Özel bir üniversitede %50 burslu bir önlisans programı kazandım. Ailem şehir dışına göndermektense özele göndermeyi tercih etti. Derdim şu ki, ailemin durumu belli, benden küçük bir kardeşim var o da okula gidiyor ve ikimize karşı çok zorlanacaklar. Onlara yük olmak istemiyorum.
Bu tatilde iş bulmak istiyorum. Lcw ve Koton'a cv doldurup verdim ama geri dönüş yapmadılar destek eleman alımları bitmiş ikisinin de. Nerelerde çalışabilirim? Günlük palyaçoluk bile olur yeter ki elime para geçsin. Üniversitedeyken haftasonu da iş yapmak istiyorum ne iş yapabilirim haftasonu? Yardım eder misiniz?
Öğrenci için en ideal yerler çağrı merkezleri..
Eğer yapabilirsen organizasyonlarda dene şansını, orda hem kazançları iyiydi arkadaşlarımın hem de sürekli çalışmıyorlardı.
Organizasyon iş yaz , çıkar büyük ihtimalle. Part time organizasyon işleri de olabilir, bunlar çok iyi geliyor gerçekten ama bazen geceleri çalışırdı arkadaşlarım ama baya bir ücret alırlardı.Peki nereden bulabilirim bu işi? İnternetten mi
Nereye nasıl başvurabilirim hiç bilmiyorum yolda bir çağrı merkezi görüp direkt içeri dalıp iş istiyorum desem alırlar mı acep
Yok be :)) Secretcv ye üye ol orada bir ton çağrı merkezi var başvur hemen dönerler görüşmelere git..
Ama bazılarının çalışma şartları falan çok ağır hemen kabul etme..
Hafta sonu tatil olanlar var.. satış değil de bilgi verenler var çağrı merkezleri bölüm bölümdür.. ilk bulduğuna gitme.
Satış çok zordur.. kendim öğrenciyken çalışmıştım :))
Ama parası iyi olan veya primi çok yüksek olan yerler de var.. dediğim gibi secretcv ye üye ol bir sürü bulursun..
ayrıca ailene yük olmak istemiyorsan geri ödemeli burs alabilirsin devletten.. okul bittikten iki sene sonra ödüyorsun geri ama.
Onu da alacagim ama aylık 850 tl ödememiz gerekiyor okula
Bence tadım işleri var marketlerde günlük 40 yada 50 tl hem her gün de gitmiyorsun hafta 2 yada 3 gün. Hem okuyup hem bu işi yapabilirsin..Özel bir üniversitede %50 burslu bir önlisans programı kazandım. Ailem şehir dışına göndermektense özele göndermeyi tercih etti. Derdim şu ki, ailemin durumu belli, benden küçük bir kardeşim var o da okula gidiyor ve ikimize karşı çok zorlanacaklar. Onlara yük olmak istemiyorum.
Bu tatilde iş bulmak istiyorum. Lcw ve Koton'a cv doldurup verdim ama geri dönüş yapmadılar destek eleman alımları bitmiş ikisinin de. Nerelerde çalışabilirim? Günlük palyaçoluk bile olur yeter ki elime para geçsin. Üniversitedeyken haftasonu da iş yapmak istiyorum ne iş yapabilirim haftasonu? Yardım eder misiniz?