• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

ya abinle muhatap olma zaten hiç mi demiyorlar bu kız neden aşağı inmiyor hiç diye annene babana ,hiç mi konusu geçmiyor ,hayırdır noldu diye ,demekki herkes halinden memnun ,annen de numara çekiyo,sanıyor ki sen böyle küsünce köye onlarla gideceksin ,hiç mi anlamıyorsun :KK66:
Ya şuan o kadar mutlu oldum ki beni anlayan nadir kişilerdensin
bende senin gibi düşünüyorum abim pişman olsa gelip kendi söyerdi zaten ama sessiz kalmayı tercih etti neden çünkü böylesi işine geliyor

yemin ederim beynim yandı
o ne demek ya
bi diyorsunuz ayrı ev
bi diyorsunuz ayrı ev değil birlikte yaşıyoruz
bi diyorsunuz ayrı ev daire farklı birlik yaşıyoruz
daire farklıysa niye birlikte yaşıyorsunuz

:deli: umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 'ya bir kurban daha verdik.
Konuları epey kafa karıştırıcıdır kendisinin takılmayın derim.En Büyük KK

Niye anlamiyorsunuz beni diyorsunuz ya herkes gayet iyi anladi da sizin istediginiz cevabi vermiyorlar.
Istediniz ki ben trip atayim abim yalvarsin ayaklarima kapansin annem bana hak versin benimle ilgilensin ama olay oyle degilmis de mi? Siz su an icin bir cozum ariyorsunuz ya durumdan rahatsiz olanlar bir cozum bulur merak etmeyin. Anneniz bir ara yol bulabilir ablaniz geldiklerinde yaniniza cikabilir abiniz cok uzulse barismak isteyebilir vs. Herkes hayatindan memnun gorunuyor.

Bence abin senin yediğin bi kap yemeğin derdinde falan değil, çalışan genç bekar bir kızın sorumluluğunu almak istemiyor haklı olarak. O yüzden annene al götür demiştir. Ailenin senin orada kalmana rızası varsa mutfağını yaptırsınlar ve kendi işini kendin görmeye başla birlik oturma işini komşuluğa çevirin. herkes evini bilsin, işini bilsin kapısını kapatıp rahat etsin. amma zaten sizinkiler eski kafalıysa (sen yazmışsın) zaten seni alıp götürürler. ;Abine boşuna darılmışsın kötü bişey söylememiş sadece bu haberi sana kim getirdiyse senin küsmeni istemiş olacak ki "abin alın götürün dedi" diye gelmiş sana haber :)

Mutfagi hatta binayi yikip yeniden yapsan gene 10 sene surmez... kendi evinizde yemek yiyin... evlenince anlarsin da gene isine geldigi gibi devam edersin...

Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyor
Annem ve babam burda yaza kadar ama ben abime küs olduğum için aşağıya hiç inmiyorum annemle babamda aşağıda olduğu için hep yüzlerini çok az görüyorum bu duruma annem üzülüyor şuan ki durumda ne yapmalıyım derdim o
hiçbir sey.bu kavgalar dövüşler laflar muhtemel ilk değildir. iki gün snra unutursunuz.annenize de söyleyin üzülmesin yüzünüzü görmek istiyorsa.yemeği yedikten çayı termosa koysun yukarda için.

yemin ederim beynim yandı
o ne demek ya
bi diyorsunuz ayrı ev
bi diyorsunuz ayrı ev değil birlikte yaşıyoruz
bi diyorsunuz ayrı ev daire farklı birlik yaşıyoruz
daire farklıysa niye birlikte yaşıyorsunuz
altlı üstlüymüş
yukarda annesigil abisi altinda..
yemegi birlik yiyormuş hergün...
annesi babasi köye ev yapıyomuş gidecekmiş.;
abisi de umutsuz vakayi da götür demiş
kızda gücenmiş.
ve derdini anlatmiş bize.
abisiyle birlik yemek istiyormuş... yemegi dişardan sölüyormuş... yani abisine küsmüş gücenince..
annesi de üzülmüş..
gelen giden eksik olmazmiş.. bi sürü şey..
yani yatma yeri ayri yeme içme birlik demek istiyo.

doğru mu anladim ?
ben konu sahibinin derdini okudum baştan sonuna kadar.

neden her gün gelinin evine gidilip orda yeniyor zaten her gün gittiğiniz hata yani kadının evi ayrı değil mi bıkmıştır tabi gitmeyin hatta annen baban da gitmesin

altlı üstlüymüş
kızda gücenmiş.
abisiyle birlik yemek istiyormuş... yemegi dişardan sölüyormuş... yani abisine küsmüş gücenince..
annesi de üzülmüş..

doğru mu anladim ?
ben konu sahibinin derdini okudum digerleri okumadim baştan sonuna kadar.
onu anladım da şunu anlamadım lütfen aydınlatın beni çatlayacağım yoksa
bir apartman dairesi düşünelim altlı üstlü iki dairede mi yaşıyorlar
yoksa 2 katlı müstakil bir ev var altında biri üstünde biri mi yaşıyorlar

yeme içme bir olunca aynı evde kalmadan farkı yok
bu yüzden gelininiz muhtemelen sizler için bıktığını söylenmeye başlamıştır
ki hakkıdır
gençliğinin baharında kv kp görümce hizmet etmesi bencede doğru değil
sürekli aşağı inilmesi bana göre yanlış
sizin eviniz var
senin de elin ayağın tutuyor ise neden aşağı iniyorsunuz
yemek yap ailene bak
gelin size bakmak için mi evlendi
tabiki de istemeyececek haklı
evli değilsin birde yaşında genç galiba hiçmi arkadaşın evlenmedi onların derdini dinlemedin

altlı üstlüymüş
kızda gücenmiş.
annesi de üzülmüş..

doğru mu anladim ?
ben konu sahibinin derdini okudum baştan sonuna kadar.
Duygularıma tercüman oldun bravoooo ve şunuda ekleyeyim annemler gittiginde zaten tek kalma taraftarıyım ama abimin beni istememesi zoruma gitti

Ya şuan o kadar mutlu oldum ki beni anlayan nadir kişilerdensin
bende senin gibi düşünüyorum abim pişman olsa gelip kendi söyerdi zaten ama sessiz kalmayı tercih etti neden çünkü böylesi işine geliyor
sen anneni de yabana atma ,bak gör onların programı zaten seni köye götürmek

Back