Iyi de elti görümce vs..konularina biz burnumuzu sokmuyoruz, konu sahipleri yorum istiyor.kendi yaşadıkları şeyleri yorumlayalim diye o tip konular aciyorlar. Peki bu konu ne için var? Konu sahibi kürtaj oldum hadi hep birlikte zehrinizi akitin mi diyor?
Başkası çözüm istiyorsa ona yardım etmeye çalışırım.
Ama bir başkası baskasının sorununu sorun ediyorsa ,misal siz gibi, o zaman sanane derim.
Katılıyorum.Bende bakamayıp yuvaya verilen,sokağa atılan , dövülerek öldürülen , işkence gören çocukların doğurulmasına karşıyım.Keşke biraz vicdanlı davranıpta o çocukları kürtajla aldırsalardı diyorum.
Siz üzmekten korktunuz ama cani diyenler vardı o kadına. Kimse yaptığının doğru olduğunu savunmuyor ama yargılamak da bize düşmez.Bence herkesten çok kadınların kürtajı konuşmaya ve tartışmaya hakkı var, konunun açılmasına neden bu kadar takıldınız ki.
Ayrıca dünkü konuya yargılayıcı bir yazı yazmaktansa ayrı bir başlıkta bu konunun tartışılması daha iyi ve kibarca değil mi?
Dünkü konuya ben de fikirlerimi yazmak istedim, ancak yeni kürtaj olmuş ve zor günler yaşayan konu sahibini daha fazla üzmekten korktum.
Ben size sanane demedim ki konuya ilişik olarak yazdım neyse konu tartışmaya uygun bir üslubunuz yok gördüğüm kadarı.Ben kimsenin sorununu sorun etmiyorum istedigim sekilde yazarim sanane diyemezsin bana. ! Keyfiye yat yat sevis tadini cikar hamile kall ayy ben napcam simdi hemen aldirim katil bunu yapan cinayet herturlu cinayet e karsiyim.bunuda istedigim yere istedigim sekilde yazarim kimseninde bana karismaya HAKKI yok.
Nemis bu konu dün açılan bir kürtaj konusu kullanılarak açılmış vurun kahpeye minvalunde cirkin bir konu canım, kürtaj konusunu oku anlayacaksın.O konularda yorum isteyenler de aslında yorum istemiyo haklısın denmesini istiyo,
Bu konuda sadece sansasyonel bir konu, tıpkı çalışan/ev hanımı konuları gibi, kimsenin görüşü değişmicek bolca ban olacak
Bu kadar büyük konuşmaktan nasıl çekinmiyorsunuz hatalar insanlar için var yapmayın. Kimsenin sevişip keyfinden çocuk aldırdığını sanmıyorum. Gençlerimiz nasıl korunacaklarını bilmiyorlar aileler ayıp diye çocuklarına cinsel eğitim vermiyorlar. Kürtajdan önce bunlar tartışılmalı bence.Ben kimsenin sorununu sorun etmiyorum istedigim sekilde yazarim sanane diyemezsin bana. ! Keyfiye yat yat sevis tadini cikar hamile kall ayy ben napcam simdi hemen aldirim katil bunu yapan cinayet herturlu cinayet e karsiyim.bunuda istedigim yere istedigim sekilde yazarim kimseninde bana karismaya HAKKI yok.
evet oln bize olck yineO konularda yorum isteyenler de aslında yorum istemiyo haklısın denmesini istiyo,
Bu konuda sadece sansasyonel bir konu, tıpkı çalışan/ev hanımı konuları gibi, kimsenin görüşü değişmicek bolca ban olacak
Nemis bu konu dün açılan bir kürtaj konusu kullanılarak açılmış vurun kahpeye minvalunde cirkin bir konu canım, kürtaj konusunu oku anlayacaksın.
Siz baskalarinin hayati ve kararlari konusunda soz sahibi misiniz? -Hayir... o sebeple konu bana sacma geldi kusura bakmayin...polemik olusturmaktan baska ise yaramayacak zaten... insanlar israrla herkes kendi bacagindan asilir kendi kararidir diyor, siz ise ben karşıyım diyorsunuz...dogrudur karsinizdir da sonuc? sizin soz hakkiniz var mi bu konuda? nicin boyle bir konu aciyorsunuz? burada polemik yaratacak konular acmak yerine insanlara dertlerine yardimci olun lutfen daha buyuk iyilik etmis olursunuz...cogu kisi suclamaya, rencide etmeye, karalamaya ve ofkesini kusmaya geliyor burda...kadinlar kulubu degil cadi kazani sanki...Allah a inancı olan herkes bilir ki kürtaj yani açılım olarak bebeği parçalara ayırarak öldürmek günahtır, cinayettir. şekil olarak doğmuş bir bebeğe benzemiyor diye, anne rahmi gibi kapalı bir alanda sessiz savunmasız diye ortada ciddi, hayati bir tehlike yokken, nikahsız birliktelik yaşayıp hamile kalırken toplumu sallamayanların iş doğurmaya gelince toplum baskısını, çevrenin kötülüğünü bahane etmesi, doğmuş çocukların gerizekalı aileler elinde ziyan olmasını bahane etmesi inandırıcı değil.
çiçek yolmuyorsunuz, ağaç kesmiyorsunuz. ki bir ağaç kesilirken dünyayı ayağa kaldıranlar varken masum bir bebeği öldürmek affedilemez.
anne veya bebek içn hayati tehlike yokken kürtaj=cinayet tir benim gözümde.
Siz üzmekten korktunuz ama cani diyenler vardı o kadına. Kimse yaptığının doğru olduğunu savunmuyor ama yargılamak da bize düşmez.
Bir arkadasım 2 türlü korunduğu halde hamile kaldı. Istemeye istemeye bir hamilelik geçiriyor. 9 aydan beri ağlıyor.Herkes adam akıllı korunsa gerekirse ertesi gün hapı kullansa, ya da 2.çocuğu düşünmeyen adam tüplerini bağlatsa istenmeyen gebelikler azalır dolayısıyla çöpe camiye sokağa bırakılan çocuk olmaz, kürtaj olma doğur sonra çöpe at, o da matah değil yani
Çok iyi korundum hamile kaldım ya da tecavüz bebeğine hamile kaldım diyenler için klinikler her yerde
Kendimden örnek verdim gene veriyim biz kondomla korunuyoruz ama kafamıza göre, olması gereken zamanda değil diyim, şimdi ben bu durumda aaa korundum hamile kaldım diyebilir miyim, dersem alemi aptal sanıyo olurum, burda korunarak hamile kaldım diyenlerin çoğunun da bu şekilde hamile kaldığını ya da hala geri çekilmeyi korunma sandığını düşünüyorum
Not: Ben 2.çocuğu istiyorum olursa aldırmayacaģım için yalap salap korunuyorum onu da belirteyim