- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
hahaha ay gülümsettin :)yuha ne çabuk yeaaa daha uğraşcaktık burada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha ay gülümsettin :)yuha ne çabuk yeaaa daha uğraşcaktık burada![]()
MuneBenim şarkımı da bulun hadi, içinde uygun, bölüme, açılmayan, konular, taşınır, açan, banlanır sözleri geçiyor, bu yaz KK'de çalıyordu, şarkıyı söyleyen kadındı, gür sesliydi, ismi M'yle başlıyordu sanki![]()
Şarkıyı bulan da banlanıyor mu Mune?Benim şarkımı da bulun hadi, içinde uygun, bölüme, açılmayan, konular, taşınır, açan, banlanır sözleri geçiyor, bu yaz KK'de çalıyordu, şarkıyı söyleyen kadındı, gür sesliydi, ismi M'yle başlıyordu sanki![]()
Tamam peki zaten BDV'den 3-4 konusunu taşıdıklarımıza veriyorum uyarıyı, bu mesajı söz olarak alıyorum veeee gidiyorumMunebu ilk ve son :)
vukuatım :)
bu olabilir mi canımBir şarkı var ...çok güzel...
:)
bir kadın söyluyor tiz bir sesle
hafif slow nakaratta biraz hareketleniyor
ama slow şekilde keman mı neyse artık
ingilizce değil..yunanca mı bulgarca mı çözemedim
muhtemelen bu yıl çıktı şarkı
ay bütün mağzalarda çaldı bu yaz..
ne olur bulalım,taşınmadan konu :)
hafif slow nakaratta biraz hareketleniyor
ama slow şekilde keman mı neyse artık
Benim aklıma gelen buydu ama Fransızca işte
ilk nakaratta keman değil mi çalan ..piyano da olabilir amann..anlaştık bizalıntıladıgım cumleye ragmen ilk denemede bulmussun ya...
helal olsun!
ikinize de cok sasırdım : ))
ya da benim slow ve hareketli algım farklı... bilemedim şimdi. : ))
o
ilk nakaratta keman değil mi çalan ..piyano da olabilir amann..anlaştık biz
ing olmaması büyük avantajdı aslında :)
hala dinliyorum desem...her versiyonu :)
kızdaki nasıl ses ya ...canlı performansı süperevet keman var ama diger yaylılar ve uflemeliler de baskın,
acıkcası neler oldugunu sayabilecek kadar duyamıyorum maalesef : (
ama en basında farklı yaylılar ile pizzicato (kesin) e spicatto (elektronik kayıttaki psikatolar da boyle duyulur) yapıldıgı icin keman hakimmis gibi hissediliyor ki dogru da, sadece yaylılar yeterli bu sarkı icin ve eser miktarda piyano diyelim : )))
Ben ilk okur okumaz bu şarkıyı düşündüm ama yunanca gibi demesine tereddüt etmiştim yoksa ilk mesajda yapıştıracaktım bu şarkıyıalıntıladıgım cumleye ragmen ilk denemede bulmussun ya...
helal olsun!
ikinize de cok sasırdım : ))
ya da benim slow ve hareketli algım farklı... bilemedim şimdi. : ))