- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yok ya ne alaka elim ayagım tutuyo çok şükür kendim yapıp yiyebilirimYengenin yemeklerini özlemissindir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya ne alaka elim ayagım tutuyo çok şükür kendim yapıp yiyebilirimYengenin yemeklerini özlemissindir.
E bi zahmet ya.Yok ya ne alaka elim ayagım tutuyo çok şükür kendim yapıp yiyebilirim
Nasıl yani biraz açar mısınBence ailen her halukarda seni götürecek abin kötü polisi oynuyor sadece
Şuanda da aşağıya inmiyorum ama annem babam hep aşağıda bütün işler yengeme bakıyo önceden yardım ediyodum ama küstükten sonra elimi eteğimi çektim müstahak onlara oh beeeeE bi zahmet ya.
Bence sen annenle şimdiden konuş ve mutfak işini halledin. Abin sonuçta küslük olmaz ama bu kadar içli dışlı olmanıza da gerek yok. Herkes kendi düzenini bilirse bir sorun çıkmaz. Anlamadığım annenle baban bu kız çalışıyor biz gidince tek başına kalacak ne yapacak diye hiç düşünmüyorlar mı? O da enteresan. Sen abinle konuşmuyorsun, onlar çözüm bulacaklarına hala gelinin yanındalar. Ablan bile gelip yanına çıkmıyor filanannemi ikna etmeye çalışırım köye gittiklerinde ama annemler burdaykende yukarda tek kalmaya devam m ı edeyim herkesten uzaklaşıp asıl derdim bu
Birak Allah askina. Senin de isine gelmis beles yemek beles is. Uni mezunuyum diyorsun bir de. Hic mi utanmiyorsun? Kazik kadar kizsin okumuşsun yahu okumuşsun cahil de degilsin. Demek isterdim ama ayni cahil ziyniyeti surduruyorsun. Abimlere yilda 1 kez anca giderim. Bazen daha uzun sure gitmedigim de oluyor. Ne isim var hergun evlerinde. Allah korusun. Benim de gorumcem var. 17 yasinda daha. Cok israr edersem ancak gelir evime. Gelince de birseyler yer icersek mutlaka bulasikda falan bana yardim eder. Ben sehir disina cikarsam gelip evimin temizligini yapar sagolsun. Ve daha 17 yasinda. O yasta bunlari akil edebiliyor o kizcagiz. Kafa yapisi olarak da her zaman ailesinden daha ileri gorusludur. Sen bu yasinda bunlari akil edemiyor musun, yoksa isine mi gelmiyor? Alismissiniz asalak gibi baskalarinin uzerinden yasamaya. Insallah trollsundur.Bende doğru olduğunu savunmuyorum zaten ama annem babam böyle ne yazık ki ama olan bana oluyor
Gitmediğinize göre yapmamaniz normal değil mi ? Gitmediğiniz evin işini yapmanız mümkün görünmüyor çünkü. Bence hem gidiyorsunuz hem de yiyip içip hicbir şey yapmıyorsunuz .Şuanda da aşağıya inmiyorum ama annem babam hep aşağıda bütün işler yengeme bakıyo önceden yardım ediyodum ama küstükten sonra elimi eteğimi çektim müstahak onlara oh beeee
Nasıl yani biraz açar mısın
mutfagi olmaz mi?ya ayrı katı olan eve 10 sene içinde bir mutfak yapılmaz mı?? şaka gibi... kolayına gelmiş milletin valla.. ohh gelin yapsın. hadi hepsini geçtim insan azıcık utanır.. ya buraya bir mutfak yaptıralım ayıp oluyor diye.10 yıl ya dile kolay...annenlere misafir gelince bile gelin ağırlıyor dimi? ya valla bizdeki şu gelini hizmetçi görme kültürü bir son bulamadı..
Şuanda da aşağıya inmiyorum ama annem babam hep aşağıda bütün işler yengeme bakıyo önceden yardım ediyodum ama küstükten sonra elimi eteğimi çektim müstahak onlara oh beeee
baştan sonuna kadar konu sahibiyi dinlersen anlarsin..:) evi ayri yatma ayri yemek birlik...Herkes konu sahibini suçlamış ama konuyu ben mi yanlış anladım.
Evlenip farklı bir eve çıkmak varken neden ailesinin evine yerleşti ?
Ev abinin olup konu sahibi ve ailesi yerleşse söylenen tüm sözler için çok haklısınız ama..
Abi bu şartlarda evlenmiş ve şimdi konu sahininden kurtulmaya bakıyor.
Belki iki katlı evleri vardır aile ikinci katı yaptıracak doğru düzgün parası olmamıştır bugüne kadar olamaz mı ?
Siz bulunduğunuz konumdan işinizi doğup büyüğünüz evi bırakıp gidermiydiniz ?
Abi ve yenge rahatsız olmuşlarsa bir zahmet başka ev tutup gidebilirlerdi.
Konu sahibinin yerinde olsam elime geçen parayla o üst katta nasıl tek başıma kalabilirim
onun için çareler arardım . Kimseden özür bekleme kendi ayaklarının üzerinde dur.
A-bin-ve-yen-gen-ra-hat-bir-ne-fes-al-mis-tir :) (düz yazınca anlamıyoruz çünkü)O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum
genelde gelinler kayinvalidelere gider ve bu durumun olumsuzluklarindan yakınır .siz ailece hiç rahatsız olmuyor musunuz bu durumdan yada rahatsızlık verdiğinizi düşünmüyor musunuz ?yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Daha çok beklersin :)) onlar şimdi seviniyordur : bir eksik de bir eksiktir diye :)))Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı