• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyor
Annem ve babam burda yaza kadar ama ben abime küs olduğum için aşağıya hiç inmiyorum annemle babamda aşağıda olduğu için hep yüzlerini çok az görüyorum bu duruma annem üzülüyor şuan ki durumda ne yapmalıyım derdim o
Annenizle siz yemek yapın akşam yemeklerinizi evinizde yiyin .. yani neden gece yatana kadar herşeyi bir arada yapma isteği ???

Ben artık hep yukardayım ama herkesten uzaklaştım aşağıya inip yemek dahi yemiyorum yüzlerini görmüyorum bunu annem dert ediyor herkesten uzaklaştım diye
Bence abinin öyle demesindeki etken annenlern sürekli orda olması. Adam karisyla basbasa kalamıyor beraber bi yemek yiyemiolarsa annenlern gitmesini kurtuluş olarak görüyor aradan senide cikarior

Bence abinin öyle demesindeki etken annenlern sürekli orda olması. Adam karisyla basbasa kalamıyor beraber bi yemek yiyemiolarsa annenlern gitmesini kurtuluş olarak görüyor aradan senide cikarior
Ya bende zaten annemler gidince onlarla yaşamak gibi bi düşüncem yoktu ki sadece o lafı dile getirmesi zoruma gitti

Annem bu duruma yanaşmıyor ki abim tek oğlan olduğu için ayrılmak istemiyor
İşte insanlar bunalmış .. abiniz , gelin ... evi de biz verdik diye daha bir yayılma modu olmuş .. yazık ..

İnsan evinde bi uzanıp tv izlemek ister gerçekten çok üzüldüm abin ve yengen için

Ev sizin degil mi doğup büyüdüğünüz ev ?
Ve abin evlendi hepberaber yasamaya başladınız bu 10 yıldır böyle.
Yeme içme bir .
Şimdi aileniz köye donuyor ve sizinde isten çıkıp dönmeniz isteniyor . Konu kabataslak böyle galiba.
Evden gitmek istememekte haklısınız çünkü orası sizin eviniz ama yengenizde size yemek yapmak zorunda değil, evinizde kalmaya devam edin ama kimseden hizmet beklemeyin yukarda yemeğinizi, temizliginizi kendiniz yapın .
Kimse için işinizi, evinizi bırakıp köye gitmek zorunda değilsiniz .

Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyor
Annem ve babam burda yaza kadar ama ben abime küs olduğum için aşağıya hiç inmiyorum annemle babamda aşağıda olduğu için hep yüzlerini çok az görüyorum bu duruma annem üzülüyor şuan ki durumda ne yapmalıyım derdim o

Abinle barışacaksın. Burdaki yorumlardan anladığına göre abin haklı

sizin böyle uzaklaşmanıza abinizin tepkisi ne?
Benim şuan ki durumum herşeyden soyutladım kendimi işe gider gelirim yukarı çıkarım kimsenin yüzünü görmem misafir gelir gider hiç haberim olmaz ablamlar bile gelir gider yüzlerini görmüyorum hiç birini
Abim anneme o lafından dolayı pişman oldugunu söylemiş annemin demesine göre ne kadar doğru bilemeyecem

İşte insanlar bunalmış .. abiniz , gelin ... evi de biz verdik diye daha bir yayılma modu olmuş .. yazık ..

İnsan evinde bi uzanıp tv izlemek ister gerçekten çok üzüldüm abin ve yengen için

10 sene dile kolay..
artık nefes almak istemiş insanlar.
yemeği yedikten sonrada yukarı çıkmıyorlar sanırım konu sahibesinin annesi yüzünü göremiyor diye üzülüyormuş.. demek yemek çay çorba..
gelini düşünemiyorum peygamber sabrı var maşallah..

Sakın inme, kendin yap, et , onlara minnet etme. Bebek değilsin annenle babanı da akşamdan akşama gör ne olacak. Bu iş annede bitiyor. Ne gerek var otur kendi evinde ye iç.

Balık baştan kokar misali ayrı iki ev varsa neden mutfağınız yok? Gelin mi hizmetçi mi belli değil. Geç bile kalınmış bi zahmet bi mutfak yaptırıverin yazık günahtır yengenize. Bu zamana kadar sesiniz çıkmamış, ne güzel hazır yemek şimdi yapmak istemeyince oovv. Abiniz haklı, kendiniz yaşamak istiyosanız çalışın mutfağınızı yaptırın.

Çalışıyormuşsunuz zaten e ne güzel yaptırıverin mutfak

siz çalışıyor musunuz? anne baba köye gidecekse siz o evde tek yaşayacaksınız. peki masrafları nasıl karşılayacaksınız? çalışıyorsanız, karşılarım diyorsanız abine laf düşmez. annenlere söyler kalırsın..
ama çalışmıyorsanız aileniz sizin tek başınıza yaşama masrafını mı karşılayacak?? yada abiniz mi karşılayacak? abiniz evli artık. kendi evi sorumluluğu var. yengeniz sizinle yaşamak zorunda da değil

Benim şuan ki durumum herşeyden soyutladım kendimi işe gider gelirim yukarı çıkarım kimsenin yüzünü görmem misafir gelir gider hiç haberim olmaz ablamlar bile gelir gider yüzlerini görmüyorum hiç birini
Abim anneme o lafından dolayı pişman oldugunu söylemiş annemin demesine göre ne kadar doğru bilemeyecem
yani sana doğrudan kardeşim yanlış anladın beni bunu demek istedim vs gibi birşeyle gelmedi dolayısıyla abin de yengen de senin yokluğundan rahatsız değil
sırf bu sebepten yapacak hiçbirşeyin yok
kendi halinde yaşamaya devam edeceksin
anneni çok görmek istiyorsan kendi zamanınızı yaratacaksın bi şekilde

Back