Derdime çare yokmu ? Yada fikir verin lütfen acil...

5 buçuk aylık hamileyim ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var hamile kaldıktan sonrada vardı ama bebeğim küçük diye doktor hiçbirşey veremem demişti şuanda 1 haftadır kasık sancım var ve bulantım var hafta sonu acile gittim tekrar enfeksiyon çıktı ve bitakım ilaçlar aldm antbyotik vs. Doktorumu aradım görüştüm ilaçları kullan geçemzse mutlaka gel dedi 3 gündür kullanıyorum ilaçları ne bulantımda geçme nede kasık sancımda azalma olmadı daha çok ilerlermi bilmiyorum korkuyorum doktor kasık sancımın enfeksiyondan veya erken dogum riski olabilecegini söyledi ne yapacagım bana yardım edin derdime çare yokmu?
Doktorunuza gidin ntsye bağlasın sizi ne olur ne olmaz belki erken Doğum riskinizvar ki idrar yolu enfeksiyonu tetıkler ve gebelikte şakaya gelmez amanihmal etmeyin geçmiş olsun

Ben doktoruma sordum bebeğe etkisi olmaz bebek nerde enfeksiyon nerde dedi güldü hatta :) son bir ay kala ilaç bile yazmadı bir ay ilaçsız enfeksiyonlu gezdim sen düşün
Bende öyle zannediyordum ama bedendeki enfeksiyon artınca bebeğin gözlerine zararı oluyormuş bunj birkaç doktordan bizzat duydum.

Bolsu ,arada karbonatli veye limonlu su .C vitamini takviyesi .Kızılcik suyu.Birde rezene cayı ,ayaklara ve totonuza sicak su torbası ,kasıklarda olur .
Rezene şıp diye rahatlatir beni ama abtibiyotige devam edin..
Cok su icip idrar bekletmeyin antiseptik ilaclarda olur yada bir gecelik şaseler var onlarda kesin cözum oluyor .
Cok su icip devamli tuvalete giderek mikroptan arindiracaksiniz baska yolu yok.
Aynen öyle şase kullandım 4 gün önce fakat şuan hayla idrar yaparken yanma var biraz daha ilaçları kullanacagım bakalım ne olacak.

Bolsu ,arada karbonatli veye limonlu su .C vitamini takviyesi .Kızılcik suyu.Birde rezene cayı ,ayaklara ve totonuza sicak su torbası ,kasıklarda olur .
Rezene şıp diye rahatlatir beni ama abtibiyotige devam edin..
Cok su icip idrar bekletmeyin antiseptik ilaclarda olur yada bir gecelik şaseler var onlarda kesin cözum oluyor .
Cok su icip devamli tuvalete giderek mikroptan arindiracaksiniz baska yolu yok.
Aşırı c vitamini düşüge sebep olabiliyor hamile iken portakal ve mandalinaya bile dikkat edilmesi gerekiyor

Back
X