Derdime bir çare KK

Ne kadar yazık ya o gelin kıza. Ben de daha yeni evliyim . Kayinvalidem de kayın pederim de melek gibi insanlar ama aynı evde yaşamak ister miyim ? Tabiki de hayır bu durum kendi anne babam için de geçerli ayrım yapmam asla. Kendi ailemi sevmiyor muyum yani ben şimdi? Alakası bile yok ama eşimle ve çocuklarımla küçük yuvamda yalnız vakit geçirmek isterim. Aile büyükleri tabi ki başımızın tacı ama sürekli sürekli de yapılan yanlış . 10 yıldır bir mutfağı faaliyete geçiremediyseniz kusura bakmayın ama o gelininizin melek gibi kalbinden kaynaklanıyor. Ben olsam çoktan isyan bayrağını çekmiştim dile kolay ya hu 10 yıl! Siz de hala orda kalma derdindesiniz . Birakin da insanlar azıcık gerçekten evli olduklarının farkına varsınlar.

Ya ayı ev gibi farzedinn birlik oturuyoruz daire farklı ama birlikkkkk

velev ki dediğiniz gibi olsun. birlikse neden anneniz yada siz bir kap yemek yapmıyorsunuz. 10 sene her gün hazır yemeğe çaya temizliğe vs vs konuyorsunuz?
çamaşırlarınız nerede yıkanıyor kadın mı yıkıyor onlarıda?
ütü bulaşık?
her akşam 3 siz 2 onlar 5 kişinin bulaşığı?
misafirleri bile kadın ağırlıyor..
birlikse hep birlik yapılır her allahın akşamı hazır yemeğe konulmaz.

annen herşeyi geline yaptırıyo demek peki sen yengene ev işlere felan yardim ediyormusun?
anne ben artık büyüdüm herşeyi ben yapabilirim sen hiç merak etme diyebilirsin.. bunu sölemek zor mu?
tabi ki de öyle diyorum ev işlerinde falan hep yardım ederim ama şimdi elimi hiç bi işe sürmüyorum eve gelen gidende eksik olmuyo madem beni istemiyolar işleri yapsın paşa paşa

biraz daha detaylı anlatsanız daha iyi olur ee çalışıyorsunuz demagoji yapmanıza gerek yok otur kendin ye yemeğini abinlede hergün görüşmek zorunda değilsin sanırsın gurbette adam senelerdir görmüyorsun dipdibe olmanıza gerek yok her an. haftada bir gör abini.

Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim

Bence bu çok ağır olmuş.
Abinizle konuşmadan daha hemen gemileri yakmışsınız.
Neden bu kadar agresif davrandınız ki?
Başka olaylarda mı var geçmişte?

ben bu olaydan sonra abimi reddettim tel nosunu sildim hayatta muhatap olmam bir daha

Annem istemiyo peki onu ne yapacağız
Çalışabilecek ve kendinize ev tutup düzen kurabilecek yaştaysanız anne iznine ihtiyacınız yok. Annenize karsi cikabilecek kadar oturmadiysa kisiliginiz zaten ayri yasamaniz sorun. Ha derdiniz ben şehirde gezeyim tozayım, yemeğimi yengem yapsın, evime abim baksinsa bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…