- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.322
- 798
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.061
Abi'nin cümlesi senin açından Kırıcı ama hergün Aşağıya inmenizden de bıkmışlardır. Özel hayat diye bşy kalmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ne yengeye bulaşın ne abinizi rahatsız edin. Köye de gitmek istemiyorsanız yukarda kendi düzeninizi kurun.Anneniz babaniz hayatta. Miraz paylasimi olmamis. Kimin evinden kimi kovuyor ki? Bence köşenize çekileceğinize konuşun inip. Siz üst katta kendi düzeninizi kurun. Mutfagi aktif hale getirin. Hic onlarla muhatap olmayin olsun bitsin iste
25 yaşındayım kendi ayaklarımın üstünde duruyorum tabi ki ama annem tek yaşamama müsade etmiyorKısmına gelince.Senin kusmeye bile hakkın yok burda uslu uslu annenlerin sözünü dinle.Kac yasindasin Sen? Kendi ayakların üstünde duramaz mısın ne bu böyle birilerine bağlı yaşamak.Sen evlensen kendin gibi gorumceyle yaşamak ister misin?
Benim için de en mantıklısı o inşallah annemi ikna edebilirimAynen ne yengeye bulaşın ne abinizi rahatsız edin. Köye de gitmek istemiyorsanız yukarda kendi düzeninizi kurun.
Tamsm işte demişler artık onlar gidecek bizde rahata ereceğiz diyeYa anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Bende böyle anladım.Benim anladigim da abisinin evi yok evlenip ailesiyle yasamaya baslamis. Sonra aile bakmis olmuyor köye yerlesiyor. 2 katli olmasina ragmen ev abi kizi da göndermek istiyor. Yani evinden olan anne baba kiz gibi geldi bana. Ama hergün alt katta oturmak yemek icmek nedir yani onu anlamadim. Kendi dairesinde kalsin ke di basinin caresine baksin amenna.
Çok değerli ablalarımm bu konuya artık kafa yormak yerine "evlenemiyorum" konuma mı odaklansak acabaBende böyle anladım.
Hiç konuda gelinin temizliği , yemeğine konacağım diye bşy yazmıyor. Yukarda yasayacağım diyor kız. Neden bu kadar art niyetli yaklaşıyorsunuz. ?yanlış anlamışsın baba emekli olunca köye yerleşmek istiyor o yüzden ev yaptırıyor kızımız aynı düzen gelinin yaptığı temizliğin yemeğin üzerine konarak yaşamaya devam edecekki önlem almak istiyorlar.
Aynen öyle herkes iyice konuyu anlamadan anlamak istediği gibi yorum yapmışHiç konuda gelinin temizliği , yemeğine konacağım diye bşy yazmıyor. Yukarda yasayacağım diyor kız. Neden bu kadar art niyetli yaklaşıyorsunuz. ?
O zaman ya annengille yasiycaksin.Ya da annelerle oturduğunuz evde tek kalıp bi bekar nasıl ki yemeğini çamaşırıni ütüsünü temizliğini yapıyorsa sen de öyle idare edeceksin.Diger türlü senin gibi gorumceyi kimse başının üstüne koymaz zaten.Senin gibi yaşı 24e gelmiş üşengeç bi gorumcem var ne yazıkki alıp da başımda da taşıdım yaranamadim.25 yaşındayım kendi ayaklarımın üstünde duruyorum tabi ki ama annem tek yaşamama müsade etmiyor
Ayrıca benim gibi görümceyi öper başıma koyarım
Ben anladım CNm seniKimse beni anlamıyor
Cansınn :) bir de evlenemiyorum konumu okusan rica etsemmBen anladım CNm seni
Konuşmanın gidisatindan anlamiycak kadar aptal mi burda onca insan 1 değil 2 değil hepimiz mi anlamamisiz.Çıkarcı görümcelik halleri işte.köyü beğenmemiş gitmiyo abisigilde aynı düzen yiyim iciyim evine geceyim yatayim diyo.bunu mu anlamadikHiç konuda gelinin temizliği , yemeğine konacağım diye bşy yazmıyor. Yukarda yasayacağım diyor kız. Neden bu kadar art niyetli yaklaşıyorsunuz. ?
Ikna et Abinin de karşısına çık Konuş. Lafına kırıldım ben 25 yasında kadınım. Çok şükür işim var gücüm var. Kendimi de geçindiriyorum. Madem o kadar rahatsız olacağını düşünüyorsun. Bundan sonra iki yabancı gibi oluruz de.Benim için de en mantıklısı o inşallah annemi ikna edebilirim
Daha çok gençsin evlenirsin.Çok değerli ablalarımm bu konuya artık kafa yormak yerine "evlenemiyorum" konuma mı odaklansak acaba
Bu konuyu önerilerinizi dikkate alarak annemle konuşup çözüme kavuşturacağım
Hiç öyle bşy demiyor kız.Konuşmanın gidisatindan anlamiycak kadar aptal mi burda onca insan 1 değil 2 değil hepimiz mi anlamamisiz.Çıkarcı görümcelik halleri işte.köyü beğenmemiş gitmiyo abisigilde aynı düzen yiyim iciyim evine geceyim yatayim diyo.bunu mu anlamadik
Aday yok adaay KK ailesi olarak bana birini bulunn :)))Evlenmeye gelince evlen bence en iyisi
Çalışıyo kısmını gormedim.Siz de böyle destekliyosunuz biraz mantiklisini soyleyin.Çalışıyo madem kendi ayakları üstünde duruyor öyle evine gelsin yapsın yemeğini filan yesin abisigile de her dk inmesine gerek yok.Çalışıyo diye abisigile de akşamnini edip sonra evine mi geçmesi lazım guldurmeyin Allah aşkına.Aksam sohbeti olur bi karı kocanın evinde rahat edemez insanlar bunlari es gecmeyinHiç öyle bşy demiyor kız.
Ben çalışıyorum Köyden işe nasıl gideyim , beninde düzenim var diyor. Öocuk değil koskoca 25 yasında hatun. Çalışıyor da işi var gücü var. Yengeye mi Muhtaç bosuna konu açmış.