derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

""YABANCI UZMANLAR NE DİYOR
The Daily Beast'te yer alan bir habere göre ABD'li uzman Dr. Will Kirby, semenin içreisinde çok faydalı bileşenler olduğunu ancak bunu yüze sürmenin cilde iyi geldiğinin kesin olarak bir kanıtının henüz bulunamadığını belirtiyor. Dr. Kirby, çinko, magnezyum, kalsiyum, potasyum ve fruktoz içeren semeni yüze sürmek yerine bu mineralleri gıda yoluyla almanın cilde daha faydalı olabileceğini belirtiyor.""
ALIN SİZE DAHA İĞRENÇ:)))))YABANCI UZMANLARIN GÖRÜŞÜ...

10 sayfa yorum okudum bi tane faydali yorum goremedim.
İgrenc, rezil, kokar, öğürdüm kustum yorumlari okumaktan fenalik basti.
Ben mi anormalim anlamiyorum, sokaktan gecen adamin spermini alin surun demiyoruz ki.
İnsan sevdigi adamin sperminden niye tiksinsin ya.
Sanki yuzunuze b.k surun dedik afedersiniz

Bence sen anormalsin canım,sanki yüzünüze bal sürün dedilerde öğürdük
Ya sizin mideniz geniş yada bizimki dar
Sen sür canım ağzına burnuna sür yarasın

Hhahhahah Bende bundan korkuyordum ,bunu yapmayacaktın

İyi de herkesin hassasiyeti farklı.
Ben kondomdan başka korunma yolunu kabul etmem mesela, sevişirken bile hoşlanmıyorum meniden.
Yüzüme sürmem düşünülemez tabii ki.

Bence sen anormalsin canım,sanki yüzünüze bal sürün dedilerde öğürdük
Ya sizin mideniz geniş yada bizimki dar
Sen sür canım ağzına burnuna sür yarasın
Mide genisligiyle ne alakasi var bunun? Sen o spermden gelmedin mi?
Bi seyleri saptırmakta ustunuze yok.
Esimin sperminden tiksinmeyerek ne oldum mesela sizin gozunuzde?
İmalara bak

ıyyyyyy yok artık içemeyizde

Burada spermi için demiyor ,bu belirtilen mineralleri gıda yoluyla alın diyor.
İnşallah yanlış anlayıp içen olmaz

Ya yapmayın allah aşkına. Bilim zaten çoğunlukla erkeklerin elinde, yukarıda da yazılmış adet sancısı için ne kadar bilimsel araştırma yapılıyor mesela? Bu kadar basit görünen bi konunun hala bir çözümü yok, çünkü ilgilenen yok. Ama konu erkeklerin şeyine geldiğinde zilyon tane araştırma cart curt var.

Yok spermde mineral varmış da çok faydalıymış da. İnsan vücudunda mineral olmayan yer var mı? B.kun içinde de var mineral? B.k mu sürelim yüzümüze?

Gerçekten sperm sürünce lekelerin geçeceğine inanıyor musunuz? Deneyin de bir şey olmadığını görün.

Ayrıca, evli olmasanız ayıp bir şey mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…