- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
- Konu Sahibi uyuyan_guzel
-
ben 23 yasındayım erkek arkadasım 26 yasında univesite 1.cı sınıfta tanıstık.Canlarım inanın gıdıp konusun dıyorsunuz ama denedım defalarca aradım acıkladım ona madem bu kadar kızdın bırdaha bana boyle bır saka yapma deseydın dedım,veya annen boyle bırseyı dusunuyosa ben cıcegı cıkolatamı alıyım gelıp deseydın dedım boyle susarak neyı cozume kavusturabılırız susarak neyı halledebılırız dedım en sevdıgı grubun konserıne bılet aldım iş maılıne attım cok özür dilerim kırılıcagını tahmın edemedım ama kırmasını bıldım tamırde edıcem yazdım ama hıcbır sekılde cevap vermedi msn de yazdıgım seyler tek o ve arkadaslarından duyduklarımı bılıyorum suan hıcbır sekılde gorusmuyor ve bitirsemm mi diye dusunuyorum bu sefer de ıcıme bır kurt dusuyo bıraz daha bekle tuğçe bu kadar emegı bır anda silme dıyorum kendıme ayrılırsam gerı donusu olmaz cunku ama inanın en son hatırım ıcın ac su telefonu dedım yıne cevap yoktu bende daha fazla rahatsız etmıcem senı yazdım o olaydan 1 hafta sonra işte aramıyorum şuan da da 2 haftadır konuşalım biticekse bitsin sorunumuzu cozuceksek cozelım dıcem en mantıklısı sanırım bu
bu derece alttan almanı gerektirecek bir kabahatin olmamış ki ona karşı ... yalnızca şaka ile karışık söylenen bir söze bunca tavır olur mu? senin sevgiline yaptıklarının onda birini de yapmazdım...açmıyor mu telefonu, mesajlarına cevap mı vermiyor, kendi bilir...4 yıllık emeğim diyorsun da; beyefendi 4 yılı bir sözle silip atmışa benziyor...dost acı söylermiş...buraki arkadaşların sözlerine kulak ver ve bırak...seviyorsa o pişman olup özür dilesin yaptığı çocukça saçma tavrıalsanaalsanasmilendan ötürü...
yoruma bak yaa...tabi tabi yalvarsın
hatta intihar numarası çeksin çocuğa.iyi gider.hemen barışırlar
Körün istediği bir göz, Allah vermiş iki göz gibi bir olay olmuş bu.Kimse böyle bir sebep yüzünden ayrılmaz... bunun bir bahane olduğuna kalıbımı basarım.
Daha da özür falan dileyip egosunu şişirme derim ben, bu kadar abartılacak bir hata değil seninkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?