Derdime bi bakın :D

mi-nick

Sana emanetiz Allah'ım.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
5.091
4.981
373
hanımlar direk konuya gireceğim;

Yaşadığım yerde kuşların maşallahı var, temizlediğim, deterjanlarla yıkadığım balkon eve girmemle berbat hale geliyor. Balkon yıkamaktan nefret geldi artık.

Cd astım, bi kaç yere siyah poşet bağladım ama yine geliyolar... Yok mu bunun bi çözümü alt katta ki komsumdan dolayı her zaman balkonu da yıkayamıyorum, bi çözüm önerisi istiyorum

Mıhtemelen oralarda bir yerlerde onları besleyen biri var

Cd hiç bir işe yaramıyor rüzgar gülü koy

Valla ben Elektrik süpürgesi ile kurtuldum
Supurgeyi balkona koyun fise takmadan açık halde kuşların olduğu yere bırakın kalsın kuşlar geldiğinde siz görünmeden evin içinden fişe takın o gürültü korkusuyla uzaklaşırlar
Sürekli tekrarlayın bi kac gün sürer

Enteresanmış işe yarıyorsa denerim valla :))

Pencere önünü folyo ile kaplayan gördüm ama balkon geniş alan,zor is

Bizde de kediler geliyo kovalamaya da kıyamıyorum ama çamaşır asıyoruz zaman geçiriyoruz tüy bırakıyolar alerjik bünyeliyim o tüyler beni inanılmaz rahatsız ediyo başka binada komşular besliyolar ama inatla bizdeler ne yapacağımı şaşırdım artık

Cam balkon net toz filanda girmiyor mis, kışın rüzgarda bile çıkıp kahve içebilmek daha ne olsun

Bir ara düşündük ama hep erteledik kaldı öylece :) kapalı balkonlara ayrıca özeniyorum :)

Ev sizinse hiç ertelemeyin bence yaptırınca faydalarına ve rahatına çok alışıyor insan ( kışın çamaşır kurutmak konusundaki çileden kurtulmak gibi birde kedim var cam balkon olunca camları aralıyorum aklımda onda kalmıyor)

Bizim çatı terası da böyle, sadece ben geldikçe kalıyorum pek kullanılmıyor diye temizlenmiyordu pek o katın balkonu. Bir gittiğim de gaza geldim. Çamaşır suyu, kazıma spatulası vs. Vs. Bayağı uğraşıp temizledim. Ertesi gün balkonun ortası boydan boya duttan kıpkırmızı olmuş kuş pisliği. Resmen balkonu temizlememe kinlenip örgütlenmişler Ya da oh nihayet tuvalet temizlendi rahat rahat m.çayım da demiş olabilirler çok emin değilim. Sadece çok çok zekiler onu biliyorum. Bahçedeki kediyi sersem ediyorlar oyunlarıyla. Bildiğin birisi kediyi oyalarken diğeri gidip mamasını çalıyor. Bir de keyif düşkünü gibi mamayı ağzıyla alıp kedinin su kabında ıslatıp öyle yiyor.

Neyse çok gereksiz uzattım, hiçbirşey işe yaramıyor tek çözüm cam balkon demeye gelmiştim ben.

Deneyin mutlaka
Uzaktan kumandalı araba hareket ses çıkaran herşey işe yarıyor
Oğlumun arabası
çamaşır da başlı başına bi dert gerçekten, oğlumun odasını kullanıyorum mecburiyetten ama nereye kadar bilmiyorum balkonu kapatma fikrini tekrar masaya oturtucam bakalım :)

Çok akıllı olduklarına kesinlikle imzamı atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…