• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Çalışıyor musunuz? Neden mutfak aktif değil? Bir evin mutfağı neden kullanılmaz ki? Yani kv,görümcelerin gelmesine asla karşı değilim ama sizinki biraz cıvımış bir olay. Alt-üst oturuyorsunuz sürekli ordasınız,aileniz gidiyor adam yada kadın haklı olarak sizinde gitmeniz gerektiğini söylüyor. Hee gitmezseniz şayet evinizin mutfağını kullanıma acın ve bi zahmet yemeğinizi yapın. Birde demişsiniz abim özür dilerse affederim :işsiz: Bence siz abinizden ve yengenizden özür dileyin kaybolan yılları için :oha:

abin üzülecek ya da pişman olacak olsa öyle bir söz söylemezdi. kardeş bu ya nasıl bu şekilde düşünceye sahip olunur. ama senin yaptığın sonucunda olan annene olmuş o arada kalıyor. Abine tepkini göstermenin başka bir yolunu bul bence annen ne seni kırabilir ne de abini arada kalıyordur.

abin üzülecek ya da pişman olacak olsa öyle bir söz söylemezdi. kardeş bu ya nasıl bu şekilde düşünceye sahip olunur. ama senin yaptığın sonucunda olan annene olmuş o arada kalıyor. Abine tepkini göstermenin başka bir yolunu bul bence annen ne seni kırabilir ne de abini arada kalıyordur.
Bende bu durumu düşünüyorum işte annemin arada kalması bu durumda ne yapabilirim

Gerçekten 25 yaşında ve üniversite mezunu musunuz? Valla şu an şaşkınlığım 100 kat falan birden attı . Ben burda darlandim kadın 10 yıl nasıl çekmiş hayret :))

abim sürekli gelmesine rahatsiz oluyorsa hiç gitmem...
bende görümceyim.. hele benim de görümcem var.
altlı üstlüyüz kaynanamla.. sık sık gelmezler. yemegi birlik yemiyoruz. görümcem geliyo hergün.. alıştım. rahatsiz olmuyorum.. 4 senedir evliyim.
ama bana rahat oluyor nedense çünkü yegeni sevmeye geliyo. o severken ben ev işlere koşuyorum :confused:

Ya ayı ev gibi farzedinn birlik oturuyoruz daire farklı ama birlikkkkk
yemin ederim beynim yandı
o ne demek ya
bi diyorsunuz ayrı ev
bi diyorsunuz ayrı ev değil birlikte yaşıyoruz
bi diyorsunuz ayrı ev daire farklı birlik yaşıyoruz
daire farklıysa niye birlikte yaşıyorsunuz

Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında

nasıl altlı üstlü oturuyorsunuz o zaman demek ki kendilerine ait bi yuvaları var ki yatmadan yatmaya bile olsa ayrılıyorsunuz yapmayın ya Allah aşkına oh ne güzel ekmek elden su gölden ye geç yan gel yat oh abiniz çok haklı yarın öbürgün başına bi iş gelecek olsa herkes abini suçlayacak

Beni anlayan biri çıktı çok süşür müteşekkirim valla size bende öyle yapıcam böyle abi olmaz olsun
ya abinle muhatap olma zaten hiç mi demiyorlar bu kız neden aşağı inmiyor hiç diye annene babana ,hiç mi konusu geçmiyor ,hayırdır noldu diye ,demekki herkes halinden memnun ,annen de numara çekiyo,sanıyor ki sen böyle küsünce köye onlarla gideceksin ,hiç mi anlamıyorsun ;)

yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum

gayet normal ayrı durmanız hatta anneniz babanız da akşama kadar neyi bekliyorlar orda anlamış değilim yemeğini ye çık evine kadın belki donla gezecek evde

Sen sorulara ve çözümlere cevap vermiyosun ısrarla. Demek ki sizin de niyetiniz ayrı mutfak yapmak değiş, mevcut düzeni devam ettirmek. Bence de küs kal abine, nefes alsınlar biraz. 25 yaşına gelmiş bir kadına kimse yemek hazırlamak zorunda değil. Mutfağı yaptırmak gibi derdin olsa annene de abine de söylerdin zten. Senin niyet belli de maymun gözünü açmış artık

Ay ayrıca tek kalıyorum falan diyerek dramatize etme yani. Sanki 15 yaşında çocuksun noluyo yani yukarda tek olunca? Seni mi sürekli yoklayacaklar. Yetişkin bir kadınsın azıcık özgüvenin olsun

vallahı sorulan soruları yanıtlamamıssınız. neye kustugunuz haklı mısınız haksız mısınız bellı degıl

Senelerdır 10 yıldır mutfak neden aktıf degıl?
kac yasındasınız?
ne iş yapıyorsunuz?
ayrı daırelerden mı bahsedıyorsunuz yoksa kapatılmıs tek daıreden mı bahsedıyorsunuz ?
sıze mutfak yapılsa kendı basınıza yasayabılecegınız faturaları odeyebılecegınız gecımınızı saglayabılecegınız bır maddı gucnuz var mı ?
her seyden garıp olansa su , yaslı annenız ıle babanızı tek basına koye nasıl gondermeye razı gelıyorsunuz. babanız emeklı olduktan sonra oraya yerlescekse ve sızın maddı kazancınız sıze yetecekse babanızın emeklısı ıle bırlestırıp o daırede (normal bır daıre ıse) gayet de yasayabılırsınız neden gıtmek ıstıyorlar.

benım anladıgım su , artık yük olmak ıstemıyorlar ve emeklı olunca koyde ıdare ederım dıyor annenız ve babanız. ancak sız koyde yasamak ıstemıyorsunuz. pekı koyde yasamamak ıcın burda yasamak ıcın ımkanlarınız neler ? yenge ve abınız dısında !

Bir genç kızın sorumluluğunu almak zordur.

Şuana kadar yiyip içtiğiniz ev sonuçta ona hürmeten kusulmez. Yemek içmek için mı kalmayın denilmis sanki.

Bu arada yengen için gerçekten çok zor bu şekilde olması, haksızlık.

Back