- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 39
-
- Konu Sahibi willedwoman
evet canım ya yoğun. çok şey denedim çok araştırdım.Lekeler cok mu yogun yogurt karbonat maskesi falan var bi inceleyin.bilmiyorum tiksinmezseniz deneyin
kızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
canım kahvaltıdan sonra gel sen biz seni bekleriz.tam da kahvaltı ederken tıkladım, tıklamaz olaydım midem kalktı.
evet çok tiksinç
Ayip degil de tiksinc bence.
Mideniz aliyorsa deneyin.
Hahahahahaha ay allahım daha neler duyucazdedim bile yazık oda bir sevindihergün mü lazım diyor. evet dedim ama boşa sevinme sen bana vericen ben bişey yapmıcam dedim
O zaman soyle yap dayanabilirsen tek bir lekenin üstüne sür faydasi olursa tum yüze yaparsinevet canım ya yoğun. çok şey denedim çok araştırdım.
İğrençkızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
ya işte içindeki mineraller proteinler falan iyi geliyormuş birde hücre yenileme özelliği varmış. araştırdığıma göre piyasada satılan kremlerin bir çoğunda domuz spermi kullanıyorlarmış.Cidden inanıyor musunuz böyle bir şeye?
Çok iğrenç geldi bana
değilmi. sonucu paylaşırım sizinleO zaman soyle yap dayanabilirsen tek bir lekenin üstüne sür faydasi olursa tum yüze yaparsin
Ya bende gördüm ama reklam olarak gormustum5. Hani tiklayinca virüs kapilandan
Ya bende gördüm ama reklam olarak gormustum5. Hani tiklayinca virüs kapilandan
yani bende yapamam aslındada bide burda sorayım dedim.protein ve mineraller çok iyi geliyorsa yulaf karbonat ve yoğurtla maske dene allasen sperm nedir ya
kızlar günaydın,
sonradan oluştu güneş lekesi gibiAkne lekesi mi doğuştan lekeler mi güneş lekesi mi ne lekesi ?
sonradan oluştu güneş lekesi gibi