Derdim yatağımdaki kara böcekler :(

Çıkar sanirim ama iste yatak odasında gördüğüm için sadce oradaymış gibi geliyor oturma odasında hic görmedim

Benim tavsiyem kapı, pencere girişlerine sıkılan köpükler var, her markette vardır.
Onlardan alıp oralara sıkmanız, başka delik vb varsa oralara da.
Sonra üstünden zıplayıp, uçup geçemiyorlar.

Evi bosaltmistik ,eşyalara değil duvar diplerine fayans köşelerine ,parke supurgeliklerinin hemen üstündeki duvarlara sıkmıstik. Ertesi gün eve gidip ,evi iyice havalandirip dip köşe temizlik yaptım hiç sorun yaşamadım. Ki alırken eve kullanacağımızı söyledik ona göre bir toz karışım verdiler.Bu yüzden zararlı olduğunu düşünmüyorum.l

O ilaçlar çok tehlikeli.Aslında evde de kullanılmaması gerekirdi.
Bu tarz ilaçlar eşyalara da gelmezmi ya evde bebekte var bi gece evde kalmasak bile ne bileyim bi yerlerde kalmazmiki ilaç kalıntısı

Odamda örümcek kertenkele falan gördüm sorun etmedim. Ama böceği sorun ederdim. Allahtan apartman ilaçlandıda görmüyoruz böcek falan. Bunun tek çözümü apartmanı ilaçlama tek bir daire ilede olacak iş değil. Sonra zaten kayboluyorlar.

Ay o tozun adı ne acaba? Bana da lazım olabilir çünkü. Geçen sene bu aylarda komple apartman bodrumundan bocukler tirmanmisti her yere. Şükür bu sene daha görmedim ama en azından tedbir olur.. ben çünkü bakamıyorum da. İçim bir tuhaf oluyor. Merdivende denk gelsem inemem ya da çıkamam. Kaçarım direkt . O derecede b

Bahcede gorunce bile sinir oluyorum ya. Evde gormedim henuz. Sukur (Tahtaya vurma efekti tık tokk ) Radar gibiyim akilli bir bocek bana gozukmemeli. Deliklere dikkat evin heryerini arastir ozellikle iclere sıkmak lazim ilac ve oralari kapatmali. Ilac firmalari da cok ise yaramiyor ya yorumlari okuyunca..
Isinin cok cok ehli olmasi lazim yada bu boceklerin inanilmaz bagisikligi var.

hiç hatırlamıyorum malesef... Bir önceki evimde yaşamıştık bu sorunu... Oradayken kutusunu sakliyordum nolur ne olmaz diye ama taşınınca attım. Taşınalı da çok oldu.

Kara bocek ayri hamam bocegi ayridir.Hamam bocegi kara degil kahverengi olur.Ve kara bocekten daha hizli uruyor .Internetten bak hamam bocegi ilaci yaz.Siringa tipli bir ilac olacak.En etkilisini alin evin cesitli yerlerine (kenarlara ozellikle)sıkıp birakin.Zehirlenip yuvalarinda oluyorlar yuvadakileri de zehirliyorlar boylece cok cabuk kurtuluyorsunuz.

Bunu bilmiyordum bizimkisi simsiyah :/

Minik ilaçlar var ziraatciler de satılan sulandirilip sıkıyor Sun

Bir saat evin kapalı kalmasi lazım kokusuz ve insana zarar vermiyor

Böceklerin gelebileceği gezdiği yerlere sıkıyor Sun

İlaçlama ya o kadar para vermeye inanın gerek yok

Daha zamanı gelmedi bu ay başlarlar, Bodruma ilaç atıyorlar can havliyle yukarı kaçıyorlar bende anlamadım bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…