- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yahu düşününce de annem zaten bu duruma dertleniyo üzülüyo süreklie sen de sakla.
maşallah annen herkesi yönetiyor. koca koca insanlarsınız tuhaf.
Tamam hadi onu es geçeyim
Bunlar bence şey kafasındalar bunun zaten evleneceği yok annemler gidince başımıza kalacak en iyisi kurtulmak
Aynı kıyaslama lütfenYani sen hiç kırıldığın küstüğün insanlarla bir araya gelmeyecekmisin yapma lütfen 2 3 hafta sonra bir düğün olacak eşiyle konuşmuyorum ama sırf damat için gidicem o ortamda bulunmak evet rahatsız edecek ama insanız her küstüğümüzden kaçarak yaşayamayız
Onu nerden anladın kııızAnan bence az değil bir de abin devamlı abine yürüdüm şurdu ama annen hiç az değil dikkat et sen evlenirken neler edecek
Yani evet herkesten uzaklaştım ablalarım gelir sohbet muhabbet gırgır şamata aşagıda hepsinden mahrum kalıyorumBence sen çok kuruntu ediyorsun gerçekten takıntı haline getirmişsin hayatını akışına bırak
Aynı kıyaslama lütfen
Bak o dediğini bende yaparım
Ama aynı evin içinde küs oldugun insanla yaşamak zulüm
Onu nerden anladın kııız
Yani evet herkesten uzaklaştım ablalarım gelir sohbet muhabbet gırgır şamata aşagıda hepsinden mahrum kalıyorum
Yahu düşününce de annem zaten bu duruma dertleniyo üzülüyo sürekli
Birde böyle dikleşip daha fazla üzmeyim kadını
Hayr, siz yanlis anlamissiniz. 90 sayfalik konuyu ilk baştan takip ediyorum. Konu sahibi yorumlardan sonra yukarda kalcam demek zorunda kaldi. Annesi abisiyle kalsin diyo. Abisiyle konusmus. Abisi de sizinle koye gitsin demis. Hem kiz yukarda kalsa nolur. Sabah kahvaltiya inip gece eve cikiyormus, yine de ayni evde yaşamiş sayilmiyormu? Bir suru yorum geldi sen koyune don diye. Oyuzden yukarda yalniz kalmak istiyorum dediHayır siz yanlış anlamışsınız bence konuyu konu sahibi kalmak istemiyor ki yukarıda yatmak istiyor anladığım kadrıyla
Hayr, siz yanlis anlamissiniz. 90 sayfalik konuyu ilk baştan takip ediyorum. Konu sahibi yorumlardan sonra yukarda kalcam demek zorunda kaldi. Annesi abisiyle kalsin diyo. Abisiyle konusmus. Abisi de sizinle koye gitsin demis. Hem kiz yukarda kalsa nolur. Sabah kahvaltiya inip gece eve cikiyormus, yine de ayni evde yaşamiş sayilmiyormu? Bir suru yorum geldi sen koyune don diye. Oyuzden yukarda yalniz kalmak istiyorum dedi
Yorumlarını sonuna kadar destekliyorumKahvaltıya iniyorsa şuan da akşam yemek yemesin de ne gibi Bi problem var ki
Konununilk başından beri takip etmiyorum açıkcası
Abisi ciddi derece problemli Bi eş herkes alışmış Bi hayatı yaşıyor ayrı bir katları olmasa idi aynı evde yatsalardı eğer aynı yorumlar yapılabilecek miydi
Şurda Yapılan yorumların genel şartları ile yapıcı hiç bir yanı yok çık yukarı gurur yap git boşan biz insanız neden küs kalalım ki insanlarla yapıcı olmakta fayda olduğunu düşünüyorum
Konu sahibinin annesi ve abisinin öncelikle değişmesi lazım zaten herşey rayına girer daha sonra
Ayni evde oturulsa problem olmazdi. 2 ev varken ne diye sabah inip gece cikiyolar? Gelinin 3 cocugu var. Evin tum yuku de gelinde. Temizlik, yemek, hizmet. Ben tek cocuga bakmakta bile zorlanirken kadin 3 cocuklu haliyle evi olan kv, kb ve gorumceye bakiyo, hizmet ediyor. 1,5 yil kv ile ayni evde yaşadim, omrumden 40 yil gitti. Ne kadar zor bir sey oldugunu ben biliyorum.Kahvaltıya iniyorsa şuan da akşam yemek yemesin de ne gibi Bi problem var ki
Konununilk başından beri takip etmiyorum açıkcası
Abisi ciddi derece problemli Bi eş herkes alışmış Bi hayatı yaşıyor ayrı bir katları olmasa idi aynı evde yatsalardı eğer aynı yorumlar yapılabilecek miydi
Şurda Yapılan yorumların genel şartları ile yapıcı hiç bir yanı yok çık yukarı gurur yap git boşan biz insanız neden küs kalalım ki insanlarla yapıcı olmakta fayda olduğunu düşünüyorum
Konu sahibinin annesi ve abisinin öncelikle değişmesi lazım zaten herşey rayına girer daha sonra
Yorumlarını sonuna kadar destekliyorum
Hatta hatalarımı da düzeltmeme yardımcı oluyosun
Evet abimin ve annemin değişmesi gerek
Biri yorum yapmıştı burda ona da hakvermiştım
Abin annene o konuşmayı yaptıgında annen şey demeliydi demiş
Kızımı istemeyen burda beni de istemez diyip yukarı cıkıp ayrılmalı ne haliniz varsa görün demeliydi
Ayni evde oturulsa problem olmazdi. 2 ev varken ne diye sabah inip gece cikiyolar? Gelinin 3 cocugu var. Evin tum yuku de gelinde. Temizlik, yemek, hizmet. Ben tek cocuga bakmakta bile zorlanirken kadin 3 cocuklu haliyle evi olan kv, kb ve gorumceye bakiyo, hizmet ediyor. 1,5 yil kv ile ayni evde yaşadim, omrumden 40 yil gitti. Ne kadar zor bir sey oldugunu ben biliyorum.
Ben zaten baştan dedim, annenler gittitinde kal evinde, mutfagini yaptir, kendin yap ye. Hatta gitmeden once de yukarda kalmana gerek yok, annenler gidene kadar asagida ye ic dedim. Hala anlamakta zorlaniyo. Babamin parasiyla aliniyor diyo. Babasi koye gittikden sonra artik abisinin parasiyla alinacak. Ve ben cehiz alcam bana para lazim, ordan yemeliyim diyo. Konu sahibi çizim yapan, 25 yaşinda bir kiz. Bu zamana kadar hicmi para biriktirmedi de simdi cehiz dusunuyo. Ha bi de başlarda babamlar koyde 6-7 ay kalcak demiyordu. Onu da kac sayfadan sonra demeye basladi
Konu sahibine her turlu cozum sunuldu. Ama israrla hala annemler gittikten sonra ben o eve inip orda yemelimiyim diye soruyo. O sorusuna da bir suru cevap verildi ve hala ayni seyi sormakta devam ediyor. Oyuzden konu sahibi her kese troll geliyo. Gelin bi yerlerine kina yaksin filan diyo. İlk sayfadan okursaniz yorum yapanlarin konu sahibine niye kizdigini anlarsiniz. Aslinda konu sahibi populerlik pesinde, ben burda populerim filan diyordu yorumlardaBana göre bu konunun hee yeri problem de nasıl güzellikle çözüme ulaşılır ben oradayım ben konu sahibine aşağıya in yemeğini ye çık demiyorum ki insin yardım etsin tek kişiye yüklenmek haksızlık sonuna kdr zaten üstteki yorumum da var zaten
Sizi Allaha havale ediyorumKonu sahibine her turlu cozum sunuldu. Ama israrla hala annemler gittikten sonra ben o eve inip orda yemelimiyim diye soruyo. O sorusuna da bir suru cevap verildi ve hala ayni seyi sormakta devam ediyor. Oyuzden konu sahibi her kese troll geliyo. Gelin bi yerlerine kina yaksin filan diyo. İlk sayfadan okursaniz yorum yapanlarin konu sahibine niye kizdigini anlarsiniz. Aslinda konu sahibi populerlik pesinde, ben burda populerim filan diyordu yorumlarda
İste her kes buna da sacma diyo ama israrla ekmek elden su golden diyo gelin icinYani bana bu 10 sene de saçma geldi
Annaemin babamın hatasını bana yükleyemezsinizİste her kes buna da sacma diyo ama israrla ekmek elden su golden diyo gelin icin
Populerlikle ilgili yorumu siz yapdiniz biz degil. Ne cabuk unutdunuz yorumunuzu?Sizi Allaha havale ediyorum
Ne gibi bi populerlik amacım olabilir ki burda
Populer olmak istesem burda mı olurum gider youtube olurum instagramda dikkat cekmeye calısırım
Ordaki espriyi ciddiye almışsınızPopulerlikle ilgili yorumu siz yapdiniz biz degil. Ne cabuk unutdunuz yorumunuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?