Çocuk Hastalıkları DERDİMİZ PİŞİK :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bazıları kakası çok.asitlidir ondan diyo acaba olabilir mi böyle bişey çünkü altını sürekli açıyorum hiç krem kalmamış oluyo

Bazıları kakası çok.asitlidir ondan diyo acaba olabilir mi böyle bişey çünkü altını sürekli açıyorum hiç krem kalmamış oluyo
Sebebini bilmıyorum.benim kızımda 7-8 kez kaka yapardı.Mutlaka sık yapması etkili oluyordur.Krem kalmamıs gıbı olursa zeytinyagı ve hametanı tekrar surebilirsin.Diğer krem kortizonlu o yuzden 4 kezden fazla surme.Mutlaka da gerekli çunku uzun suren pişiklerde mantar oluşumu oluyor.Dermotroysd onu engeller.

bugün dermotrosyd alıp denicem teşekkür ederin inşallah geçer

Kızarıklık alanının bazı yerleri yara olacak gibi daha çok kızarmışsa o mantar oluyor.Cok delirtici bır sorun.Kime soylesen tek krem ısmı soyluyor kullandım hemen gecti dıye..İnşallah hemen gecer

benim doktorum trosyd diye bir ilaç verdi günde 2 kez. çok şükür geçirdi. tavsiye ederim

]Pisik sorununa soooon :) kizlar daha pisik olmadan pisik sorununa bi cozum teknigim var paylasmak istiyorum. Koltuk alti icin kullandigimiz rolonum bitince basligindaki yuwarlak topunu cikarip iyice yikadim. Sonrasinda icine zeytinyagi doldurup tekrar taktim ve her alt acmada bebegimin totosunu yagliyorum. Pisik kremi bile kullanmaya gerek kalmiyo. Siddetle tawsiye ederim :))[/QUOTE]

Cnm zeytinyağlı yeşil sabunla poposunu yıka her kaka yaptıktan sonra birde zeytinyağının içine az bir tuz at onu sür inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…