- 26 Ağustos 2023
- 1.822
- 3.405
- 53
Kızlar birikmiş biraz paramiz varr evimiz arabamiz da var orta halli şükür 2+1 evimiz 500 bin bandında orta halde bir araba var biraz da birikimimiz var birde koyde 210 m2 bir bag evimiz var. Asıl soru su biz bu birikmiş ile napacagimizi bilmiyoruz evi mi değiştirip 3+1 sehir merkezinden alsak yada arabayimi yükseltsek diye düşündürüyoruz ne yaparsak yapalım üzerine borclanacagiz açıkçası borçlar da bitti suan yeni borçlara girmeye de korkuyorum
bagda koyde olan evin kaba insaati bitmis durumda ama içinin sıvası kapısı vs hicbirseyi yook kayınbabam orayi yaptırmamız icin baski yapıyor çünkü 2016 dan beri bekliyormuş biz evi yada arabayi değiştirsek üzerine borclanacagimiz icin bag evi biraz daha bekleyecek
esimin anne babası koyde eşim de eskiden orada madende çalışıyormuş orda yaşarım evlenince diye ev yaptırmış vs kayınbabam da inek alicam lafından falan bahsediyor her işe de esim koşturdugu icin eşimi de yaninda istemiyor degil Allahtan köye iki saat uzaklıkta oturuyoruz
kızım var 4 aylik asla köye gitmek içimden gelmiyor temelli çünkü + olarak zirt pirt habersiz gelen akrabalar soba yakmak kısıtlı imkan vs istemiyorum
siz olsaniz 300 bin küsür birikimi nasıl degerlendirirsiniz?? Ciddi ciddi yardımıniza ihtiyacım var kafayi bozucam esim araba değiştirmek istiyor ben ise ev
çünkü sığmıyoruz gelen giden olunca evimiz çok küçük siz olsanız ne yapardiniz??