- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi willedwoman
En kolayısonradan oluştu güneş lekesi gibi
evet çok tiksinç
şaka yapıyosunuz heralde?
gerçi şaşırmam. daha önce kkda çil lekelerinden kurtulmak için yüzüne idrarını süren kadınları okumuştum.
Cilt hastalıklarına çok iyi geliyormus. O tür kremler bende aldım UREA deniliyo. Gerçek idrar değil yanlız ama içinde ne varsa artık cok ağır kokuo
Üre ...Cilt hastalıklarına çok iyi geliyormus. O tür kremler bende aldım UREA deniliyo. Gerçek idrar değil yanlız ama içinde ne varsa artık cok ağır kokuo
yok lazer denemedim canımLazer yontemlerini denediniz mi?
benimle ilgili neler oturdu kafanızdaBu konu ile birlikte sizinle ilgili kafamda bir seyler iyice oturdu.
Bence sadece yuze yetmez madem bu kadar faydali siz sperm banyosunu deneyin suzi hanim.
Not:
evet bu ay içerisinde gittim doktora eylül ayında gel dedi leke tedavisi içinEn kolayı
Merkezde cilt soydurma işlemi yapılabilir
Özel peeling işlemi yapılabilir
Bunu destekleyici ürünler kullanılabilir
Sperme gelene kadar 4656775577 tane yol var
Bı merkezle görüştünüz mu ? Ne dedi
Benim annem estetisten bu arada
Tedavi için ne uygulayacakmis pekievet bu ay içerisinde gittim doktora eylül ayında gel dedi leke tedavisi için
Daha kahvaltı mı yapmamıştım başlığı gördüm yaaaa derdiniz bu mu?kızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
prezervatif denBir de nasil alacaksiniz adamdan spermlerini? Prezervatiften mi çıkaracaksıniz yoksa direkt getirip elinize koymasini mi rica edeceksiniz?
Koş kiz koş bardak getir diyecek heraldeBir de nasil alacaksiniz adamdan spermlerini? Prezervatiften mi çıkaracaksıniz yoksa direkt getirip elinize koymasini mi rica edeceksiniz?
hiç bilmiyorum canım sadece bana dediği bu işlemin sonbaharda yapıldığıTedavi için ne uygulayacakmis peki
derdim lekelerDaha kahvaltı mı yapmamıştım başlığı gördüm yaaaa derdiniz bu mu?