- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 34
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ya ayı ev gibi farzedinn birlik oturuyoruz daire farklı ama birlikkkkk
tabi ki de öyle diyorum ev işlerinde falan hep yardım ederim ama şimdi elimi hiç bi işe sürmüyorum eve gelen gidende eksik olmuyo madem beni istemiyolar işleri yapsın paşa paşaannen herşeyi geline yaptırıyo demek peki sen yengene ev işlere felan yardim ediyormusun?
anne ben artık büyüdüm herşeyi ben yapabilirim sen hiç merak etme diyebilirsin.. bunu sölemek zor mu?
bizimkilerin yapısı böyle napayım şimdi eski gelenekleri yaşatıyorlar
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim
Tabi bekara da kari bosamak kolay .diye bir atasözü vardir . belki istemiyordur ama çekip gidemiyordurda oylede bir durum var.Hı hı tabi gelin bi melek size göre ama bana göre sinsi O da istemiyosa çeksin gitsin tek yaşasınlar aaa
ben bu olaydan sonra abimi reddettim tel nosunu sildim hayatta muhatap olmam bir dahabiraz daha detaylı anlatsanız daha iyi olur ee çalışıyorsunuz demagoji yapmanıza gerek yok otur kendin ye yemeğini abinlede hergün görüşmek zorunda değilsin sanırsın gurbette adam senelerdir görmüyorsun dipdibe olmanıza gerek yok her an. haftada bir gör abini.
abinle yengenizin yuvasini bozmayin sana göre sinsi ise gitme madem.. bu kadar basitHı hı tabi gelin bi melek size göre ama bana göre sinsi O da istemiyosa çeksin gitsin tek yaşasınlar aaa
Çalışabilecek ve kendinize ev tutup düzen kurabilecek yaştaysanız anne iznine ihtiyacınız yok. Annenize karsi cikabilecek kadar oturmadiysa kisiliginiz zaten ayri yasamaniz sorun. Ha derdiniz ben şehirde gezeyim tozayım, yemeğimi yengem yapsın, evime abim baksinsa bilemem tabi.Annem istemiyo peki onu ne yapacağız
nasreddin hocanın fıkrasına döndü olaysiz böyle yapmayın işte..
değiştirin.
abiniz haklı bir laf ettiğinde küsüp çocuk gibi tavır almamakla işe başlayın.
ben bu olaydan sonra abimi reddettim tel nosunu sildim hayatta muhatap olmam bir daha
o yüzden seni istemiyo. köye göndermekle haklı.tabi ki de öyle diyorum ev işlerinde falan hep yardım ederim ama şimdi elimi hiç bi işe sürmüyorum eve gelen gidende eksik olmuyo madem beni istemiyolar işleri yapsın paşa paşa
nasreddin hocanın fıkrasına döndü olay
hırsızın hiç mi suçu yok bu kadar geldiniz üstüme
Yahu ben küstükten sonra iş yapmamaya başladım onun öncesinde hep yardım ederdimo yüzden seni istemiyo. köye göndermekle haklı.
Beni anlayan biri çıktı çok süşür müteşekkirim valla size bende öyle yapıcam böyle abi olmaz olsunIyi demissin bosver. Mubattap olma. Ben olsam benden bu diye bahseden biriyle muhattap olmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?