Durumumuz ancak bu kadar benzer olabilirdi. Bende ailede kıl var zaten özellikle annemde. Bir de PCOS’luyum, üzerine bir de yurtta yemekleriyle bütün bu etkileri üçe katlayarak inanılmaz yoğun bir kıl problemim var.(bu arada çevremde kimle konuşsam malum yurtlarda kaldığından beri adet düzeni bozulan, kıl artışı olan o kadar çok insanla gördüm ki, yazık günah gerçekten.) Bu sene artık illallah ettim. Bıyıklar artık siyah siyah çıkmaya başladığı an korkmaya başladım. Favori bölgem kulak arkasıyla birleşiyordu öyle söyleyeyim. Yanaklarımda boynumda çenemde yoğun uzun uzun kıllar mevcuttu. Vücudumdan bahsetmiyorum bile. Özel böygeyle koltuk altı zaten aşırı sert ve yoğun, karnım hatta bütün gövdem kıl, alt üst bacak ful kalın uzun ve sık..
Artık özgüvenimi zedelemeye başladı bu durum çok ciddi. Duştayken vücuduma bakmak istemiyordum inanın. Kıllar çok kalın olduğu için de hiç ağdaya alışamadım hep jilet yaptım ergenliğimden beri. Artık düzenli ilişkiye de başlayınca (bahanem oldu bu da) lazere başlayayayım dedim. Birkaç arkadaşımın tavsiyesiyle buz lazere gittim ben 8+3, arkadaşlarım oldukça memnun kalmışlardı hatta daha seansı kalıp kılları bitenler bile var.. ben iki seanstan sonra sonuç almaya başladım (özellikle özel bölgede) bacaklarım falan seanstan sonra hafif uzuyor, sonra kese yapınca dökülüyorlardı.
Yüzüme de buz lazer uygulandı. Ondan da bıyık hariç memnun kaldım diyebilirim. Bıyıklar yine aynı kalınlıkta ve yoğunlukta, sadece daha geç çıkmaya başladı. Eskiden 2-3 günde uzayan bıyıklarım ayda bir uzuyordu onda da seansa gidince dökülüyorlardı. Sonuç olarak 11 seans sonucunda tamamen bitmese de oldukça tatmin edici bir sonuçla karşılaştım.
Seanslarım haziranda bitti, evdeyim. Üzerinden iki ay geçti… Bu hafta yavaş yavaş kıllarımın eski sıklığına ulaştığını söyleyebilirim. Yapılarında incelme var ama bacaklarım şuan yoğun bir şekilde geri çıktı diyebilirim. Ben bu derdimi kabullendim diyorum artık. Ve şunu da anladım benim uzunca bir süre lazere devam etmem gerekiyor ki gerçekten tatmin edici sonuçlar alayım..