- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Çıkar sanirim ama iste yatak odasında gördüğüm için sadce oradaymış gibi geliyor oturma odasında hic görmedim
Evi bosaltmistik ,eşyalara değil duvar diplerine fayans köşelerine ,parke supurgeliklerinin hemen üstündeki duvarlara sıkmıstik. Ertesi gün eve gidip ,evi iyice havalandirip dip köşe temizlik yaptım hiç sorun yaşamadım. Ki alırken eve kullanacağımızı söyledik ona göre bir toz karışım verdiler.Bu yüzden zararlı olduğunu düşünmüyorum.l
O ilaçlar çok tehlikeli.Aslında evde de kullanılmaması gerekirdi.
Bu tarz ilaçlar eşyalara da gelmezmi ya evde bebekte var bi gece evde kalmasak bile ne bileyim bi yerlerde kalmazmiki ilaç kalıntısı
Ayy demeValla ben her gece yatmadan yastık yorgan alt üst kontrol ederim
2 senedir yapıyorum bunu
Çünkü resmen ormanın içinde yaşıyor gibiyim
3 kez hayat kurtardı
Bir kez uyandım baktım kolumun üstünde pıtır pıtır
Ayy demeböceklere fobim var kalp krizi geçirirdim heraldr
Ay o tozun adı ne acaba? Bana da lazım olabilir çünkü. Geçen sene bu aylarda komple apartman bodrumundan bocukler tirmanmisti her yere. Şükür bu sene daha görmedim ama en azından tedbir olur.. ben çünkü bakamıyorum da. İçim bir tuhaf oluyor. Merdivende denk gelsem inemem ya da çıkamam. Kaçarım direkt . O derecedeZiraat ürünleri satan bir yerden bir toz almıştık,suyla karıştırıp fisfisla evin tüm dip köşelere sıktım,tüm pencere, kapıları sıkıca kapatıp bir gece evden çıktık. Ertesi gün ciddi bir sayıda ölü vardı, bir daha da görmedim. Bu böcekler vampir gibiymis bu yüzden ilacı yiyip yuvasına gidip ölen olunca digerleri de ölüyormus. İnanmamistim ama gerçekten bir günde bütün sorunumuz çözüldü.
Ben de şimdi kontrol Edip öyle yatıp uyuyacağım. Tabi mümkün olursaKızlar sizin sayenizde şu an bende yatağımı dip köşe kontrol ettim
Ayy bayılacağım şimdiBen de şimdi kontrol Edip öyle yatıp uyuyacağım. Tabi mümkün olursa
hiç hatırlamıyorum malesef... Bir önceki evimde yaşamıştık bu sorunu... Oradayken kutusunu sakliyordum nolur ne olmaz diye ama taşınınca attım. Taşınalı da çok oldu.Ay o tozun adı ne acaba? Bana da lazım olabilir çünkü. Geçen sene bu aylarda komple apartman bodrumundan bocukler tirmanmisti her yere. Şükür bu sene daha görmedim ama en azından tedbir olur.. ben çünkü bakamıyorum da. İçim bir tuhaf oluyor. Merdivende denk gelsem inemem ya da çıkamam. Kaçarım direkt . O derecedeb
Şu an tik oldu sankiAyy bayılacağım şimdi
Gece evde yürürken yerlere baka baka da yürüyor musunŞu an tik oldu sankiher karartiya telefon ışığı açıp bakıyorum aklıma dusmese iyiydi
Bunu bilmiyordum bizimkisi simsiyah :/Kara bocek ayri hamam bocegi ayridir.Hamam bocegi kara degil kahverengi olur.Ve kara bocekten daha hizli uruyor .Internetten bak hamam bocegi ilaci yaz.Siringa tipli bir ilac olacak.En etkilisini alin evin cesitli yerlerine (kenarlara ozellikle)sıkıp birakin.Zehirlenip yuvalarinda oluyorlar yuvadakileri de zehirliyorlar boylece cok cabuk kurtuluyorsunuz.
Gerçekten kafayı tırlatırımYaz temizliği yaparken yaptim karbonat döktüm süpürdumsirkeli suyla sildim :/ bilgimiz kara fatma dediğimiz hamam böceği sanirim
Daha zamanı gelmedi bu ay başlarlar, Bodruma ilaç atıyorlar can havliyle yukarı kaçıyorlar bende anlamadım bu iştenAy o tozun adı ne acaba? Bana da lazım olabilir çünkü. Geçen sene bu aylarda komple apartman bodrumundan bocukler tirmanmisti her yere. Şükür bu sene daha görmedim ama en azından tedbir olur.. ben çünkü bakamıyorum da. İçim bir tuhaf oluyor. Merdivende denk gelsem inemem ya da çıkamam. Kaçarım direkt . O derecedeb