Derdime bir çare KK

Abi'nin cümlesi senin açından Kırıcı ama hergün Aşağıya inmenizden de bıkmışlardır. Özel hayat diye bşy kalmaz.

Aynen ne yengeye bulaşın ne abinizi rahatsız edin. Köye de gitmek istemiyorsanız yukarda kendi düzeninizi kurun.

25 yaşındayım kendi ayaklarımın üstünde duruyorum tabi ki ama annem tek yaşamama müsade etmiyor
Ayrıca benim gibi görümceyi öper başıma koyarım

Bende böyle anladım.

Hiç konuda gelinin temizliği , yemeğine konacağım diye bşy yazmıyor. Yukarda yasayacağım diyor kız. Neden bu kadar art niyetli yaklaşıyorsunuz. ?

25 yaşındayım kendi ayaklarımın üstünde duruyorum tabi ki ama annem tek yaşamama müsade etmiyor
Ayrıca benim gibi görümceyi öper başıma koyarım
O zaman ya annengille yasiycaksin.Ya da annelerle oturduğunuz evde tek kalıp bi bekar nasıl ki yemeğini çamaşırıni ütüsünü temizliğini yapıyorsa sen de öyle idare edeceksin.Diger türlü senin gibi gorumceyi kimse başının üstüne koymaz zaten.Senin gibi yaşı 24e gelmiş üşengeç bi gorumcem var ne yazıkki alıp da başımda da taşıdım yaranamadim.

Hiç konuda gelinin temizliği , yemeğine konacağım diye bşy yazmıyor. Yukarda yasayacağım diyor kız. Neden bu kadar art niyetli yaklaşıyorsunuz. ?
Konuşmanın gidisatindan anlamiycak kadar aptal mi burda onca insan 1 değil 2 değil hepimiz mi anlamamisiz.Çıkarcı görümcelik halleri işte.köyü beğenmemiş gitmiyo abisigilde aynı düzen yiyim iciyim evine geceyim yatayim diyo.bunu mu anlamadik

Benim için de en mantıklısı o inşallah annemi ikna edebilirim
Ikna et Abinin de karşısına çık Konuş. Lafına kırıldım ben 25 yasında kadınım. Çok şükür işim var gücüm var. Kendimi de geçindiriyorum. Madem o kadar rahatsız olacağını düşünüyorsun. Bundan sonra iki yabancı gibi oluruz de.

Hiç öyle bşy demiyor kız.
Ben çalışıyorum Köyden işe nasıl gideyim , beninde düzenim var diyor. Öocuk değil koskoca 25 yasında hatun. Çalışıyor da işi var gücü var. Yengeye mi Muhtaç bosuna konu açmış.

Çalışıyo kısmını gormedim.Siz de böyle destekliyosunuz biraz mantiklisini soyleyin.Çalışıyo madem kendi ayakları üstünde duruyor öyle evine gelsin yapsın yemeğini filan yesin abisigile de her dk inmesine gerek yok.Çalışıyo diye abisigile de akşamnini edip sonra evine mi geçmesi lazım guldurmeyin Allah aşkına.Aksam sohbeti olur bi karı kocanın evinde rahat edemez insanlar bunlari es gecmeyin

Ben de cok çalıştım gittim hastanenin lojmanlarinda kaldım idare eden her türlü idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…