Hayır izlemedim çünkü başkasının kararı bizi ilgilendirmez.
Size birisi çocuk doğurmayın deyince kızarsınız belki başkası doğurmak istemediğinde neden ona karışma Hakkını kendimizde buluyoruz?
Ayrıca hakkı yok derken? Sana göre herhalde. Yapamaz edemez? Ama yapıyor ediyor. Tabii ki kürtaj bir korunma yöntemi değil. Keşke kimse kesinlikle doğurmayacağı bebeklere hamile kalmasa. Ama kaldı diyelim, sorumluluğunu sen almayacağına göre, anne maddi manevi hazır değilse doğurmamalı zaten.kimse bebek veya çocuk sahibi olunca kocamdan boşanıyorum diye çocuğunu öldürmediğine göre sırf dilsiz ve söz hakkı yok diye kalbi atan bir canlıyı keyfi öldüremez kimse. hakkı yok. kendi bedeni olabilir ama öldürdüğü can başkasına ait.
tatlım son ıkı satırın muhteşem,evet onların hesabı ne olcak,yahu bırde bırakalım,kürtaj olmuş,kendı çekercek,kımseyı ılgılendırmez,ama kurtaj olamyıp doğurunca,ve yukarıdaki ıkı satır gıbı olunca sınuç,koskoca bır evren çekıyor,asıl ılle karışacaksak böle doğumları engellmemız lazım,doğan çekıyor,akraba eş dost çekıyor,dünya çekıyor,pardon ama ona kaldıysa yaşadığım dunyayı bozmaya kımsenın hakkı yok,bu şekılde olan çocuklara elımızden gelenı yapıyoruz,ama ana baba sevgisi başka,başımızda var ve bılıyorum,mılletın sofrada çorba içtiği yerde biz gözyaşı içiyoruz,sızene,doğuran doğursun,aldıran aldırsın,evet tabıkı önlem anlınmalı,ama olduysa yapmak zorundamı,bu nasıl bır anlayış,hangı dunyada yaşaıyoruz,sankı herşeyınız tammmmmmmmmm,bir kurtaş gunahı varda hanımefendı dert etmiş,çocuk esırgeme kurumlarını zıyaret etmıyorsun sanırım???sofranda kımsesız bır çocuk varmı??bızım var,ve acısı çok ağır,senın hiç gunahın yoktur,lütfen yaa,hanımlar isteyen aldırsın,not:evli dğelim,kurtaj olmadım,amaİyi de şuan bahsettiğiniz şey bambaşka. Siz çocuğu bir koz olarak kullananlardan, işe yaramayacağını anlayınca da ondan kurtulma yoluna gidenlerden bahsediyorsunuz ki bu bir bebeğe değil, herhangi bir insana da yapılsa yeterince kötü bir şey zaten.
Benim yorumumsa kürtajı sanki hepsi aynı kefedeymiş gibi genelleştirip, tek bir hükme varılması ve kadınlara bu konu üzerinden baskı yapılması hakkında.
Benim inançlarıma göre her kürtaj bir cinayet değildir. Anne babalık bilincine sahip olmayan, merhamet, şefkat, sorumluluk duygularından yoksun bencil insanların ortasına düşmüş bebeklerin, çocukların hali de ortada zira.
Yok ben mesela tecavüz videosu da izlemem, cinayet videosu da izlemem, ameliyat videosu da izlemem. Çünkü izlemek istemiyorum.Ben hicbsY kendimde bulmuyorum arkadasim. Seyredemezsin cunku dayanmazsin. Bellki o cocuk yasamak istiyor onun yasamani elinden almak kimin hakki bellki olmek istemiyor.????
Yok ben mesela tecavüz videosu da izlemem, cinayet videosu da izlemem, ameliyat videosu da izlemem. Çünkü izlemek istemiyorum.
Istemiyorum çünkü başkasının hayatına burnumu sokmak.
Iyi de elti görümce vs..konularina biz burnumuzu sokmuyoruz, konu sahipleri yorum istiyor.kendi yaşadıkları şeyleri yorumlayalim diye o tip konular aciyorlar. Peki bu konu ne için var? Konu sahibi kürtaj oldum hadi hep birlikte zehrinizi akitin mi diyor?Milletin elti görümce gelin veya kaynanasından da bize ne, niye yorum yapıyoruz o zaman, herkes istediği gibi yorum yapıyo işte
Sana ne temelinde yaklaşacaksak komple kapansın site
Ozaman sen burda hicbsy e yorum yapmiyorsun ORNEK: KOCAM BENI DOVUYoR= karisma kendi hayati
KAYNANAM BANA KOTULUK YAPIYOR= yorum yok senin hayatin.
niye burdayizki ozaman hic yazma daha iyi