- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ev babasının olabilir, maddi durumu olanlar evlatlarına ev vermiyorlar mı? İyi o zaman evi ben verdim deyip herkes gelip yerleşsin. (örneğin kızın babası da vermiş olabilir)umutsuzvaka01
Yaşın kaç?
İş, okul v.s var mı?
Hanımlar ev babamın diyor. Yeme içme bir, abi ve yenge bunu kabul etmiş. Çöken tarafı yanlış anlamışsınız.
Üst katta mutfak işini hallet. Kendin pişir kendin ye. Bilmiyorum yapamam deme. Buraya yazabildiğine göre İnternet elinin altında. Ben olsam kimseye minnet etmem
düşünceniz fesatca geldi nedenseDemek söylemek gerektiğini hissettirmişsiniz. Söylemese çöreklenecekmiş izlenimi vermişsiniz, siz söyletmişsiniz yani. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı hesabı :)
Tabi ben çok fesatımdırdüşünceniz fesatca geldi nedense
İyi de benim burda kalmam lazım çalışıyorum sonuçta köyde ne işim var işte bulamam küçük yer
Kimse beni anlamıyorAy valla iyi dayanmışlar şu zamana kadar. Mutfak faaliyette değil ne demek ya? Millet siizn köleniz mi? Kadının canı belki yemek yapmak istemiyor, atıştırmak istiyor. Iyyy tam yüksünüz bence de gidin de kadın rahat etsin, kafayı dinlesin.
Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Derdiniz nedir?Kimse beni anlamıyor
bence sen kimseyi anlamıyorsunKimse beni anlamıyor
Ev abinin değilmiş ama aslında abinin en baştan farklı bir eve çıkması gerekirmiş bence .Tamam bak ne diyoruz biz de 10 senedir yapılanlar bir hata idi. Resmen insanların üzerine çökmüşsünüz kara bulut gibi.
İyi de benim burda kalmam lazım çalışıyorum sonuçta köyde ne işim var işte bulamam küçük yer
Bencede öyle olması gerekiyo ev üstüne ev olmaz sonucta ama bizimkiler eski kafalı anlamıyorEv abinin değilmiş ama aslında abinin en baştan farklı bir eve çıkması gerekirmiş bence .
Ya anlamiyo musunuz yoksa anlamak mı istiyosunuz abim 10 senedir evli ve evlendiğinden beri hep birlik oturduk sadece yatma yerleri ayrıydı o yuzden onların ayrı bi evi yok aslında
Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyoree kal.
koca kadınsın demek ki çalıştığına göre.
iki kap yemek yapamıyormusun?
yok yukarıda tek takılıyorum falan. görende emzikli bebe zanneder..
Altlı üstlü oturuyorlar, evi verdiklerini kim söyledi ki? Siz sanırım olaya gelin tarafından bakıyorsunuz :)Ev babasının olabilir, maddi durumu olanlar evlatlarına ev vermiyorlar mı? İyi o zaman evi ben verdim deyip herkes gelip yerleşsin. (örneğin kızın babası da vermiş olabilir)
Hemfikiriz bu konuda zaten ayrı yaşayacağım abimlerden ama şuan ki durumda ne yapabilirim aklım orda karışıyor
Annem ve babam burda yaza kadar ama ben abime küs olduğum için aşağıya hiç inmiyorum annemle babamda aşağıda olduğu için hep yüzlerini çok az görüyorum bu duruma annem üzülüyor şuan ki durumda ne yapmalıyım derdim o
Ben artık hep yukardayım ama herkesten uzaklaştım aşağıya inip yemek dahi yemiyorum yüzlerini görmüyorum bunu annem dert ediyor herkesten uzaklaştım diyeAdam hakli sen orda tek kalırsan abinlere daha sık gideceksin kaldiki smdi bile rahat deiller hergün ordaymssnz. Yani hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?