Derdime bir çare KK

Bu sizin pencerenizden görünen, birde yengenizinkinden bakmak lazım.
Dünyalar iyisi olabilirsiniz yermek için demiyorum ama benim.iicin evim mahremim illaki birileri gelecek kv kp görümce akraba vs kalada bilirler hizmette ederim ama sürekliliğe dayanamam . Yeme içme bir diyorsunuz hergun 3 öğün birliktesiniz yardımcı oluyorsunuz olmuyorsunuz o kısmı bilemem ama.ne olursa olsun hep hizmet etme zorunluluğu var yengenizin , belki korkuyordur anneniz babanız köye dönünce orda kalmanizdan . Belki oda gitmelerini bekliyordur neden bencil düşünüyorsunuz ,konu arasında ben aşağı inmem artık der geçersiniz. Aşağı inmiyorsunuz tavır almışsınız belli ediyorsunuz bunu elin kızı bunu çekmek.zorundami ?? Siz aynindurumda olsanız istermiydiniz?? Ben istemem şahsen kanatlı melek olsa bile sanırım iyiliklerime karşı tavır alan birinide hiç istemezdim başıma kalır.diye

Niye ki annem burda ve kese bir aşağıdan almamda ne sakınca var ki yengemle sorunum yok abimle sorunum sadece
Eğer ayrı ev kuracağım diye bastırıyorsan köye gitmek istemiyorsan elini cebine atacan
Yok ev kuracağım yok çeyiz duzecegim diyemezsin
Ayrıca annen baban yoksa bir boğazsin illa bir yerde doyarsin

Hanimlar konu sahibinin yaşini bilen var mi?Biz sanki cocuga laf anlatiyoruz gibi geldi de.Amac derdine care aramak degil burdaki herkese catir catir ve alayli laf yetistirmek.Siz burda boyle cevaplar veriyorsaniz ooooo abiniz cok hakli sizi istememekle.Sizin ekmek elden su gölden sözünuz herkesi tahrik etti kanimca.Gelin hanim ses cikarmiyor bedava yiyip iciyor ya hani karsiligini da kat kat veriyor sizi ve ailenizi cekmek ve hizmet etmekle.Uslup cok yanlis hakli olsaniz bile.Madem tavir koydunuz her isiniz kendiniz halledin mutfak esyasi falan.Yigitlige b..
Surdurmeyin.

25

Niye ki annem burda ve kese bir aşağıdan almamda ne sakınca var ki yengemle sorunum yok abimle sorunum sadece

Hakkında “Kına yaksın” dediğiniz “sinsi” dediğiniz yengenizle mi bir sorununuz yok?

Hem gurur yapıp aşağı kata inmem diyorsunuz hem de aşağı kattaki malzemelerden tırtıklanma derdindesiniz. O malzemeyi alan kişiler abiniz ve aileniz. Aileniz ayrı yemenize razı değil. Yani ailenize karşı çıkıyorsunuz ama yarısı onların parasıyla alınan yiyecekleri onların istemediği şekilde onların istemediği yerde yeme planları yapıyorsunuz. Bu nasıl gurur? Madem karşı çıkacaksınız, her şeyi kendi başınıza halledin.

her şeye karar vermişsiniz zaten. haklı olduğunuza eminsiniz. biz de burda kendi kendimize takılıyoruz, önerileri yorumları sizin zihniyetinize ters olduğu için görmezden geliyorsunuz. bu sefer nasıl safa yatmış, bu sefer nasıl anlamamazlığa vurmuş ya da nasıl yan çizivermiş diye meraktan geliyorum valla. çok başarılı bir trol çalışması, tebrikler.

trol olmanız daha güzel, o halde bir yenge, böyle bir görümce gerçek olmasın ya, olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…