- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
ama öyle bi ihtimal yok işim gücüm burda köyde napıcam ben aile yapımda tek yaşamama karşı arada kaldım hayattan bi zevk almamaya başladım 1 buçuk aydır ne yapacağım bilmiyorum o kadar kötü bi durumdayım kisen anneni de yabana atma ,bak gör onların programı zaten seni köye götürmek
iki katli daire daire tek yain çift degil.onu anladım da şunu anlamadım lütfen aydınlatın beni çatlayacağım yoksa
bir apartman dairesi düşünelim altlı üstlü iki dairede mi yaşıyorlar
yoksa 2 katlı müstakil bir ev var altında biri üstünde biri mi yaşıyorlar
Gelin niye cekip gitcekmis pardon ? Sen cık evine. Ha sanma ki ben gelinle ayni durumdayim da onu savunuyorum. Yazik bizim gelinimiz ailemle birlikti ve her is ona kalıyordu. Dun gece ayirdilar yemeyi icmeyi. En iyisi oldu. Annem de olsa herkesin eli ayagi tutuyor yapsin yemegini temizlesin evini.Hı hı tabi gelin bi melek size göre ama bana göre sinsi O da istemiyosa çeksin gitsin tek yaşasınlar aaa
cansınnnnGücenme kuzum ben de sevgimi böyle gösteriyorum işte
anneni ikna et çalışıyorsun 25 yaşindasin bunu tek yapabilirsin abine muhattap olma.Duygularıma tercüman oldun bravoooo ve şunuda ekleyeyim annemler gittiginde zaten tek kalma taraftarıyım ama abimin beni istememesi zoruma gitti
annemi ikna etmeye çalışırım köye gittiklerinde ama annemler burdaykende yukarda tek kalmaya devam m ı edeyim herkesten uzaklaşıp asıl derdim buanneni ikna et çalışıyorsun 25 yaşindasin bunu tek yapabilirsin abine muhattap olma.
kim yapacak yemeği kim getirecek çayı? aşağıda gelin varken yukarda oturulur mu heeç?? hadi hurrraaa aşağııı. konu sahibi sizde de hata var hadi küçükken bi şey yok.ee büyünce de mi ailenize bi şey demediniz? eski kafalı diyorsunuz da abinize sizin küsmenize duyarlılık gösterebiliyorsa bu söylemlerinize de kulak asmalıydı, duyarlı olmalıydı.10 sene dile kolay.helal olsun o kadınaİki ayri daire varken neden birlik oturuyorsunuz????
Bende doğru olduğunu savunmuyorum zaten ama annem babam böyle ne yazık ki ama olan bana oluyorYani bu nedir? Cahillik mi kotu kalplilik mi? Bunun adi nedir merak ediyorum cidden. Siz ve aileniz neden boylesiniz? Cok mu cahilsiniz, cok mu kotu kalplisiniz?
21. yy'da boyle konular okuyoruz ya hey Allahim.
İşte enerjini abinle yengene trip atmaya harcayacağına anne babana dikleneceksin kocaman insanım kendi başıma kalırım ne köye geliyorum ne de abimlerin evine çöküyorum normal insan gibi evimde kendi başıma yaşıycam diyeceksinama öyle bi ihtimal yok işim gücüm burda köyde napıcam ben aile yapımda tek yaşamama karşı arada kaldım hayattan bi zevk almamaya başladım 1 buçuk aydır ne yapacağım bilmiyorum o kadar kötü bi durumdayım ki
herkesten uzaklaşıp herkesten uzaklaşıp neymiş bu uzaklık ya yawrum zindanda mısn? nasıl bir aile ilişkiniz var aile yahu bu kardeş abi??? kaç gün sürer küslük ?? ne büyüttünüzannemi ikna etmeye çalışırım köye gittiklerinde ama annemler burdaykende yukarda tek kalmaya devam m ı edeyim herkesten uzaklaşıp asıl derdim bu
Yengenin yemeklerini özlemissindir.ama öyle bi ihtimal yok işim gücüm burda köyde napıcam ben aile yapımda tek yaşamama karşı arada kaldım hayattan bi zevk almamaya başladım 1 buçuk aydır ne yapacağım bilmiyorum o kadar kötü bi durumdayım ki
Aynen öyle yapacam doğrusuda buİşte enerjini abinle yengene trip atmaya harcayacağına anne babana dikleneceksin kocaman insanım kendi başıma kalırım ne köye geliyorum ne de abimlerin evine çöküyorum normal insan gibi evimde kendi başıma yaşıycam diyeceksin
bence öle yap..annemi ikna etmeye çalışırım köye gittiklerinde ama annemler burdaykende yukarda tek kalmaya devam m ı edeyim herkesten uzaklaşıp asıl derdim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?