How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Derdim kir-toz

pure hazel

Nirvana
Pro Üye
7 Kasım 2017
16.725
40.938
598
2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.

Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani😀

Son düzenleme:
Tozlardan kaçış yok. Dyson ve Roborock ile baş ediyorum. Eşyam çok az, evim çok minimalist, halılarım küçük. Her gün süpürüp, mopluyorum. Evim tertemiz. Siz biraz takıntı da yapmışsınız. Psikolog desteği de gerekebilir size.

2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Robot süpürge aldım, mopta yapıyor,güzel bir alet ama tozu bitirmesi mümkün değil. Bunun yerine evde toz tutan eşyaları azaltın, halı, perde, battaniye gibi. Koltuklarda çok toz tutuyor örtü kullanıyorum o yüzden. Halıların çoğunu da yıkanabilir olanlarla değiştirdim. Robotun süpürme kapasitesi normal süpürgeler gibi değil, hafta içi kırıntı, kum vs toplansın diye kullanıyorum ama hafta sonu mutlaka normal süpürge açılıyor, koltuklar, sandalyeler vs süpürülüyor kedim var çünkü, ilaveten robotun giremediği yerler var

Oturduğunuz ev çok mu eski, duvarlarda döküntü mü oluyor ? 3 kez süpürülmeye bütün gün camlar açık değilse, duvarlarda dökülme yoksa nasıl göze batacak kadar toz olabiliyor aklım almadı.

Robot süpürge kullanmadığım için tavsiyem yok maalesef ama sorununuzu çözecekse bir de robot süpürgeyle deneyin bakalım yine toz görecek misiniz.

bu kadar toz normal degil,

ya yazildigi gibi abartiyorsunuz,

ya da esyalarinizda sikinti var.

Benim cocuklar alerjik bunyeye sahipler, onlarin kucuklugunden beri ben hali ve tul perde olayini kaldirdim,
yatak odalarinda blind perde var, yerde oynayacaklari zaman oyun halisi seriyorum, onun disinda hali yok.

Şimdi robot supuge bence modern gırgır.Yani çok titiz bir insan evini haftada bir dip köşe temizler sonra salar süpürgeyi eve o süpürür.Yani bence işlevi bu .Tozlar büyük ihtimalle evde çok eşya olmasından ve şehirde yaşamaktandir.

O toz kir derdi hiç bitmez. Halılar yeni ondan dediler 2 sene oldu hala aynı. Hiç bir değişiklik yok bende hergün evi çekiyorum. Robot süpürge tercihinizi emiş gücü yüksek olandan yana bakın yararı oluyor. Roborock s7 çok iyin dünyanın derdi biter de ev temizliği derdi bitmez 😑😑

Roborock s5 max kullanıyorum. Çok da memnunum ama ben günde 3 seans açmıyorum onu. Robotu günde 3 kere açamazsınız. Şarjı bitince şarj istasyonuna sabitliyor kendini.

Siz bence günde 3 kere temizlik yapmayı bırakırsanız tozlar daha az görünür. Günde 1 kere yeter size.

Ne kadar temizlik yaparsanız o kadar normalden uzaklaşırsınız bunu unutmayın.

Mutlaka robot supurge almalısın pure
Ben ortalama bir model aldim hem tecrübe etmek hem beklemeden hızlıca karar vermiş olmak hemde evim küçük olduğu için en iyisini aramadım
Ama çok çok memnunum
Her gün çalıştırırsan çok rahatlarsın
Eşyaların altına girmesine dikkat et bazı modeller kalin
Silme özelliği- haritalama - hali sert zemin ayrımı- çift fırça bunlara bakabilirsin

Mutlaka robot supurge almalısın pure
Ben ortalama bir model aldim hem tecrübe etmek hem beklemeden hızlıca karar vermiş olmak hemde evim küçük olduğu için en iyisini aramadım
Ama çok çok memnunum
Her gün çalıştırırsan çok rahatlarsın
Eşyaların altına girmesine dikkat et bazı modeller kalin
Silme özelliği- haritalama - hali sert zemin ayrımı- çift fırça bunlara bakabilirsin
Seninki hangi model canim. Halıların üstüne çıkıyor mu. Karyolanin altına vs giriyor mu

Back