22, ama 3 yaşında beyne sahibim işte.. yüz bulamıyorum kendimde mesaj atıp veya özür dilicek. Sevgilim hayatta gelmez bu saaten sonra o çok hassastır bu konularda ve hep uyarmıştı ben ise neler yaptım.. yüz bulsam gidip özür diliceğim affetmezler belki ama en azından keşke bilseler ben gerçekten kıskançlık fesatlık yapmadım. Gültenle dertleşince istemsiz öle düşündüm bende. Ama o kendini çekti. Asıl o herşeyini sevgilisine anlatan biri. Oradan pay biçip anlamalıydım. Sevdğim adamı sevdiğim arkadaşlarımı kaybettim. Çok büyük ders ama keşke bir şey olsa düzeltmek için herşeyi yapardım. En azından sevgilim yanımda olsaydı onun güvencesiyle onların karşna çıkar özür dilerdim. Şimdi sancaklar sevgilisde terk etti ondan böle diye..Arkadaşım kaç yaşındasınız, gaza gelmeseymişsiniz.
Tavsiye olarak; sevgilinizin kardeşiyle nişanlı olan kızdan özür dileyin, yanlış anlaşıldığınızı anlatmaya çalışın. İspiyoncu arkadaşınızla ilginizi kesin. Diğer akraba kızla da Bi süre karşılaşmamaya çalışın. Bi de o olmazsa sen ol demişsin, arabuluculuk size mi kaldı. Ki akrabalarıymış.
Sevgiliniz konusu da seviyorsa kızgınlığı geçince Bi adım atar.