• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bi bakın :D

Bizde de kediler geliyo kovalamaya da kıyamıyorum ama çamaşır asıyoruz zaman geçiriyoruz tüy bırakıyolar alerjik bünyeliyim o tüyler beni inanılmaz rahatsız ediyo başka binada komşular besliyolar ama inatla bizdeler ne yapacağımı şaşırdım artık

Kedi gelmesin istiyorsan kedilerin geçtiğini tahmin ettiğin yerler yani onların balkona girerken muhtemelen tüylerinin değeceği yerlere çift taraflı bant yapıştır (canlarını yakmıyor o kadar yapışmıyor zaten) tüyleri banta değince nefret ediyorlar bi süre sonra gelmekten vazgeçerler :D benim kedim bu yöntemle koltuk tırmalamaktan vazgeçti :D

Kedi gelmesin istiyorsan kedilerin geçtiğini tahmin ettiğin yerler yani onların balkona girerken muhtemelen tüylerinin değeceği yerlere çift taraflı bant yapıştır (canlarını yakmıyor o kadar yapışmıyor zaten) tüyleri banta değince nefret ediyorlar bi süre sonra gelmekten vazgeçerler :KK70: benim kedim bu yöntemle koltuk tırmalamaktan vazgeçti :KK70:
Balkon olunca her yerden zıplıyo keratalar ya alt mermerlere biraz deneyim belki üst cama zıplayamazlar

Başka bir cephede beslese?
Aslinda cephe olarak benim balkonuma ters dusuyor zaten ama o kadar cok kus var ki her yeri sarmis durumdalar, bi ara balkona ekmek kirintilarini cirpiyodum bende ondan sonra alisti mubarekler

Aslinda cephe olarak benim balkonuma ters dusuyor zaten ama o kadar cok kus var ki her yeri sarmis durumdalar, bi ara balkona ekmek kirintilarini cirpiyodum bende ondan sonra alisti mubarekler

Aynı dertten ceken başka komşularınızda vardır o zaman
Bence kv ye bir bahsedin bu sorundan

Aynı dertten ceken başka komşularınızda vardır o zaman
Bence kv ye bir bahsedin bu sorundan
Evet goz ucuyla yan balkonlara bakiyorum onlar da felaket :)) kv hiç kıyamıyor ne dersem diyeyim ilgilenmez :) ben kendi çözüm yolumu bulucam mecbur cd leri siyah poşetle kaplayıp astırcam eşime bugün bakalım kaç gün sürcek :)

Evet goz ucuyla yan balkonlara bakiyorum onlar da felaket :)) kv hiç kıyamıyor ne dersem diyeyim ilgilenmez :) ben kendi çözüm yolumu bulucam mecbur cd leri siyah poşetle kaplayıp astırcam eşime bugün bakalım kaç gün sürcek :)

Birmilyoncularda rüzgargülü var 1-1,5 tl ye satıyorlar onlardan alın kanatlarına da püskül olsun diye hediye paketi ipleri yada kurdale takın gelmezler

Back
X