Bizim burada çok fazla alternatif yok 1-2 tane yerel market var ama onları çok sık takip edemiyorum
Onun haricinde Bim/A101/Şok marketlerinin belli günlerde aktüel ürünleri oluyor. Bim - Salı/Cuma (asıl günü Cuma, daha fazla ürün oluyor) Şok - Çarşamba, A101 - Perşembe.
Bunların yayınladıkları broşürlere online olarak tek bir siteden bakabiliyorum. Bizim burada kurumsal olarak bir de Migros var onun da online kataloğuna bakarım. Zaten iki hafta kadar geçerli oluyor.
Benim annem tam bir market kurduydu (şimdi küçük bir köyde yaşıyorlar) Ben onun kadar incelemem sadece bakar geçerim, ihtiyacım varsa kendimce not ederim mesela sizin örnekten gidersem, bulaşık tableti lazım ve bu hafta Bimde epey hesaplıya geliyor diye düşünüp o gün iş çıkışı alırım. Hatta bazen mailime hepsiburada/gittigidiyor gibi sitelerden de indirim mesajları gelir, internette de toplu alımlarda güzel indirimler oluyor.
Tabii ben genel olarak takip ediyorum, ihtiyacım yoksa hiç takmıyorum bile :)
Aklıma gelen bir şeyi paylaşayım:
Ben pratik olduğu için ton balığı alıyordum, Bim/A101/Migros marketlerde kendi markaları hep aynı olurdu. Geçen ay 7,45ten 7,95e çıktı, geçen hafta 8,45ti, bu hafta olmuş 10,45

bu sık aldığım bir şey olduğundan dikkatimi çekmişti, dolar bimi de vurdu anlayacağınız