- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.161
Kırıldım ama neyseki kinim geçiciEvet desem ayıp olur mu :))
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırıldım ama neyseki kinim geçiciEvet desem ayıp olur mu :))
Üyelerin içi tükendi, ciğerleri söndü sayenizde :))) ya aslında büyük harfle yazmayın demeye geldim, bağırmak manasına geldiği için yasakKırıldım ama neyseki kinim geçici![]()
Estagfurullah sevgili admin hiç bağırır mıyım :)) Caps lock açık kalmış farkında olmadanÜyelerin içi tükendi, ciğerleri söndü sayenizde :))) ya aslında büyük harfle yazmayın demeye geldim, bağırmak manasına geldiği için yasak![]()
Yok canımcım düşündüğün gibi değil olay açıklığa kavuştuKonu hala biraktigim yerde yani ilk sayfada ama sayfa no 117![]()
Aynen defne bak anlamışın:)))) bu bana mıydı![]()
Bence kavuşmadı burda isyan çıkmasın diye söylüyorsunYok canımcım düşündüğün gibi değil olay açıklığa kavuştu
Sizin değerli fikirleriniz doğrultusunda nasıl bi yol izleyeceğime karar verdim
Bayıldım artık 117 sayfada 117 mm ilerleme olmamışAynen defne bak anlamışın![]()
Sende mi BrütüsBayıldım artık 117 sayfada 117 mm ilerleme olmamış![]()
Konuda ilerleme olmazken ben otobüsle ızmir erzurum yolculuğu yapmış kadar oldumBayıldım artık 117 sayfada 117 mm ilerleme olmamış![]()
Bende :)))Sende mi Brütüs![]()
Hahhhaaah daha neler kız :)))Konuda ilerleme olmazken ben otobüsle ızmir erzurum yolculuğu yapmış kadar oldum![]()
Kız sende cadı kazanı gibi ne ortalığı kaynatıyosunBence kavuşmadı burda isyan çıkmasın diye söylüyorsun![]()
Sana kaynananla kayınpederinle yaşarsın umarım dememi beddua olarak algılaman çok komik yengen yıllardır o durumda?Hani normal ya size göre sen de paşa paşa yaşarsın aynı şekildekız bi frenle kendini
ne cok beddua ettin
Bana kalirsa küslüğü devam ettirme aşagıya in annenlerle .onlar gidince de arada bir çay içmeye sohbet etmeye gidersin boyle az gidersen onlar icinde iyi olur zaten arada seni davet ederlerO konuda herkesle hem fikirim yukarda kalıcam annemler yokken bu konuda daha konuşmaya bile gerek yok
Sizin anlamadığınız yada benim anlatamadığım benim derdim şu annemler burda ya şuan ben abimle küs olduğum için yüzünü görmemek için aşağı inmiyorum bu durumda annemi çok üzüyor
Annemler burdayken nasıl hareket etmeliyim?
Ne kadar kibarsınız, anlayışınız için teşekkür ederimEstagfurullah sevgili admin hiç bağırır mıyım :)) Caps lock açık kalmış farkında olmadan
Büyük harfle yazmanın yasak olduğunu bilmiyodum kusura bakmayın
Doğru diyosunuz üyelerin biraz başını ağrıtmıs olabilirim konum biraz karmaşık ve sıkıntılıda ondan ötürü sanırım
aşk olsun amaaHer gun bu konuya giriyor, sinirlenip cikiyorumm. Bir insan kendine niye bu zulmu yapar? ))) Kafam iyi degil her halde![]()
Güzel kapak :)Sana kaynananla kayınpederinle yaşarsın umarım dememi beddua olarak algılaman çok komik yengen yıllardır o durumda?Hani normal ya size göre sen de paşa paşa yaşarsın aynı şekilde