devlet okullarında böyle. Yapabileceğiniz bir şey yok. Ya çocuğunuzu evde tutacaksınız ya da o mevcuda yollayacaksınız.Oğlum bu sene devlet anaokuluna gidecek. Maalesef öğretmen açığı göstermeyerek milli eğitim bu yönde bir yazı göndermiş sanırım diğer sınıflara dağıtım yapmışlar. Ve sınıf mevcudumuz 22 hatta 25 olabilir diyor öğretmenimiz. Endişeliyim. 5 yaş çocuklar 25 kişilik sınıfta gerçekten eğitim alabilecek mi emin değilim. Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl her yerde mi bu şekilde yoksa olabilirse okul değişikliği yapmaya çalışacağım ama konul olarak işimi kolaylaştıracak bir yerde işime çok yakın. O yüzden kararsızım. Özeller eminim bu şekilde değildir ama imkanım da yok maalesef
ben de devlet okulunda çalıştım sınıf öğretmeni olarak. anasınıfı mevcudu 30 küsürdü ama düzenli gelen sadece 17 kişi vardı. ben 1.sınıf öğretmeniydim ve sınıfım 22 kişiydi.. sorun yasamadık. he tabii ki 15 kişilik sınıfta verilen ilginin aynısını veremiyorsunuz ama her cocuk yeterli edinimi sağlıyor.. bence tabii ki
Anaokulu zorunlu degıl ne de olsa.Oğlum bu sene devlet anaokuluna gidecek. Maalesef öğretmen açığı göstermeyerek milli eğitim bu yönde bir yazı göndermiş sanırım diğer sınıflara dağıtım yapmışlar. Ve sınıf mevcudumuz 22 hatta 25 olabilir diyor öğretmenimiz. Endişeliyim. 5 yaş çocuklar 25 kişilik sınıfta gerçekten eğitim alabilecek mi emin değilim. Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl her yerde mi bu şekilde yoksa olabilirse okul değişikliği yapmaya çalışacağım ama konul olarak işimi kolaylaştıracak bir yerde işime çok yakın. O yüzden kararsızım. Özeller eminim bu şekilde değildir ama imkanım da yok maalesef
Ay yok artık yaaa.Anaokulu zorunlu degıl ne de olsa.
Yollamayın ne ogrencek zaten o kalabalıkta ve anasınıfında Bi insan
Bi nevi çiçek bocek
İlim bilim değil, boşa zaman kaybı
düzenleme yapılması gerekiyor aslım. 53 sınıf mevcudu açıl bir sekilde iki sınıfa ayrılmalı.. hepsi gelsin gelmesin… öğretmen atayıp maas vermemek için girmedikleri sekil kalmadıE valla bizim sınıflar 53 kişi sınıf listesini bi atayım 9 tane Muhammed, 8 tane Elif, 10 tane Baran var
25 kişi olacak muhtemelen ben 18 20 arası olur diye tahmin ediyordumnormal değil mi ya 20 kişi? kaç kişi beklentiniz acaba?
Anasınıfı için mi bu. İlkokul için evet ama anasınıfı için daha alt düzeyde oluyor genelde25 normal ya. Özel okullarda da üst sınır 25 dir zaten. Sıkıntı yapma
Kız deli deli konuşmaAnaokulu zorunlu degıl ne de olsa.
Bi nevi çiçek bocek
Özel anaokulundaydı oğlum. 4 yaşta 18, 5 yaşta 20 kişiydi üst sınır.25 kişi olacak muhtemelen ben 18 20 arası olur diye tahmin ediyordum
Yok yok anaokulu da öyle. Burada önemli olan yaşıtlarıyla olması. Tecrübeli bir öğretmen çok rahat halleder hiç canını sıkmaAnasınıfı için mi bu. İlkokul için evet ama anasınıfı için daha alt düzeyde oluyor genelde
Anaokulu zorunlu degıl ne de olsa.
Bi nevi çiçek bocek
merak etmeyin, üstte arkadaşın dediği gibi zaten aktif gelen sayısı 20 bile olmayacaktır.25 kişi olacak muhtemelen ben 18 20 arası olur diye tahmin ediyordum