Derdim var, ama umudum da var. Bana fikir verebilir misiniz?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Özel bir üniversitede %50 burslu bir önlisans programı kazandım. Ailem şehir dışına göndermektense özele göndermeyi tercih etti. Derdim şu ki, ailemin durumu belli, benden küçük bir kardeşim var o da okula gidiyor ve ikimize karşı çok zorlanacaklar. Onlara yük olmak istemiyorum.
Bu tatilde iş bulmak istiyorum. Lcw ve Koton'a cv doldurup verdim ama geri dönüş yapmadılar destek eleman alımları bitmiş ikisinin de. Nerelerde çalışabilirim? Günlük palyaçoluk bile olur yeter ki elime para geçsin. Üniversitedeyken haftasonu da iş yapmak istiyorum ne iş yapabilirim haftasonu? Yardım eder misiniz?

Öğrenci için en ideal yerler çağrı merkezleri..

Eğer yapabilirsen organizasyonlarda dene şansını, orda hem kazançları iyiydi arkadaşlarımın hem de sürekli çalışmıyorlardı.

Peki nereden bulabilirim bu işi? İnternetten mi
Organizasyon iş yaz , çıkar büyük ihtimalle. Part time organizasyon işleri de olabilir, bunlar çok iyi geliyor gerçekten ama bazen geceleri çalışırdı arkadaşlarım ama baya bir ücret alırlardı.

Nereye nasıl başvurabilirim hiç bilmiyorum yolda bir çağrı merkezi görüp direkt içeri dalıp iş istiyorum desem alırlar mı acep

Yok be :)) Secretcv ye üye ol orada bir ton çağrı merkezi var başvur hemen dönerler görüşmelere git..
Ama bazılarının çalışma şartları falan çok ağır hemen kabul etme..
Hafta sonu tatil olanlar var.. satış değil de bilgi verenler var çağrı merkezleri bölüm bölümdür.. ilk bulduğuna gitme.
Satış çok zordur.. kendim öğrenciyken çalışmıştım :))
Ama parası iyi olan veya primi çok yüksek olan yerler de var.. dediğim gibi secretcv ye üye ol bir sürü bulursun..

ayrıca ailene yük olmak istemiyorsan geri ödemeli burs alabilirsin devletten.. okul bittikten iki sene sonra ödüyorsun geri ama.

lcw de ölür gidersin hem okul hem lcw düşünemiyorum çağrı merkezi daha uygun sanki senin için canım

Onu da alacagim ama aylık 850 tl ödememiz gerekiyor okula

Onu da alacagim ama aylık 850 tl ödememiz gerekiyor okula

Tamam işte geçen sene o 300 tl idi ailen hiç mi veremez..
vermese bile bizim buradaki stajyerler sabah 9 akşam 4 e kadar çalışıyorlar 900 tl alıyorlar yaptıkları şey de çok basit.. bilgisayarda yazı yazmak..
okula dilekçe yaz 2. öğretim git derslere
okulunun çevrelerinde yakın yerlerinde iş araştır .. e-ticaret sitelerine de başvur sigorta yapmayacakları için seni en az 800 tl alırsın.
800 ordan 320 de kredi diyelim 1120 tl ile çok rahat okursun..
hatta sen iş başvurularında 800 bile deme benim kardeşim 1000 alıyordu stajyerken..
Yiğenim de standa çalışıyor günlük 60 tl alıyor 6 saat çalışıyor gittiği günlerin parasını alıyor.. bu tarz bir şey de bakabilirsin.. o da öğrenci

Tebrik ederim hangi bölüm? Takma kafana bunları çok fazla geri ödemeli burs al. Bu çok işini görür. Hemen hemen yarısını halledersin böyle

Bir sey daha sorabilir mıyım? İlk dönem derslerimi notlarımi yüksek tutup yatay geçişle devlet üniversitesine geçsem olur mu? 4000 tl ile kurtarırım belki

Bence tadım işleri var marketlerde günlük 40 yada 50 tl hem her gün de gitmiyorsun hafta 2 yada 3 gün. Hem okuyup hem bu işi yapabilirsin..

Ajanslar aracılığıyla günü birlik işler en güzeli bence. Benim çoğu arkadaşım bu şekilde çıkartıyordu masraflarını. Biraz tecrübe kazanıp, işini iyi yapmaya başlarsan bayağı iyi ücretler alabilirsin. İşte ürün tanıtımları, organizasyonlarda karşılama hostesliği falan gibi şeylerden bahsediyorum.

Bir de eğer çevren varsa ve kolaylıkla öğrenci bulabileceksen özel ders vermeye başlayabilirsin. Çevren yoksa da şimdi burada link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden veremiyorum ama bir site var, sen hangi dersleri verebileceğini ve istediğin ücreti falan yazıyorsun, özel ders almak isteyenler sana ulaşıyor. O şekilde öğrenci bulanlar da vardı çevremde.

Çağrı merkezleri çok yorucu, dayanması zor. Yaz için okul başlayana kadar idare edebilirsin ama okulla beraber yürütebileceğini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…