- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 35
-
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Gece gece bırak kadın rahat uyusunKoltuğa da çıkmaz mı......................
Gece gece bırak kadın rahat uyusun
O ilaçlar çok tehlikeli.Aslında evde de kullanılmaması gerekirdi.Ziraat ürünleri satan bir yerden bir toz almıştık,suyla karıştırıp fisfisla evin tüm dip köşelere sıktım,tüm pencere, kapıları sıkıca kapatıp bir gece evden çıktık. Ertesi gün ciddi bir sayıda ölü vardı, bir daha da görmedim. Bu böcekler vampir gibiymis bu yüzden ilacı yiyip yuvasına gidip ölen olunca digerleri de ölüyormus. İnanmamistim ama gerçekten bir günde bütün sorunumuz çözüldü.
Yaz temizliği yaparken yaptim karbonat döktüm süpürdumsirkeli suyla sildim :/ bilgimiz kara fatma dediğimiz hamam böceği sanirimNasıl bir böcek? Yatağınıza karbonat serpin bolca ve sabahtan akşama bekletin. Sonra süpürün.
Çıkar sanirim ama iste yatak odasında gördüğüm için sadce oradaymış gibi geliyor oturma odasında hic görmedimKoltuğa da çıkmaz mı......................
Bu tarz ilaçlar eşyalara da gelmezmi ya evde bebekte var bi gece evde kalmasak bile ne bileyim bi yerlerde kalmazmiki ilaç kalıntısıZiraat ürünleri satan bir yerden bir toz almıştık,suyla karıştırıp fisfisla evin tüm dip köşelere sıktım,tüm pencere, kapıları sıkıca kapatıp bir gece evden çıktık. Ertesi gün ciddi bir sayıda ölü vardı, bir daha da görmedim. Bu böcekler vampir gibiymis bu yüzden ilacı yiyip yuvasına gidip ölen olunca digerleri de ölüyormus. İnanmamistim ama gerçekten bir günde bütün sorunumuz çözüldü.