- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
Robot süpürge aldım, mopta yapıyor,güzel bir alet ama tozu bitirmesi mümkün değil. Bunun yerine evde toz tutan eşyaları azaltın, halı, perde, battaniye gibi. Koltuklarda çok toz tutuyor örtü kullanıyorum o yüzden. Halıların çoğunu da yıkanabilir olanlarla değiştirdim. Robotun süpürme kapasitesi normal süpürgeler gibi değil, hafta içi kırıntı, kum vs toplansın diye kullanıyorum ama hafta sonu mutlaka normal süpürge açılıyor, koltuklar, sandalyeler vs süpürülüyor kedim var çünkü, ilaveten robotun giremediği yerler var2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.
bence de, açıkçası haftada 1-2 temizlik yapsam yeterGunde 3 kez ev supurdugunuz halde hala her yerin toz olduğunu düşünüyorsanız brnce robot süpürge tavsiyesinden once psikolog tavsiyesi aramalisiniz
O toz kir derdi hiç bitmez. Halılar yeni ondan dediler 2 sene oldu hala aynı. Hiç bir değişiklik yok bende hergün evi çekiyorum. Robot süpürge tercihinizi emiş gücü yüksek olandan yana bakın yararı oluyor. Roborock s7 çok iyin dünyanın derdi biter de ev temizliği derdi bitmez2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.
2 cocuk bir hayvan olan evde gayet normal ,sizi anneler anlarPsikolojik sorun diyenler tekrar bakabilir yukarıda yazdim
Oluyor canım oluyorCadde uzerinde bile otursanız 3 kere süpürecek kadar toz olmuyordur. Apartmanda yaşıyorsanız alt kat komşunuz olmak istemezdim.
Tabii ki robot supurge alin. Memnun olmayan kimseyi görmedim ben henüz. Emiş gücü yüksek modellere bakın.
Seninki hangi model canim. Halıların üstüne çıkıyor mu. Karyolanin altına vs giriyor muMutlaka robot supurge almalısın pure
Ben ortalama bir model aldim hem tecrübe etmek hem beklemeden hızlıca karar vermiş olmak hemde evim küçük olduğu için en iyisini aramadım
Ama çok çok memnunum
Her gün çalıştırırsan çok rahatlarsın
Eşyaların altına girmesine dikkat et bazı modeller kalin
Silme özelliği- haritalama - hali sert zemin ayrımı- çift fırça bunlara bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?