Derdim yalnızlık

konuyu acabilir misiniz? yardimci olma imkanimiz olur boylece

Eski sevgilim çok buyuk psikolojik baski yaptı herkesle gorusmemi yasakladı her adimimi kontrol etti mastera gitmiş yurtdışında staj yapma imkankm varken dönmem icin zorladı ben dönünce İstanbul'da otururken onun için Ankara'ya yerleştim işsiz kaldim ailevi problemlerin oldu ve birden ilgisini kesti ve beni aldattı.

Sonra tanıştığım bir flortum tarafindan tecavuze uğradım ama onu eve alan bendim ve kanitim da şikayet etmeye gücüm de yoktu.

Ev arkadaşım senelerdir tanıdığım bir çocukluk arkadaşımdı çok kotu bir şekilde ayrıldık.

Babam kanser oldu şimdi çok Şükür daha iyi.

Sonra işe girdim babam iyileşti yeni dostlar kazandım resim seramik yoga trekking gitar şan dostlarla gezmek tek başına seyahat kendimi topladım flört ettiğim kişiler de oldu ama bir sevgilim veya beni seven biri yok.

Keske hepsinden intikam alabilsem diyorum bazen. Çok kötü durumda insanlarla çalıştım çocuğu gozunun önünde oldurulmus tecavüz magduru işkence görmüş mülteci hikayeleri dinledim ve o insanlardan çoğu hayatı yaşamayı seçiyor ama kendi dertlerim bana bazen off ölsem de kurtulan dedirtiyor. Sacma evet ama bazen böyle.

Yaa gerçekten mi ben de ketojenik veya protein ağırlıklı diyet yapsam ve karbonhidrati kessem veririm değil mi ya bana umut verdiniz şu an.

tecavuze ugramis ve bu goruntuler de baskalari tarafindan izlenilmis biri ile gorusmustum. bana kendi yoluna devam edebilmek icin affettigini soylemisti. kimi diye sordugumda, kendimi demisti.

kendinizi affedin.

yasamak durumunda kaldiginiz seylerin hicbiri sizin tercihiniz, sizin sucunuz degil. okumadiysaniz elif safak'in mahrem kitabini okuyun. orada cinsel taciz ve yeme arasindaki bagi anlatan cok faydali anektodlar var.

yasadiklarimizi degistiremiyoruz, yasadiklarimizi secemiyoruz. ama yarinlarimizi donusturebilme kudreti elimizde. sinandiginiz bir aciyla sinanan insanlara derman olabilecek bir meslegin size verilmesi tesaduf degil. yardim ettiginiz her kadinda, erkekte kendinizi sevme yolunda bir adim daha atin. zamanla degistirebileceklerinize siz bile sasiracaksiniz.

Yorumunuzu okuyunca istemsiz aglamaya basladim hickirarak. Çok dokundu bana yorumunuz. Öyledir değil mi? Tesadüf olamaz bu durum. Şu an bir mülteci kampında cinsel ve cinsiyete dayali şiddete yönelik programların koordinatöruyum. Sanki bunu dünyayi iyilestirirken kendimi affetmek için sectim gibi geliyor. Ama korkuyorum ya isimi yapamazsam diye.

Mahrem kitabını lisede okumuştum ama hatırlamıyorum pek fazla. Mutlaka tekrar okuyacağım.

Siz ne kadar iyi bir insansiniz kalbime dokundunuz resmen sevginizi hissettim burdan çok ama çok sağ olun.

Yurtdisında oldugunu söylemişsin.orda sarılma seanslari varmiş tvde bahsediyolardı

hayat uzerine soylenen hicbir soz, bosa degil. hekimden sorma, cekenden sor denilmesi de buna en yerinde ornek.

hayatina dokundugunuz, derdini hafifletmeye calistiginiz her insanda yarali cimcimeye de dokunup, elini avucunuza alip, korkma gecti diyeceksiniz.

cunku gecti.

gecti ki bugun buradayiz. bugun bunu yasayan insanlara dokunup, dertlerini dinleyip, cozumler arayabiliyoruz. siz hic okuma bilmeden okuma ogretmene kalkan birini gordunuz mu?

kendinizi sevin. butun yaralarinizla. cunku yara da yardan.

ben her konuda buyuk ilerlemeler gostereceginize inaniyorum.

Off inşallah çok ama cok teşekkürler icim ferahladi resmen.

Ya ben az gelişmiş bir Afrika ülkesindeyim malesef burada böyle bir şey hiç duymadim
Anladım ama emin ol çağın hastalığı yalnızlık.bende evliyim çocuğum var ama inan bende yalnızım.o kadar çok yalnız kalıyorumki.offf bu dünyaya çile çekmeye gelmişiz.şimdi acilde serum için sıra bekliyorum ve tekim eşimin işi var.annem babam ha var ha yok öyle insanlar yani.bulantı ve yalnızlıktan ölüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…