Arkadaşlar bende tiroid hastasıyım,dereotunu yiyorum ve çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim
MRB 555;
Benim tiroidlerim az çalışıyor cnm.Dereotunu zaten çok severdim faydası olduğunu duyduğumda daha sık yemeye başladım.Normalde yemeklerden 15 dk önce yenmesi gerekiyor ama ben çalıştığım için sabahları alelacele kahvaltı yaparım,daha çok öğleyin yedim ortalama 2 ay sonra değerlerim normale dönüştü.Epeydirde yemiyorum önümüzdeki hafta test yaptıracağım ona göre devam edeceğim yada etmeyeceğim.
sen ciddimisin şaka mı yapıyorsun..dereotunu yani ..?!dereotu kabak yemeğine konulan otmu???
hani incecik yaprakları var omu ????
hayır canım ılla tiroit hastası olman gerekmıyor ıstah azaltıcı ve toktutucu ozllıgı var.tiroit hastaları ıcınde cok faydalı:))dereotunun zayıflatıcı etkisi için tiroit hastası olmak mı gerekiyor, yoksa olmayanlara da bir etkisi var mı arkadaşlar...
paylaşım içn teşekkürler
içinde dere otu da oluyor ama nedense zayıflamıyorum ya
sade yiyceksin yemeklerden 15dk önce başka türlü olmaz iştah kesmesi içinbu der5e otunu sade mi yemek lazım nasıl yapacaz ya
yok canım ya çok farklı otlar onlarmarul falan dere otu gibi degilmi bende ıspanak falan tüketiyorum ama
evet doğruSofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.
valla neyden bahsettiğini bende anlamadım ama dere otu çam ağacına benziyo yaprakları googleden dereotu resimlerine bak en iisidereotu kabak yemeğine konulan otmu???
hani incecik yaprakları var omu ????
yaş yenecek tabikikızlar ben çörekotuyla karıştırdım yağ işini yaa pardon:))
bu arada dereotu kurusu mu yenecek yaşı mı??
dereotunun zayıflatıcı etkisi için tiroit hastası olmak mı gerekiyor, yoksa olmayanlara da bir etkisi var mı arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?