• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Çalışıyo kısmını gormedim.Siz de böyle destekliyosunuz biraz mantiklisini soyleyin.Çalışıyo madem kendi ayakları üstünde duruyor öyle evine gelsin yapsın yemeğini filan yesin abisigile de her dk inmesine gerek yok.Çalışıyo diye abisigile de akşamnini edip sonra evine mi geçmesi lazım guldurmeyin Allah aşkına.Aksam sohbeti olur bi karı kocanın evinde rahat edemez insanlar bunlari es gecmeyin
Konunun ve Kızın yazdıklarının tamamını okumadığınız için Çalışıyor kısmını görmemeniz normal.

Görümcenize kızıp gelmişsiniz :))

Biraz daha tarafsız okuyun.

Neyse kız çok yuklendim sana beni vicdansız biri olarak nitelendireceksiniz nerdeyse ama anlaman gereken kısımları anla lütfen yeterli.Aday bulun derken :halay:sosyal medyadan mi tanışmak istiyosun
Valla kısmetin nereden geleceği belli olmaz düzgün biri olduktan sonra neden olmasınn

Bir de görümce bakış açısıyla yorun yapın lütfen
Hep gelin yancısı yorumlar yapıyorsunuz
Kardesim evlense gelin annemlerle yasamayi kabul etse 10 yil sonra ancak annemler bir 3v yaptirip oraya tasinacak olsa tabiki ailemle giderim.kardesim icin.kendim icin. Gelinede minnettar olurum 10 yil bizimle yasayip kardesime ayri eve gidelim demedigi icin.

Konunun ve Kızın yazdıklarının tamamını okumadığınız için Çalışıyor kısmını görmemeniz normal.

Görümcenize kızıp gelmişsiniz :))

Biraz daha tarafsız okuyun.
Bakın şimdi bu konuda lafimdan dönmem gorumceye kızıp gelmek de değil mesele ben de gorumce adayıyım gayet de tarafsız oldu bence.Çalışsa bile benim görüşüm aynı
Hem kendi açısından düşünsün diye söylüyorum daha annesigil köye yerlesmeden başlarına kalmış gibi görüyorlar ne gerek var.Bi yemek değil mi hadi onu da kendisi yapabilir.

Ben ne kadar ilk evliligimde ve simdiki evliligimde es tarafinin aile bireyleri gorusmesemde ayni zamanda gorumce adayiyim.benim yapmadigimi gelinimizden beklemem yani.

Bakın şimdi bu konuda lafimdan dönmem gorumceye kızıp gelmek de değil mesele ben de gorumce adayıyım gayet de tarafsız oldu bence.Çalışsa bile benim görüşüm aynı
Hem kendi açısından düşünsün diye söylüyorum daha annesigil köye yerlesmeden başlarına kalmış gibi görüyorlar ne gerek var.Bi yemek değil mi hadi onu da kendisi yapabilir.
Biz ne diyoruz zaten kendisi yapsın Yemeğini.
Ama Köye gidip gitmeyeceğine abisi karar veremez.

Hiç konuda gelinin temizliği , yemeğine konacağım diye bşy yazmıyor. Yukarda yasayacağım diyor kız. Neden bu kadar art niyetli yaklaşıyorsunuz. ?
konu sahibi bu niyette değil canım konu sahibinin annesi ve babası bu kara düzeni devam ettirmek istiyor zaten ,bunda art niyet yok bu sebeple bu durumdan bunalan abi ve yenge önlem alıyor bu kadar basit

konu sahibi bu niyette değil canım konu sahibinin annesi ve babası bu kara düzeni devam ettirmek istiyor zaten ,bunda art niyet yok bu sebeple bu durumdan bunalan abi ve yenge önlem alıyor bu kadar basit
Nereden biliyorsun bu niyette olmadığını ? Kız ağzıyla diyor ya yukarda oturacağım. Köyden işe nasıl gideyim diye

ya anan babanla köye gidekcesin.
yada üst katta kendin pişir kendin ye yapacaksın canım.
hatta yerinde olsam arada yemek yapıp abimi yengemi davet ederdim.
çünki yengen sizi her akşam yedirmiş içirmiş.
Ben hayatta gitmem abimin evine..yani gitmem derken sürekli gitmem
onlarında bir özel hayatı var.
kendine bir düzen kur evinde pişir ye...

Back