Derdim Kendimi Anlatmak Polemik Yaratmak Değil!!! Ama Anlaşılmıyorum..

Yahu bu nedir mızıkçışık yapan çocuklar gibisiniz iki tarafta aynı
Böyle bir yorum beklememiştim. Açıkcası. Bu son günde olan iki şey olduğu için yazdım ama genel itibarı ile insanlara kendimi anlatamadığım noktada oluyorum. Daha doğrusu insanlar hep hımmm evet evet doğru tabi sen haklısın gibi yorumlar yapıyor. Asıl mevzu o yani. Takıldığım canımın sıkıldığı nokta bu.

Bunda bu kadar kafaya takılacak ne var ki? Anlaşamıyorsanız arkadaşlık ilişkinizi kesin bu kadar üzülüo taktığınıza değer mi

Bunda bu kadar kafaya takılacak ne var ki? Anlaşamıyorsanız arkadaşlık ilişkinizi kesin bu kadar üzülüo taktığınıza değer mi
Normalde bende öyle düşünürüm. Kimse benimle aynı fikirde olmak zorunda değil. Ya da bende kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Bu çoğu zaman uygularım da. Ama ben bu tavrı gösterirken hatta çoğu zaman ciddi üzülmeme rağmen gösterebilirken karşımdaki insanların aynı hassasiyette olmaması saygı duymaması ya da sanki sizde sorun varmış gibi az evvel dediğim tarzda hımm peki peki demesi beni etkiliyor. Ve bu kişiler sürekli bir arada olmam gereken kişiler. Aralarında değer verdiklerimde var. Vs öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…