• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar derdime derman bulun..:(:(:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kirmiziplakci318

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
151
2
316
ya arkadaşlar şimdi benim saçlarım doğduğmdan beri seyrek ve inceler
ben artık kalınlaşmasını ve çok saçımın olmasını istiorum ya kedi kuyruğu gibi walla nedcem ben bi yardım edin bana lütfen..:Saruboceq: senağlamasenağlamasenağlama:gitme:

canım senin genetik durumun,saçların doğduğundan beri öylemiş saç köklerin sayısını arttıramazsın.benim bile 2 yıl evvel güp gür saçlarım vardı kansızlıktan dökülüp azaldılar kii şükürler olsun diplerden çıkıyor ben bile saç köklerim belli eski gür saçlarımın zamanla yerine gelmesinden bile bazen tereddüt duyuyorum.

bu arada başka yerlerde kıllanmadan korkuluyor ama benim öyle bir şikayetim olmadı aksine kirpiklerim uzadı valla.:)))

benim ince telli ama aşırı gür saçlarım vardı canım ,diyet ve kansızlık çıkınca ortaya saçlarım döküldü halada dökülüyor ama yeni çıkan saçlarım dolu var ,kan değerlerim yerine gelince gür saçlarım yine çıkıcak eminim çok çok ince değil röfle var özellikle oda inceltti saçımı neyse ki yarıya geldi kimseye de tavsiye etmem saçı mahvediyor röfle.

canım benimde saçlarım aynı seninki gibi doğuştan syrek ve çok ince telli.medobiotin bende kullanıdım 1 kutu ama bariz bir fark göremedim.belki 1kutu yeterli gelmedi.bunun bir çözümünü bilen varsa nolur bize yardım etsin bende bıktım saçlarımı kabartmaya çalışmaktan:(((

kızlar benim de sizin gibi az saçlarım dökülme vardı çok şükür azaldı şimdi haftada bir yada 2 kere zeytinyağı yumurta ve vitamin ampullerinden kırıyorum birer tane gürleşti diyemem ama kabarık duruyor en azında gürmüş gibi tavsiye ederim

bide kızlar geçen bir kız gördüm kafasının tepesinde nerdeyse hiç saç kalmamış allahım şükürler olsun öyle bir sorunum yok sevin saçlarınızı kızlar onlar sizi hissedermiş

Back