Derdime bir çare KK

Senin tam olarak istediğin nedir ?
Mutfak yatıramam masraf olur demissin , işte bu dediğine kızarım.
Bu saatten sonra karnını doyurma işiniz bi zahmet kendin hallet .

Bendede gitmelisin annenle baban nerdeyse sen orda yada mutfağını aktifleştir git çalış onları pek rahatsız etme yazıktır günahtır
aha ikinci benim hayatım, insanlarında bi özel hayatı var ya gidin kardeşim eliniz ayağınız tutuyor muhtaç değilseniz gidin millet evliliğini yaşasın

Çalışıyorum köye gidemem

kız bi frenle kendini
ne cok beddua ettin

Son durum şu
Annem her gün ısrarı bi şekilde söylüyo aşağı inmem için ama inmiyorum
Eve gelen misafirler hep beni soruyomuş nerde diye
Ama dün sabah babam çok ısrar etti kırmamak için kahvaltıya inip sonra geri çıktım yukarı
Annem babam çok dert ediyo bu durumu yengemde onunla konuşmama mı dert ediyomuş
Bende her gün strese giriyorum cidden hiç bişey yapasım gelmiyo hiç bişeyden zevk alamıyorum
İki arada bi derede kaldım işin içinden çıkamıyorum arada anne baba olunca

Yengenize niye küstünüz yahu? Kibir olmuş bu sizinki ama abiniz sallamayınca elinizde patlamış:/

Düzeninizi kurup yalnız yaşama çalışmalarına başladınız mı? Zaten barışsanız bile abiniz ve yengenizden birşey beklemeyin bu saatten sonra, çünkü küslük işinin tadını kaçırmışsınız.

Ne yapsaydım hiç bişey olmamış gibi konuşayım mı
O kadar yazdığım şeyden sadece bunu mu çıkardın
Diğer yazdığım konular için ne yapmalıyım

Ne yapsaydım hiç bişey olmamış gibi konuşayım mı
O kadar yazdığım şeyden sadece bunu mu çıkardın
Diğer yazdığım konular için ne yapmalıyım

Düşüncesine saygı gösterebilirdin mesela. Bu da bir seçenek. Seni sokağa atmışlar gibi davranma lütfen. Çok şey yazıldı zaten. Ben son durumu merak etmiştim, belki sen de artık sakinleşip kendine bir yön vermişsindir diye, kimseye bağlı kalmadan. Ev arkadaşı bul bari.

Bence artık küslügü bitir konuş ama yine fazla gelip gitme. Yemeklerini de evinde ye iyice anlasınlar senin onlara yük olmayacağını. Çok zor değil aslında yapman gerekenler.

çok masraf cıkar öyle
Bu konu 114 sayfa olmuş görünce şok oldum
Arada çok mühim , değişik gelişmeler mi oldu , nasıl , ne bu kadar çok konuşuldu ?
İnsanlar görümceyi ikna etmeye çalışıyor :) kendi evinde yesin içsin kimseye yük olmasın diye kızımız gayet asabi bu konuda ama evlerindeki mutfak tadilattaymış kendi evimde yiyemem çok masraf olur tamir ettiremem diyor ve ikna olmuyor hala abiye ve yengeye kızıyor.( konuda hala yok kafa karışmasın şapkalı a bulamadım hala oldu orası )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…