunların ikisi heryerde el altında bulunan sebzelerdir...kaydirigubbakcemile:mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay hemen denemeye başlıcam ,, 1.5 sene once 50 kiloydum tiroit yüzünden 58 a kadar çıktım biraz verdim ama 55 te takıldım kaldım

dereotunun zayıflatıcı etkisi için tiroit hastası olmak mı gerekiyor, yoksa olmayanlara da bir etkisi var mı arkadaşlar...
hayır canım ılla tiroit hastası olman gerekmıyor ıstah azaltıcı ve toktutucu ozllıgı var.tiroit hastaları ıcınde cok faydalı:))

içinde dere otu da oluyor ama nedense zayıflamıyorum ya

bu der5e otunu sade mi yemek lazım nasıl yapacaz ya
sade yiyceksin yemeklerden 15dk önce başka türlü olmaz iştah kesmesi için

marul falan dere otu gibi degilmi bende ıspanak falan tüketiyorum ama
yok canım ya çok farklı otlar onlar
evet doğru
dereotu kabak yemeğine konulan otmu???
hani incecik yaprakları var omu ????
valla neyden bahsettiğini bende anlamadım ama dere otu çam ağacına benziyo yaprakları googleden dereotu resimlerine bak en iisi
kızlar ben çörekotuyla karıştırdım yağ işini yaa pardon:))
bu arada dereotu kurusu mu yenecek yaşı mı??
yaş yenecek tabiki

yok herkez yiyebilir
mesela ben2 aydır yiyorum çok faydasını görüyorum iştahım çok azaldı az yiyorum valla tadı keskin yutamıyorum önce çok feci çiğniyorum suyu iice çıkıyo falan sonra bir yudum suyla hoppa gidiyo yutuyorum çok ii

kesinlikle arkadaşlar bende tv de duyup başladım bir hafta önce,her sabah kahvaltıda yiyorum hem doygunluk kazandırıyor hem de gün için de açlık hissetmiyosunuz..

Arkdaşlar bende 2 gündür salataya bolca dereotu, bir tutam roka bir tutam tere bolca maydanoz doğrayıp nar ekşisiyle tadlandırıyorum tuz ve yağ koymuyorum önceden 2 dilim ekmek yiyordum şimdi bir dilim ekmeği zor yiyorum

ben de roka salatasına bolca dereoto ve maydanoz doğradım,
diyette olduğum için, akşamları bayağı halsiz hissediyordum.
ama, o salata tok ve enerjik tuttu.

acaba rokadan mı yoksa dereotundan mı diye merak ediyordum.
dereotundanmış galiba.

direk yiyemem herhalde ama, her şeye bol bol kullanırım artık.

Dereotunu çok severim zaten. Yarın alacağım hemen aslında sürekli bulundurmak gerek. Ben üc haftadır diyetteyim sabah bir dilim peynir yiyorsam onu bir dilim ekmek arasına katıp bir tutamda dereotu ekliyorum cidden tok tutuyor hatta birazda maydanoz çokta güzel oluyor. Dereotunu en çok peynire yakıştırıyorum:))) Ama bezelye yemeğinde, salatada sade bile yenir çok güzel tadı.

Arkadaşlar bu bilgiyi gördüğümden beri iki öğünde dereotu tüketiyorum salataya katıp. gerçekten tok tutuyor ben iştahıma biraz zor sahip çıkan biriyim. diyete başladığım günden beri zorlanıyodum. ama kaç gündür inanılmaz rahatım. "dere otu" bence mucize birşey. denemekten hiç bir şey kaybetmezsiniz. bence zayıflamaya çalışan ve boğazına hakim olamayan arkadaşlara tavsiye ederim. hiç bişey kaybetmezsiniz. ( kilolarınız hariç )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…