- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.735
-
- Konu Sahibi willedwoman
Aklıma ne geldi biliyor musun?
Hani salatalık maskesi ,kabukları da sürülüyor ya yüze
Acaba salatalık denilince mecazi anlamda mı anladılar
Doktor tavsiyesiyle soyluyorumki kesinle dogal.elma sirkesi ....alin aksam sabah suyla seyreltip tabiki ,cildinize uygulayin, gozenek kapama ,sivilcelere ama ozellikle lekelere birebir ,eger cildiniz yagliysa kurutma.problemi olmuyorsa gunde birkac sefer yapin iyice bastirarak silinkızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Benim ihtiyacım yok dermişimMillet akşama 4 gözle kocasını bekliyor
Benim ihtiyacım yok dermişim
Bol su içme ,yüzü klasik beyaz sabunla yıkamak ta cildi güzelleştiriyor.
Miden kaldırırsa dene ama bence dayanamazsın iyi bir doktora görünkızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Ahaaaa ziyaretçi patlaması yaşanıyor
Ama sen yanlış yoldasın ,erkek gibi traş oluyorsun jiletleAyy benimde hiç ihtiyacım yok güzellikten öleceğim
Ahaaaa ziyaretçi patlaması yaşanıyor
Benim esim de eminim fena dalga gecer.Benimki egodan değil çıkar ilişkisinden diyor,egolu bi insan olmadı hiç çok şükür
Ama tabi dediğiniz tür erkekler o kadar çok ki
Kullanıcı 13
Ziyaretçi 60
Rekoru kırdık :)
Ama sen yanlış yoldasın ,erkek gibi traş oluyorsun jiletle
tam da kahvaltı ederken tıkladım, tıklamaz olaydım midem kalktı.
dedim bile yazık oda bir sevindihergün mü lazım diyor. evet dedim ama boşa sevinme sen bana vericen ben bişey yapmıcam dedim