- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Annenizle siz yemek yapın akşam yemeklerinizi evinizde yiyin .. yani neden gece yatana kadar herşeyi bir arada yapma isteği ???Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyor
Annem ve babam burda yaza kadar ama ben abime küs olduğum için aşağıya hiç inmiyorum annemle babamda aşağıda olduğu için hep yüzlerini çok az görüyorum bu duruma annem üzülüyor şuan ki durumda ne yapmalıyım derdim o
Asla inmem bi daha o lafından sonra inadım inathiçbirşey..
yada tavşan dağa küsmüş durumundan sıyrılıp aşağıya inersiniz.
Annem bu duruma yanaşmıyor ki abim tek oğlan olduğu için ayrılmak istemiyorAnnenizle siz yemek yapın akşam yemeklerinizi evinizde yiyin .. yani neden gece yatana kadar herşeyi bir arada yapma isteği ???
Bence abinin öyle demesindeki etken annenlern sürekli orda olması. Adam karisyla basbasa kalamıyor beraber bi yemek yiyemiolarsa annenlern gitmesini kurtuluş olarak görüyor aradan senide cikariorBen artık hep yukardayım ama herkesten uzaklaştım aşağıya inip yemek dahi yemiyorum yüzlerini görmüyorum bunu annem dert ediyor herkesten uzaklaştım diye
Asla inmem bi daha o lafından sonra inadım inat
Ya bende zaten annemler gidince onlarla yaşamak gibi bi düşüncem yoktu ki sadece o lafı dile getirmesi zoruma gittiBence abinin öyle demesindeki etken annenlern sürekli orda olması. Adam karisyla basbasa kalamıyor beraber bi yemek yiyemiolarsa annenlern gitmesini kurtuluş olarak görüyor aradan senide cikarior
sizin böyle uzaklaşmanıza abinizin tepkisi ne?Ben artık hep yukardayım ama herkesten uzaklaştım aşağıya inip yemek dahi yemiyorum yüzlerini görmüyorum bunu annem dert ediyor herkesten uzaklaştım diye
İşte insanlar bunalmış .. abiniz , gelin ... evi de biz verdik diye daha bir yayılma modu olmuş .. yazık ..Annem bu duruma yanaşmıyor ki abim tek oğlan olduğu için ayrılmak istemiyor
Annem bu duruma yanaşmıyor ki abim tek oğlan olduğu için ayrılmak istemiyor
Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyor
Annem ve babam burda yaza kadar ama ben abime küs olduğum için aşağıya hiç inmiyorum annemle babamda aşağıda olduğu için hep yüzlerini çok az görüyorum bu duruma annem üzülüyor şuan ki durumda ne yapmalıyım derdim o
Benim şuan ki durumum herşeyden soyutladım kendimi işe gider gelirim yukarı çıkarım kimsenin yüzünü görmem misafir gelir gider hiç haberim olmaz ablamlar bile gelir gider yüzlerini görmüyorum hiç birinisizin böyle uzaklaşmanıza abinizin tepkisi ne?
Sen konunu baştan yazıp düzeltsene.Annem bu duruma yanaşmıyor ki abim tek oğlan olduğu için ayrılmak istemiyor
İşte insanlar bunalmış .. abiniz , gelin ... evi de biz verdik diye daha bir yayılma modu olmuş .. yazık ..
İnsan evinde bi uzanıp tv izlemek ister gerçekten çok üzüldüm abin ve yengen için
Bencede eksik anlattım sanırım revize ediyorum hemen konuyuSen konunu baştan yazıp düzeltsene.
Bu şekilde ne anlatmak istediğin anlaşılmıyor.
yani sana doğrudan kardeşim yanlış anladın beni bunu demek istedim vs gibi birşeyle gelmedi dolayısıyla abin de yengen de senin yokluğundan rahatsız değilBenim şuan ki durumum herşeyden soyutladım kendimi işe gider gelirim yukarı çıkarım kimsenin yüzünü görmem misafir gelir gider hiç haberim olmaz ablamlar bile gelir gider yüzlerini görmüyorum hiç birini
Abim anneme o lafından dolayı pişman oldugunu söylemiş annemin demesine göre ne kadar doğru bilemeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?