• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi isim vererek anlatıyorum.. umarım bana yardım edersiniz perişanım

Arkadaşım kaç yaşındasınız, gaza gelmeseymişsiniz.
Tavsiye olarak; sevgilinizin kardeşiyle nişanlı olan kızdan özür dileyin, yanlış anlaşıldığınızı anlatmaya çalışın. İspiyoncu arkadaşınızla ilginizi kesin. Diğer akraba kızla da Bi süre karşılaşmamaya çalışın. Bi de o olmazsa sen ol demişsin, arabuluculuk size mi kaldı. Ki akrabalarıymış.
Sevgiliniz konusu da seviyorsa kızgınlığı geçince Bi adım atar.
22, ama 3 yaşında beyne sahibim işte.. yüz bulamıyorum kendimde mesaj atıp veya özür dilicek. Sevgilim hayatta gelmez bu saaten sonra o çok hassastır bu konularda ve hep uyarmıştı ben ise neler yaptım.. yüz bulsam gidip özür diliceğim affetmezler belki ama en azından keşke bilseler ben gerçekten kıskançlık fesatlık yapmadım. Gültenle dertleşince istemsiz öle düşündüm bende. Ama o kendini çekti. Asıl o herşeyini sevgilisine anlatan biri. Oradan pay biçip anlamalıydım. Sevdğim adamı sevdiğim arkadaşlarımı kaybettim. Çok büyük ders ama keşke bir şey olsa düzeltmek için herşeyi yapardım. En azından sevgilim yanımda olsaydı onun güvencesiyle onların karşna çıkar özür dilerdim. Şimdi sancaklar sevgilisde terk etti ondan böle diye..

M Mrsyanlis Konun anlaşılmadığı için bir kaç kere ifade etmeye çalıştın
kendini, bu yönde bir çaba içerisindesin takdir etmiyor değilim
Fakat eğer bu konuda ki sevgilin geçmiş konularda bahsettiğin kişi ise
inan bu çırpınışını hak etmiyor.
Bırak Gülten'i, Esin'i...

Düştüğün durum çok önemsiz şu an..
İleri de daha kötü durumların içinde bulunma ihtimalin çok yüksek
farkında değilsin, asıl sıkıntı o.

tatlım yeni arkadaşların olur ki bu tabloda işler fazla karışmış, temelde güven problemi var ve sanırım aranızda hafif bir yarış ortamı oluşmuş, erkek meseleleri sebep olmuş olabilir. sen bu insanlardan özür dilesen bile kendi yoluna bakmanı tavsiye ederim.
Ama inanın zerre öle düşüncem yoktu ki. Ama ddiğiniz gibi artık hiç bir şey düzelmez.. hiç bir şey

Biraz zaman verin, sonra afdileyin düzelir. Çok ustlerinede düşmeyin,bu defa karaktersiz imajı cizersiniz. Şimdi sadece bekleyin kafamızda cümleleri oluşturun,hatta ezberleyin gidin hepsinden özür dileyin ve gultenden uzak durun. Belli ki saf kalplisiniz,aldanmayin.

Biraz zaman verin, sonra afdileyin düzelir. Çok ustlerinede düşmeyin,bu defa karaktersiz imajı cizersiniz. Şimdi sadece bekleyin kafamızda cümleleri oluşturun,hatta ezberleyin gidin hepsinden özür dileyin ve gultenden uzak durun. Belli ki saf kalplisiniz,aldanmayin.
Umarım öle olunca beni anlar ve affederler.. inanın kafamı duvarlara vuruyorum. Yazık bana ben ne düşünmüşüm böle, nasıl güvenmişimde dert yanmışım sevgilimi karalama pozisyonunu getirmişim. Senden allah razı olsun teşekkür ederim yorumların için. Çok utanıyorum herkesten.. sevgilim beni istemez artık. Ebediyen kaybettim.. keşke oda hatamla yanında kalsaydı. O hep derdi dilemezdim şimdi duvara tostladım.

Sizi hiç tanımam ama belli ki asla kötülük yapacak biri değilsiniz
Amacınız kötülük yapmak olsa ardarda burda haykırış yakarislariniz olmazdi

Sizi taniyorlarsa kalbinizi yani... bı müddet sonra bu konu kapanır kendi aralarinda asla eskisi gibi olamazsınız ama yine gorusursunuz

Sevgilinizle akibetiniz ne olur bilmem ama üstlerine düşmeyin

Sizi hiç tanımam ama belli ki asla kötülük yapacak biri değilsiniz
Amacınız kötülük yapmak olsa ardarda burda haykırış yakarislariniz olmazdi

Sizi taniyorlarsa kalbinizi yani bı müddet sonra bu konu kapanır kendi aralarinda
Umarım öle olur. Tüm sacma lafarıma, kötü yansıyan hallere ragmen. İnanın ne diceğimi nasıl konuşcağımı, yüzüm olsa çıkardım yüz bulamıyorum hata ettim çünkü. Meger tugce beni hep düşünmüş, gülten ise beni bir çırpıda harcattı.. tugceye nasıl böle yaptım ben. İyi niyetli arkadasıma.. şimdi ne desem inanmaz belki ama bir mucize olsa ve beni affetseler. İnansalar niyetime.. teşekkür ederim yorumunuz için. Sağolun

Umarım öle olur. Tüm sacma lafarıma, kötü yansıyan hallere ragmen. İnanın ne diceğimi nasıl konuşcağımı, yüzüm olsa çıkardım yüz bulamıyorum hata ettim çünkü. Meger tugce beni hep düşünmüş, gülten ise beni bir çırpıda harcattı.. tugceye nasıl böle yaptım ben. İyi niyetli arkadasıma.. şimdi ne desem inanmaz belki ama bir mucize olsa ve beni affetseler. İnansalar niyetime.. teşekkür ederim yorumunuz için. Sağolun
Tuğçe Yi ara müsait olduğunda sana gelmek istiyorum özür dilemek için de
Git yaptığım hata için özür dilerim de o an olacakları düşünemedim bundan önce hiç zararım olmadı size arkadasligimiza de asla su suna bunu demiş Gülten şöyle demiş deme sakın onları karıştırma araya kimseyi de katma

Tuğçe Yi ara müsait olduğunda sana gelmek istiyorum özür dilemek için de
Git yaptığım hata için özür dilerim de o an olacakları düşünemedim bundan önce hiç zararım olmadı size arkadasligimiza de asla su suna bunu demiş Gülten şöyle demiş deme sakın onları karıştırma araya kimseyi de katma
Evet haklısınız. Öle yapmalıyım. Sevgilimle bitti artık dönüşü olmaz. Olmasında bedelini kaybederek ödemeliyim. Ailede kötü oldum giremem o eve artık. Onada haksızlık ettim. Özelimizi anlatarak. Sinirle ona sözler söleyerek. Hak etmedi. Hemde hiç. Ben cahilliğimin bedelini ağır ödüyorum. Herkes sinirlenip sevgilisi haklında saydırırdı ama ben onlar gibi olamadım, onlar gibi zeki olamadım..

Ayrildiginiz iyi olmus onceki konulariniza goz attim da biraz zaten sizi sevmeyen bi adam var karsinizda sakin sevgilinizden ozur dileyip de kendinizi dusurmeyin.sizi sevseydi kaybetmeyi goze alamazdi.tugceyi de kaybetmeyi istemiyorsaniz pismanliginizi dile getirin anlayis gosterirse gorusursunuz yoksa biter arkadasliginiz dunyanin sonu degol baska arkadas cevresi edinirsiniz

Ayrildiginiz iyi olmus onceki konulariniza goz attim da biraz zaten sizi sevmeyen bi adam var karsinizda sakin sevgilinizden ozur dileyip de kendinizi dusurmeyin.sizi sevseydi kaybetmeyi goze alamazdi.tugceyi de kaybetmeyi istemiyorsaniz pismanliginizi dile getirin anlayis gosterirse gorusursunuz yoksa biter arkadasliginiz dunyanin sonu degol baska arkadas cevresi edinirsiniz
Haklısınız, tugceden gidip özür dilesem hellalik istesem beni affeder mi gerçekten çok pişmanım. Çok üzgünüm. Ne diğer gülteni olaya katıp nede başka bir şeyi. Tüm hatalarımı önüme alıp af dilessm bana inanır mı

Sevgilin seni gerçekten çok seviyo olsaydı seni karşısına alır konuşurdu sana bu şansı verirdi. Belki de olaylar biraz durulunca dinlemek ister ona biraz zaman ver daha sonra konuşmak istediğini söyle seni dinlemezse de üstüne düşme peşinden gitme yani.
Arkadaşların konusunda da diğer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum gülten le görüşmeyi kesmelisin.
En önemli konu bundan sonra kimseye güvenme ve sırrını, başkaları hakkında ki düşüncelerini özelini anlatma. Sana çok büyük kötülük etseler bile kendi içinde yaşa ama anlatma kimseye özellikle erkek arkadaşın yada eşin ve ailesi hakkında kimseyle tek kelime konuşmamalısın. Dilerim bundan sonra herşey senin için güzel olur.

Kaç yıllık arkadaşmışsınız sizi hiç mi tanımadılar? Dediğiniz gibi daha önce böyle olaylar olmadıysa zaten bi süre sonra ortalık durulduğunda kendinizi açıkladığınızda anlarlar. Ha yok anlamıyorlarsa demek ki bi yerlerde bi fesatlık var onlardan sizin tarafınıza çünkü bu kadar yıllık arkadaşlar birbirlerinin iyi huyunuda ininide cininide bilirler. Bırakın ortalık sakinleşsin kimle konuşmanız gerekiyorsa kendi seviyenizi düşürmeden konuşun sonra yolunuza bakarsınız

Back
X