Derdime bir çare KK

Ev babasının olabilir, maddi durumu olanlar evlatlarına ev vermiyorlar mı? İyi o zaman evi ben verdim deyip herkes gelip yerleşsin. (örneğin kızın babası da vermiş olabilir)

Ay valla iyi dayanmışlar şu zamana kadar. Mutfak faaliyette değil ne demek ya? Millet siizn köleniz mi? Kadının canı belki yemek yapmak istemiyor, atıştırmak istiyor. Iyyy tam yüksünüz bence de gidin de kadın rahat etsin, kafayı dinlesin.

Hiç mi düşünemiyorsunuz ya kadına eziyet olur rahatsız olur diye hasta mısınız nesiniz? Ay sinir oldum!

İyi de benim burda kalmam lazım çalışıyorum sonuçta köyde ne işim var işte bulamam küçük yer

Tamam işte siz de kendi hayatınıza bakacaksınız. Kendi işlerinizi kendiniz göreceksiniz. Arada gidip geleceksiniz tabiki abinize ama tek yaşamayı öğrenmelisiniz. Abinize yengenize de yazık

Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında

Valla 10 yıl .. Allah iyi sabır vermiş .. ve ev babanızın diye de sizi istememiş olmaları nasıl hakları olamıyor anlamıyorum ..

Çalışıyormuşsun , çocuk da değilsin .. anneni babanı ikna et otur evinde , yap yemeğini yat evinde , git işine keyfine bak ..

Birileri yemeği pişirsin , çamaşırımı yıkasın , eve geldiğimde kapıyı açan olsun herkes ister ama sen evli olsan görümcen , kp , kv ile 10 yılı geç 10 ay böyle yaşayabilir misin ? Bir düşün

Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında

eh 10 sene iyi dayanmışlar..
bırakında insanların kendilerine ait bir hayatları olsun..

ee kal.
koca kadınsın demek ki çalıştığına göre.
iki kap yemek yapamıyormusun?
yok yukarıda tek takılıyorum falan. görende emzikli bebe zanneder..
Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyor
Annem ve babam burda yaza kadar ama ben abime küs olduğum için aşağıya hiç inmiyorum annemle babamda aşağıda olduğu için hep yüzlerini çok az görüyorum bu duruma annem üzülüyor şuan ki durumda ne yapmalıyım derdim o

Ev babasının olabilir, maddi durumu olanlar evlatlarına ev vermiyorlar mı? İyi o zaman evi ben verdim deyip herkes gelip yerleşsin. (örneğin kızın babası da vermiş olabilir)
Altlı üstlü oturuyorlar, evi verdiklerini kim söyledi ki? Siz sanırım olaya gelin tarafından bakıyorsunuz :)
O tür düzene bende sıcak bakmıyorum ama abisinin anneye al kızını götür demesi de hoş değil.

hiçbirşey..
yada tavşan dağa küsmüş durumundan sıyrılıp aşağıya inersiniz.

Adam hakli sen orda tek kalırsan abinlere daha sık gideceksin kaldiki smdi bile rahat deiller hergün ordaymssnz. Yani hakli
Ben artık hep yukardayım ama herkesten uzaklaştım aşağıya inip yemek dahi yemiyorum yüzlerini görmüyorum bunu annem dert ediyor herkesten uzaklaştım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…