- 18 Mart 2013
- 3.798
- 12.242
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
konuyu acabilir misiniz? yardimci olma imkanimiz olur boylece
Eski sevgilim çok buyuk psikolojik baski yaptı herkesle gorusmemi yasakladı her adimimi kontrol etti mastera gitmiş yurtdışında staj yapma imkankm varken dönmem icin zorladı ben dönünce İstanbul'da otururken onun için Ankara'ya yerleştim işsiz kaldim ailevi problemlerin oldu ve birden ilgisini kesti ve beni aldattı.
Sonra tanıştığım bir flortum tarafindan tecavuze uğradım ama onu eve alan bendim ve kanitim da şikayet etmeye gücüm de yoktu.
Ev arkadaşım senelerdir tanıdığım bir çocukluk arkadaşımdı çok kotu bir şekilde ayrıldık.
Babam kanser oldu şimdi çok Şükür daha iyi.
Sonra işe girdim babam iyileşti yeni dostlar kazandım resim seramik yoga trekking gitar şan dostlarla gezmek tek başına seyahat kendimi topladım flört ettiğim kişiler de oldu ama bir sevgilim veya beni seven biri yok.
Keske hepsinden intikam alabilsem diyorum bazen. Çok kötü durumda insanlarla çalıştım çocuğu gozunun önünde oldurulmus tecavüz magduru işkence görmüş mülteci hikayeleri dinledim ve o insanlardan çoğu hayatı yaşamayı seçiyor ama kendi dertlerim bana bazen off ölsem de kurtulan dedirtiyor. Sacma evet ama bazen böyle.