- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.101
Ama anlayan yok derdimiDediğim kız art niyetli değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama anlayan yok derdimiDediğim kız art niyetli değil
valla burda çoğu kişi gelin yancısıKonunun ve Kızın yazdıklarının tamamını okumadığınız için Çalışıyor kısmını görmemeniz normal.
Görümcenize kızıp gelmişsiniz :))
Biraz daha tarafsız okuyun.
Bütün kininizi kustunuz deşarj oldunuz değil miTamam sizsiniz.Sizi tutuyorum bu kadar polemiğe gelemem kal geldi bana şu arada birşeyler anlatmaya çalışmaktan
Deşarj olamadım yordunuz beni anam ikna olmuyorsunuz bi türlü bir de defne çıkageldiBütün kininizi kustunuz deşarj oldunuz değil mi
Senle aynı şeyi diyoruz aslında ama neden anlaşamadık anlamadımDeşarj olamadım yordunuz beni anam ikna olmuyorsunuz bi türlü bir de defne çıkageldi
abinlerle neden kalasın ki yaşın kaçEv babamın ama abim ve yengem kaliyor normal şartlarda abimlerle birlikte kalmam gerekiyo yani anneme göre
Bizimle baş edebileceğini mi sandın değil mi defne-28Deşarj olamadım yordunuz beni anam ikna olmuyorsunuz bi türlü bir de defne çıkageldi
Hahhahhhaahhh evetBizimle baş edebileceğini mi sandın değil mi defne-28
çok masraf cıkar öyleabinlerle neden kalasın ki yaşın kaç
?Annenle babanın kaldığı daireye mutfağı yaptır ye iç yat daha ne istiyorsun ki
Masraf çıkarsa çalışıyorsun ödersin.çok masraf cıkar öyle
Senin tam olarak istediğin ney? Zaten yukarda takılmak istemiyor muydun?çok masraf cıkar öyle
çok masraf cıkar öyle
Evet canim boşver sonucta tek kalabilirsinMerhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
neymiş amacım?Yahu umutsuzvaka hala prim yapıyor siz de hala yazıyorsunuz kızlar. Onun derdi sorunun çözülmesi değil artık. Gına geldi bu konuyu görmekten.
neymiş amacım?
Madem ortaya bi laf attın söylede biz de bilelim
Farklı olmayı dikkat cekmeyi seviyorum diyelim :)
Bide delege demek haPRİM yazmışım ya orada, görmüyor musun
Kıskançlık derken? Neyi kıskanacağım? Bizim mutfak çalışıyor, canım isteyince geçip yemek bile yapıyorum bence sen kıskanBide delege demek ha
Bunun açıklamasını yapmıştım
Bunun altında kıskançlık yatıyo mu ne