• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim Kediler

Annesi merhametsiz biz besliyoruz diye laf ediyor. Bir daha ederse baya gireceğiz saç baş heralde
Yok o kadar da değil :))
Ama can sıkıcı bir durum gerçekten daha ciddi konuşmanız lâzım kötü bir şey yapmıyorsunuz sonuçta iyi bir şey yapıyorsunuz.Yok yine anlamazsa takmayın bence artık.

Goddy ormandaki aç kalan köpekler bile yemiyor vermeyin temizmama nın ürünleride kaliteli değil ama diyerine göre bir kaç tık iyi denilebilir
Enjoy alabilirsiniz
Evdeki yiyeceklerden arta kalan olabilir
Geçen bir videoya denk geldim kadın diyor ki en iyi markalar bile bir yer varmış ölmüş tavuk kanatlı sakatat herneyse makinadan geçirip o iyi die bildiğimiz mama üreticilerine satıyormuş maalesef kedileriniz iyiyorsa siz ne yiyorsanız yada evde yapabileceğiniz ürünlerle beslemek en sağlıksı

Geçen bir veteriner paylaşmıştı. Tmzmm markalı mama ile beslenen kedinin sağlık sorunlarını. Ne zaman bu problem ile karşılaşacak arkasından bu mama çıkıyor diye. Maalesef kaliteli mamalar değiller ama mama fiyatları da artık el yakıyor 70 TL ye aldığım mama 130 TL şuan. Sizi çok iyi anlıyorum ☹ sevgi maması var ben onlardan veriyorum sokaktaki miniklere. Ama sizin gibi 20 kediye bakmıyorum. Bugün ekmek doğradım et suyu ile isladim biraz da diğer karıştırdım öyle verdim. Keşke hepsine maddi gucumuz yetebilse ☹ Allah o insanları bildiği gibi yapsın bizim yan apartmanda da bir kadın bana tepki gösterdi ben de alistiriyormusum çocukları sokağa gonderemiyormus kediler yüzünden. Baya birbirimize girdik artık birşey diyemiyor bana. Ağzına yüzüne cakasim geliyor böyle insanların 😡
çocukları neden sokağa gönderemiyormuş kediler yüzünden? ne alakaymış?

Yok o kadar da değil :))
Ama can sıkıcı bir durum gerçekten daha ciddi konuşmanız lâzım kötü bir şey yapmıyorsunuz sonuçta iyi bir şey yapıyorsunuz.Yok yine anlamazsa takmayın bence artık.
Baya o kadar 😁 ben bu mahalleden tasinacagim inşallah benden sonrada besleyen birileri olur komsularimi tembihledim zaten aç susuz bırakmayın diye 😊

Back