• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dereotu ile mucize zayıflama yöntemi

Kure birebir uyulmali.
1 kasik yesil taze sade dere otu ye.tuz muz limon zart zurt olmayacak.
15 dk bekle.ise gitcem gec kaldim falan filan olmasin.15 dakka.10 dakkada olmaz 20 de.30 motuz hiiiiic olmaz.tammmm 15 dakka olmali.
Bu mucize formulun sirri budur arkadaslar.lutfen azcik dikkat edin.zaten cok kolay uygulamasi.
Ben allah sizi inandirsin bu kuru tam 2 ay boyunca boyle dikkatli yaptim.kur 3 aylik bir kurdu ama 3.ay ramazan ayina denk geldi.ramazanda ogle ogunleri mecburen atlandigi icin kuru uygulamayi biraktim.cunku formul bozuluyordu.
Ibrahim Saraçoğlundan Allah rAZI olsun.Çok dua ediyorum kendisine,tiroid hastasıydım.otla çöple işim Olmazdı. ablamın Israrıyla kürü yapmaya başladım. ben ot falan yemem beni biliyorsun dediysem de çok etkiliymiş lütfen yap dedi.Sırf gönlü kırılmasın diye devotu kürüne başladım.iki üç yerim ben yiyemiyorum deyip bırakırım diye düşünüyorduM.
ama inanın ki 4. gün etkisini hissettim.ama nasıl bir his.yeniden doğmuş gibi hissettim kendimi.ben de nodül vardı ve çok büyümüşlerdi yutkunma'da zorluk Çeker olmuştum. iki taneydi nodül. birisi ses tellerine dolanıyordu sesim Çatallaşırdl, işte küre başladığıMIN 4 günü sesim düZeldi:) anladım ki nodül ufalyor.bir de okula gidiyordum.durağa gider'

Kure birebir uyulmali.
1 kasik yesil taze sade dere otu ye.tuz muz limon zart zurt olmayacak.
15 dk bekle.ise gitcem gec kaldim falan filan olmasin.15 dakka.10 dakkada olmaz 20 de.30 motuz hiiiiic olmaz.tammmm 15 dakka olmali.
Bu mucize formulun sirri budur arkadaslar.lutfen azcik dikkat edin.zaten cok kolay uygulamasi.
Ben allah sizi inandirsin bu kuru tam 2 ay boyunca boyle dikkatli yaptim.kur 3 aylik bir kurdu ama 3.ay ramazan ayina denk geldi.ramazanda ogle ogunleri mecburen atlandigi icin kuru uygulamayi biraktim.cunku formul bozuluyordu.
Ibrahim Saraçoğlundan Allah rAZI olsun.Çok dua ediyorum kendisine,tiroid hastasıydım.otla çöple işim Olmazdı. ablamın Israrıyla kürü yapmaya başladım. ben ot falan yemem beni biliyorsun dediysem de çok etkiliymiş lütfen yap dedi.Sırf gönlü kırılmasın diye devotu kürüne başladım.iki üç yerim ben yiyemiyorum deyip bırakırım diye düşünüyorduM.
ama inanın ki 4. gün etkisini hissettim.ama nasıl bir his.yeniden doğmuş gibi hissettim kendimi.ben de nodül vardı ve çok büyümüşlerdi yutkunma'da zorluk Çeker olmuştum. iki taneydi nodül. birisi ses tellerine dolanıyordu sesim Çatallaşırdl, işte küre başladığıMIN 4 günü sesim düZeldi:) anladım ki nodül ufalyor.bir de okula gidiyordum.durağa gider'

ken hafif bir rampa vardı.o rainpayl Çıkarken daral gelirdi tıkanırd Im. küre başlayınca vijttt diye Çıkar Oldum o ram payı tıkanma falan kalmadı:)
sağlık gibisi yok dostlar. kirin etkisini görince itinayla devam ettim.2 ay sürdü.3-ayı biliyorsunuzi..
iştahı kapatmada da etkiIi. Adnan İbrahim Saraçoğlul na ÇOK dua ediyorum hala.Çok şükür iyiyi Şimdi, İsterim ki her kes faydalan SIN Şifa bulsun.
ama dediğim gibi Miktarı miktarına saati saatine uygulayı bu formülügün.de 3 öğün yemekten 15 dk önce bir kaşık ;) yutabilmel için bir iki yudum su içilebilirbaşka bi Şey yok.
Sağlıklı günler hanımlar...:)

Bir de hatırlatma dan geçmemeliyim.
fazlası Zarar.3 aydan fazla Yapmayın.tekrar edecekseniz 6 ay falan ara verin bu küre.başka marazalar Çıkmasın Allah korusun.3 ay Kür sonra ara;)
İbrahim Saraçoğlu'na dua edeceksiniz.Beni de hatırlarsanız sevinirim :)

biz yeşillikleri her öğün yeriz hiç iştah kestiğini görmedim yedikçe yiyesim geliyor :ssz:

dere otu faydalı ben yararını gördüm bazen tatlansın diye içine az peynir koyup yiyorum onunda tokluk hissi yüksek yemeklerden önce bir tutam gerçekten faydalı üstünede birbardak su tabi lifliye şişkinlik veriyor yalnız adet kanamalarını artırıcı özelliği var hele hamile olmak isteyen arkadaşlar uzak dursun yoğurtla yiyenlerde var okudum zaten yoğurdunda diyette yeri çok önemli ben yoğurdu daha çok yazın ayran kışında çorbada kullanıyorum az pirinçle içine bol maydonoz dere otu tercihe göre yağsız yapıyorum gün boyu acıktıkça iç genelde de fincanla içiyorum tabağa koyunca yanında ekmek yiyesim geliyor baya doyurucu ve uzun süre tok tutuyor tabi tuz az olacak içindeki pirinç maydonoz da vücuttan su attırıyor sporda diyette çok gerekli ama ben düzenli pek yapamıyorum genelde müzik dans çok faydasını görüyorum hem insanın ruhunada iyi geliyor hadi hepimize kolay gelsin

Back