• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Üyelerin içi tükendi, ciğerleri söndü sayenizde :))) ya aslında büyük harfle yazmayın demeye geldim, bağırmak manasına geldiği için yasakHoppa
Estagfurullah sevgili admin hiç bağırır mıyım :)) Caps lock açık kalmış farkında olmadan
Büyük harfle yazmanın yasak olduğunu bilmiyodum kusura bakmayın
Doğru diyosunuz üyelerin biraz başını ağrıtmıs olabilirim konum biraz karmaşık ve sıkıntılıda ondan ötürü sanırım

Şimdi ev kimin üstüne eğer babanın üstüne ise o ev abi ne ait değil .dolayısıyla üst katta kalabilirsin kimseyi ilgilendirmez.Ama aşağıya inmeyecek yemeğini kendin yapacaksın.onlarda üst kata cikmayacaklar.bu evin satılıp herkese hakkının verilmesi lazım.

O konuda herkesle hem fikirim yukarda kalıcam annemler yokken bu konuda daha konuşmaya bile gerek yok
Sizin anlamadığınız yada benim anlatamadığım benim derdim şu annemler burda ya şuan ben abimle küs olduğum için yüzünü görmemek için aşağı inmiyorum bu durumda annemi çok üzüyor
Annemler burdayken nasıl hareket etmeliyim?
Bana kalirsa küslüğü devam ettirme aşagıya in annenlerle .onlar gidince de arada bir çay içmeye sohbet etmeye gidersin boyle az gidersen onlar icinde iyi olur zaten arada seni davet ederler

Estagfurullah sevgili admin hiç bağırır mıyım :)) Caps lock açık kalmış farkında olmadan
Büyük harfle yazmanın yasak olduğunu bilmiyodum kusura bakmayın
Doğru diyosunuz üyelerin biraz başını ağrıtmıs olabilirim konum biraz karmaşık ve sıkıntılıda ondan ötürü sanırım
Ne kadar kibarsınız, anlayışınız için teşekkür ederim Hoppabilmeden büyük harf yazdığınız anlaşılıyor zaten çünkü siz pek büyük harf yazmazsınız.

Back