Kayınvalidemin teras katı var o besliyor, su filan bırakıyor bi kaç yere :)Mıhtemelen oralarda bir yerlerde onları besleyen biri var
Cd hiç bir işe yaramıyor rüzgar gülü koy
Oyuncak bebek bir süre uzak tutuyormuş ama yine alışınca gelirler galiba. Yine de deneyin bi
Güzel fikirler, deneyeceğim teşekkür ederim :)CD ayna bir askıyı siyah poşetle sar sarmala balkona as ben denemiştim karga zannedip gelmiyorlar
Öyle gerçekten :))Dünyanın en tatlı derdi demeye geldim <3
Enteresanmış işe yarıyorsa denerim valla :))Valla ben Elektrik süpürgesi ile kurtuldum
Supurgeyi balkona koyun fise takmadan açık halde kuşların olduğu yere bırakın kalsın kuşlar geldiğinde siz görünmeden evin içinden fişe takın o gürültü korkusuyla uzaklaşırlar
Sürekli tekrarlayın bi kac gün sürer
Deneyin mutlakaEnteresanmış işe yarıyorsa denerim valla :))
Bir ara düşündük ama hep erteledik kaldı öylece :) kapalı balkonlara ayrıca özeniyorum :)Cam balkon net toz filanda girmiyor mis, kışın rüzgarda bile çıkıp kahve içebilmek daha ne olsun
Bir ara düşündük ama hep erteledik kaldı öylece :) kapalı balkonlara ayrıca özeniyorum :)
Oğlumun arabasıDeneyin mutlaka
Uzaktan kumandalı araba hareket ses çıkaran herşey işe yarıyor
çamaşır da başlı başına bi dert gerçekten, oğlumun odasını kullanıyorum mecburiyetten ama nereye kadar bilmiyorum balkonu kapatma fikrini tekrar masaya oturtucam bakalım :)Ev sizinse hiç ertelemeyin bence yaptırınca faydalarına ve rahatına çok alışıyor insan ( kışın çamaşır kurutmak konusundaki çileden kurtulmak gibi birde kedim var cam balkon olunca camları aralıyorum aklımda onda kalmıyor)
Çok akıllı olduklarına kesinlikle imzamı atarımBizim çatı terası da böyle, sadece ben geldikçe kalıyorum pek kullanılmıyor diye temizlenmiyordu pek o katın balkonu. Bir gittiğim de gaza geldim. Çamaşır suyu, kazıma spatulası vs. Vs. Bayağı uğraşıp temizledim. Ertesi gün balkonun ortası boydan boya duttan kıpkırmızı olmuş kuş pisliği. Resmen balkonu temizlememe kinlenip örgütlenmişlerYa da oh nihayet tuvalet temizlendi rahat rahat m.çayım da demiş olabilirler çok emin değilim. Sadece çok çok zekiler onu biliyorum. Bahçedeki kediyi sersem ediyorlar oyunlarıyla. Bildiğin birisi kediyi oyalarken diğeri gidip mamasını çalıyor. Bir de keyif düşkünü gibi mamayı ağzıyla alıp kedinin su kabında ıslatıp öyle yiyor.
Neyse çok gereksiz uzattım, hiçbirşey işe yaramıyor tek çözüm cam balkon demeye gelmiştim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?