Kardeşim sen imtihan mısın? Kocası azmış teke gibi aranıyor sen kadını suçlu çıkarmaya çalışıyorsun
Herifin fantezi istekleri varsa kadın fal mı açacak isteği olan gelip diyecek ki karıcım ben şöyle şöyle şeyler istiyorum uygun mu senin için? Karısı için de uygunsa yaşarlar değilse adam ya isteklerini bastırır yada boşanır kendi cinsel isteklerine uyum sağlayacak birini bulur, karısını hamile bırakıp aranmaz. Elbetteki eksiklik hisseden, talepleri olan konuşacak, kadın hayat arkadaşı geyşa değil
Diyelim adam fantezi dünyası için arayışta karısı vay yazıklar olsun bana bunca zaman kocacığımın bu eksiğini nasıl tamamlamadım gitsin yiğidim kırbaçlasın da rahatlasın mı diyecek?
Adam aldattı aldatacak eskort arıyor kadın bebek doğana kadar nasıl huzurlu olabilir? Saçmalamakta bir numarasınız. Bebek anne karnında sadece annesiyle ilgili şeyleri hissetmez, babasının bi b.k yiyip annesini üzdüğünü de hisseder, bu çocuk sadece kadının mı da sadece kadın düşünecek bebeği, bu bebeğin babası napıyor bu arada o niye düşünmüyor çocuğunu, herif eskort eskort gezsin her mikroba bulaşsın kadın bunu bile bile göbeğini okşayıp bebeğim için huzurluyum desin, mutsuzluk nasıl aylar sonrasına erteleniyor? Çocuğunun geleceğini düşünmeyen bu kadıncağız değil aranan baba, kadını manipüle etmeye çalışıyorsunuz, kendini suçlu hissettirmeye çalışıyorsunuz, kocasının pisliğinden bile kadını sorumlu tutuyorsunuz, yetmiyor bir de evladından vuruyorsunuz siz nasıl insansınız ya