Derdim yatağımdaki kara böcekler :(

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
35
2 gündür yatağımın içinde kara böcek görüyorum tam girerken örtüyü kaldırdım öylece duruyor dünde Yastigimdaydi ya anlatınca bile için tuhaf oluyor.Havalar ısınınca böcek olurdu evimde az da olsa ama yatağa kadar çıkabileceğini düşünmedim aldim yastığı yorganı koltukta yatıyorum böcek olmasada içim çekmiyor ya uyurken geziyorsa yatakta giremiyorum yatağa etkili bir ilaç varmi önerebileceğiniz

Nasıl bir böcek? Yatağınıza karbonat serpin bolca ve sabahtan akşama bekletin. Sonra süpürün.

Ziraat ürünleri satan bir yerden bir toz almıştık,suyla karıştırıp fisfisla evin tüm dip köşelere sıktım,tüm pencere, kapıları sıkıca kapatıp bir gece evden çıktık. Ertesi gün ciddi bir sayıda ölü vardı, bir daha da görmedim. Bu böcekler vampir gibiymis bu yüzden ilacı yiyip yuvasına gidip ölen olunca digerleri de ölüyormus. İnanmamistim ama gerçekten bir günde bütün sorunumuz çözüldü.

O ilaçlar çok tehlikeli.Aslında evde de kullanılmaması gerekirdi.

Bu tarz ilaçlar eşyalara da gelmezmi ya evde bebekte var bi gece evde kalmasak bile ne bileyim bi yerlerde kalmazmiki ilaç kalıntısı

Böcekkk.... bir tane görsem bile bütün gün her yerim kasınır , her yerimde dolanıyormus gibi hissederim bebekte varmış bebege cok dikkat edin yaklasmasınlar ..

En büyük korkumdur kara böcük , Allahım ne olur bu yazı kara böcük görmeden geçireyim
Yazlıkta oluyordu, bu böcek kovar tabletlerden koydum heryere. Buzdolabının altına, çamaşır bulaşık makinelerinin altına, yatak odasında dolabın yatağın ve gardrobun altına. R... ile başlayan markanın tabletleri. 1 hafta geçmeden hepsinin kökü kurudu yaz boyunca görmedim hiç .
Şimdi oturduğum evde hiç yok ama ben yıne de ne olur ne olmaz her yere koyuyorum tabletlerden tabi çocukların ulaşamayacağı yerlere. 3 4 ayda bir de değiştiriyorum ohh mis.
Hiçbir hayvandan ve haşereden korkmam ama sanki bunlar böyle kımıl kımıl başka birşey , yine kaşınmaya başladım.

Hamamböcekleri çok fazla yumurta bırakır hızlıca yuva yaparlar
Eski evimden bu sebepten taşındım baş edemedim
Ben taşındığımda zaten yuvası varmış ve ilaçlarla kuruttukça büyükleri, hergün yavrularla karşılaştım
Ağlama krizlerine girdim evde uyumadım arkadaşıma gittim sonuş taşındım
Kesinlikle bir firmayla anlaşın bu işin sonu böcek yuvası olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…