derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

Geçen çıplak yüzmeyle ilgili bir konuda da erkek bedeni sürekli kusma emojisiyle, iğrenç diye niteleniyordu. Bugün bu konuda spermden tiksintiyle bahsediliyor. Elbette yüze sürmek herkesin tercihi olmayabilir, ileri boyutta bir şey olabilir ama bu kadar tiksinilecek bir şey değil erkekler. Onlar da insan, sevgililerimiz, kocalarımız. Seviştiğimiz adamlar sonuçta. Daha özel ne yaşanabilir bir insanla bilmiyorum. Bizlerin de zaman zaman vajinal enfeksiyon yaşadığımız oluyor. Kocam arkamdan "ıyy iğrenç, pis" filan dese üzülürdüm herhalde. Her ay regl oluyoruz, reglken aynı yatakta yatıyoruz adamlarla. Bence eşler arasında bu kadar iğrenme pek normal değil. Bir de spermin kokusunu erkeğin yiyip içtiği şeyler de etkiler. Normalde o kadar ağır bir kokusunun olmaması lazım.

Yalnız hiç bir koca reglesin, yüzümde leke var, kan ver de sürüm, düzeliyormuş demiyor herhalde...

demirden korksak trene binmezdik...

yani;

olay adamlardan soğuma, iğrenme değil...
olay, spermin yüze sürülmesi... şahsen bende hoş karşılamıyorum....

üstelik "dün akşam sarımsak yedin, tüh spermin kokuyordur, sevişmeyelim diyen kadın da yoktur sanırım.... :)

amacım polemik değil, sakın yanlış anlamayın... sadece düşüncemi paylaştım...

sevgiler...

+1000
kesinlikleee katılıyorum. eşim bana bunları dese çok üzülürüm gerçekten.

[QUOTE="captain price, post: 52240735, member: 676885]

tebrikler[/QUOTE]

yorumlar efsaneeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Sperme igrenc diyorlar ne yazik filan demisler de burada hic birimiz kendi cocugumuzun ne kakasindan ne cişinden ne sümügünden iğrenmiyoruz ama alip da suratimiza sürmüyoruz yani.

Çok sağlıklı bir şeyse beyefendiler kendi spermlerini kendi suratlarina buyursunlar sürsunler tutmuyoruz kimseyi.

Yok yanlış anlamadım tabi ki. Ben zaten yüze sürülmesi kısmında değilim. Geçen günkü konuyla birleşince nedense erkek bedenine karşı bir tiksinti varmış gibi geldi. Bazı yorumlar farklı yönde hissettirdi bana. O nedenle yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…