• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Seviyesizleşmeseniz? İnsanlara "anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz?" tarzında konuşamazsınız.
Gelin size bakmak zorunda değil.
Şimdiye kadar sabretmesi bile mucize.

Siz derken sen ve ailen. Hepinize yani.
Bende altlı üstlüyüm eşimin ailesiyle. Aynı senin gibi bir görümcem var. Şartlarımız aynı. Her gün bana gelseler cinnet geçirirdim.
Sende bir genç kadınsın, evlenince bu durumu yaşamak ister miydin? İnsan hayattan soğur ya..
yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum

Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Tamam bak ne diyoruz biz de 10 senedir yapılanlar bir hata idi. Resmen insanların üzerine çökmüşsünüz kara bulut gibi.

Böyle yazsaydiniz konuda ozmn

Doğru düzgün yazmayip bir de insanlara anlamiyormusunuz diye cemkirmeyin rica ederim.

Seviyesizleşmeseniz? İnsanlara "anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz?" tarzında konuşamazsınız.
Gelin size bakmak zorunda değil.
Şimdiye kadar sabretmesi bile mucize.
Kusura bakmayın bi kere söylemiş oldum
Ama şuan annemler burda ve ben abimle muhatap olmuyorum aşağıya inmiyorum annemde dert ediyor bunu kendine

Anneniz babaniz hayatta. Miraz paylasimi olmamis. Kimin evinden kimi kovuyor ki? Bence köşenize çekileceğinize konuşun inip. Siz üst katta kendi düzeninizi kurun. Mutfagi aktif hale getirin. Hic onlarla muhatap olmayin olsun bitsin iste

Ailesi gittikten sonra konu sahibi abisiyle yaşamaya başlayacak sanırım ondan bahsediyor.

yahu zaten ben annemler koye gıttıgınde yukarda tek yaşayacam onların yanında rahatsız olurum ama şuan ki duruma göre değerlendirme yapın lütfen annem ve babam şuan burda ve ben hepsinden uzaklaştım yukarda tek takılıyorum bunun doğru olup olmadıgından bahsediyorum

Bence doğru.
O lafın üzerine annenin yerinde olsam bende inmezdim. Abin açık açık söylemiş senin üzerinden işte.. Siz gidene kadar dişimizi sıkıyoruz sonrası yok demiş. Bu ısrar neden tabikide inmeyeceksin.

Back