Derdime bir çare KK

ya ayrı katı olan eve 10 sene içinde bir mutfak yapılmaz mı?? şaka gibi... kolayına gelmiş milletin valla.. ohh gelin yapsın. hadi hepsini geçtim insan azıcık utanır.. ya buraya bir mutfak yaptıralım ayıp oluyor diye.10 yıl ya dile kolay...annenlere misafir gelince bile gelin ağırlıyor dimi? ya valla bizdeki şu gelini hizmetçi görme kültürü bir son bulamadı..

sen anneni de yabana atma ,bak gör onların programı zaten seni köye götürmek
ama öyle bi ihtimal yok işim gücüm burda köyde napıcam ben aile yapımda tek yaşamama karşı arada kaldım hayattan bi zevk almamaya başladım 1 buçuk aydır ne yapacağım bilmiyorum o kadar kötü bi durumdayım ki

iki katli daire daire tek yain çift degil.
altinda abisi üstünde annesigil oturuyor.

Hı hı tabi gelin bi melek size göre ama bana göre sinsi O da istemiyosa çeksin gitsin tek yaşasınlar aaa
Gelin niye cekip gitcekmis pardon ? Sen cık evine. Ha sanma ki ben gelinle ayni durumdayim da onu savunuyorum. Yazik bizim gelinimiz ailemle birlikti ve her is ona kalıyordu. Dun gece ayirdilar yemeyi icmeyi. En iyisi oldu. Annem de olsa herkesin eli ayagi tutuyor yapsin yemegini temizlesin evini.

tatlım bak bende ablan sayılırım 8.5 yıllık evliyim.

seni kırgınlıgını da anlıyorum.

ancak bence sen abine kırılma. abin de haklı. düşünsene bir onların açısından.

1 - sen mutfagını yaptır bu ilk işin olsun
2 - abinle konus göreceksin ki abin de senin iyiliğini ister
3 - annenleri de uyar tatlı dille bakın onlarda aile oldular yalnız kalmak isterler bizler onlara destek olalım. eskiyi sürdürmeyelim de.

Allahım hepinize ferahlık versin

İki ayri daire varken neden birlik oturuyorsunuz????
kim yapacak yemeği kim getirecek çayı? aşağıda gelin varken yukarda oturulur mu heeç?? hadi hurrraaa aşağııı. konu sahibi sizde de hata var hadi küçükken bi şey yok.ee büyünce de mi ailenize bi şey demediniz? eski kafalı diyorsunuz da abinize sizin küsmenize duyarlılık gösterebiliyorsa bu söylemlerinize de kulak asmalıydı, duyarlı olmalıydı.10 sene dile kolay.helal olsun o kadına

Yani bu nedir? Cahillik mi kotu kalplilik mi? Bunun adi nedir merak ediyorum cidden. Siz ve aileniz neden boylesiniz? Cok mu cahilsiniz, cok mu kotu kalplisiniz?
21. yy'da boyle konular okuyoruz ya hey Allahim.
Bende doğru olduğunu savunmuyorum zaten ama annem babam böyle ne yazık ki ama olan bana oluyor

İşte enerjini abinle yengene trip atmaya harcayacağına anne babana dikleneceksin kocaman insanım kendi başıma kalırım ne köye geliyorum ne de abimlerin evine çöküyorum normal insan gibi evimde kendi başıma yaşıycam diyeceksin

Gerçek şu ki senin sorumluluğunu abin üstlenmekte ciddi zorlanır adam her türlü haklı 10 sene az buz bi zaman değil sürekli sizlerle eşi gün görmemiştir hizmetten bırakın ailelerini kursunlar bi on sene de size bakacak değiller

annemi ikna etmeye çalışırım köye gittiklerinde ama annemler burdaykende yukarda tek kalmaya devam m ı edeyim herkesten uzaklaşıp asıl derdim bu
herkesten uzaklaşıp herkesten uzaklaşıp neymiş bu uzaklık ya yawrum zindanda mısn? nasıl bir aile ilişkiniz var aile yahu bu kardeş abi??? kaç gün sürer küslük ?? ne büyüttünüz

Yengenin yemeklerini özlemissindir.

annemi ikna etmeye çalışırım köye gittiklerinde ama annemler burdaykende yukarda tek kalmaya devam m ı edeyim herkesten uzaklaşıp asıl derdim bu
bence öle yap..
korkun yoksa tek kalirsin tek kalmak dünyanin en rahat yeridir. tv var internet var tek takılırsın bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…