Derdim yatağımdaki kara böcekler :(

Daha zamanı gelmedi bu ay başlarlar, Bodruma ilaç atıyorlar can havliyle yukarı kaçıyorlar bende anlamadım bu işten

Tüm geçiş yollarına da ilaç sıkılmalı aslında. Tırmanacakları, çıkacakları neresiyse..

Bir kaç ay önce oğlumu uyuturken yerde otururken yatağın altından çıkıp geldi. Ben irkilip hareket edince geri kaçtı. Normalde böcek sorunumuz pek yok.

Çocuk uyuyunca kendi yatağıma koyup eşimle aramaya koyulduk. Tam kaçtı diye yatağı geri iterken gördüm terlikle hakladım. Sonra da gece gece çamaşır suyuyla temizlik yaptım.
Artık her gece yatağını kontrol ediyorum..

Şimdi işkillendim bak her yere tablet koymakla başlayayım ben işe. Ne olur ne olmaz..

Geçen hafta ilaçlama yaptırdım rahatım.. Bahçe katında oturuyorum eve ilk taşındığım zaman 1-2 tane gördük bu mevsimde.. Evde kedimiz de var o yüzden profosyonel bi firmaya evcillere zarar vermeyen bi ilaçlama yaptırmam gerek.. Yılda 2 kez nisan ve ekimde ilaçlama yaptırıyorum evde hiç bi daha görmedim ölüsünü bile.. Bu arada apartman toplantısında da konuyu konuştum apartmanı da ilaçlatıyorum.. Apartmanda bazen ölülerini görüyorum.. ay ben çok korkuyorum yaa böceklerden rüyalarıma bile giriyo çok canım sıkılıyo

Evimin arkasinda yesillik var, cam acinca bocek filan giriyor arada.. muhim olan bocek nerden geliyor ordan yuvalarini yumurtalarini temizlemek lazim. Yoksa kucukler buyuyo yine ayni dram oluyo. Nerden geliyor bu bocekler, kaynak nerde onu bulman lazim

tek çare borik asitli patates köftesiymiş galiba ben de bu aralar denemeyi düşünüyorum deneyen var mı bunu? delirecem her gün birer tane öldürüyoruz : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…