Derdimi anlatmadım daha çok dertlendim ne diyeceğim

eoena-k

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2021
13
10
8
23
Erkek olan bir arkadaşım var nasıl olduğumu sordu bende ne iyi ne kötü dedim o da nedenini sordu ben söylemedim gün içinde bir iki kere daha sordu yine söylemedim neden olduğunu sonra bir kez daha sordu bende zaman vermesini istedim ama o yanlış anladı o an da ağlıyordum kendimi sakinleştirmek için zaman istemiştim şimdi mesajlarıma bakmıyor bile anlatacağım olayda okul hayatımın ne olacağı ile ilgiliydi o kadar anlatmak için erteledim ki sanki ortada hayat ölüm meselesi varmış gibi oldu ama değil ve gidip sıkıntı okulumdu demek garip geliyor şaşırdım kaldım ne desem

Sen de anlasaydın neden büyüttün, belli ki önemsiyorsun erkek olan bu arkadaşı saçma sapan bir şey olmuş. Şimdi söylesen de başka bir şey var bana anlatmıyor moduna girecek. Bir Aşk başlamadan biter, dırırııımm dırırııımm

Virgül,nokta yok.Ne anlatmak istiyorsunuz siz?

Yalnız imlasız bu yazıyla okul hayatınız hakkında endişelenmekte haklısınız

Of evet saçmaladım nasıl anlatsam bilemedim birde derdimi anlatan bir insan değilimdir çünkü ne zaman anlatsam ya geçiştirildim ya da bu muydu diyen tepkiler alıyordum

Hiç sevmem şöyle çok önemli birşey varmış gibi davranıp, sonrasında altından çok basit birşey çıkaran insanları sanki dünya onların etrafında dönüyor gibi davranıyorlar.... Sizde tam olarak o şekilde davranmışsınız....

Siz diyince fark ettim. Öyle davranmışım halbuki bende sevmem

Siz diyince fark ettim. Öyle davranmışım halbuki bende sevmem
Normal sıradan bir erkek arkadaş ise çok da takmayın. Ama ilgi duyduğunuz biri ise durumu anlatın biraz modum düşüktü okul konusunu çok abarttım falan diye msj yazın. O da sizi umursuyorsa güzel bir cvp yazar.

21 yaşındayım ne ergeni

Of evet saçmaladım nasıl anlatsam bilemedim birde derdimi anlatan bir insan değilimdir çünkü ne zaman anlatsam ya geçiştirildim ya da bu muydu diyen tepkiler alıyordum

Yazdıklarınızı yeniden okuyun ; derdinizi anlattığınızda neden "geçiştirildiğinizi" ya da "bu muydu" dendiğini anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…